redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και παλι τυπε ο καλυτερος επιθετικος της εθνικης ειναι ακομα κ ετσι..τυπε ο μητρογκολ μετα την μεταγραφη επεσε και σωματικα και ψυχολογικα
και παλι τυπε ο καλυτερος επιθετικος της εθνικης ειναι ακομα κ ετσι..τυπε ο μητρογκολ μετα την μεταγραφη επεσε και σωματικα και ψυχολογικα
ε τωρα γιατρε αν δεν καταλαβαινεις,στα νηπια πισωμαζι με τα πλει ωχ τα προκριματικα στην ευρωπη και τα φιλικα ο Μητρογλου εβαλε 35 μεχρι τον γεναρη αμα το παμε ετσι τυπε
απ το χθεσινο ματς αυτο ειδες?και παλι τυπε ο καλυτερος επιθετικος της εθνικης ειναι ακομα κ ετσι..
και παλι τυπε ο καλυτερος επιθετικος της εθνικης ειναι ακομα κ ετσι..
ενω ο αθανασιαδης και ο παπαδοπουλος παιζουν στην μπαρτσελονα
και το τετ α τετ στο τελος..αλλα ξεχασα ο σαντα κλαους το κλαρινο θα ειχε βαλει 2 γκολακια στο ρελαντι χθεςΕ ρε και να μπαινε αυτή η γαμωκεφαλιά
και το τετ α τετ στο τελος..αλλα ξεχασα ο σαντα κλαους το κλαρινο θα ειχε βαλει 2 γκολακια στο ρελαντι χθες
αν βλεπεις τι μπαλα αντικειμενικα ναικαι το τετ α τετ στο τελος..αλλα ξεχασα ο σαντα κλαους το κλαρινο θα ειχε βαλει 2 γκολακια στο ρελαντι χθες
Ε ρε και να μπαινε αυτή η γαμωκεφαλιά
εσυ συγκρινες τον μητρογλου που πηρε μεταγραφη στην αγγλια με τοσα λεφτα και στην ελλαδα καθε χρονο εκανε παπαδες εστω και ως δανεικος και στο τσου λου ειναι απο τους πρωτους σκορερ της ομαδας στην ιστορια με τους παπαδοπουλους απο το ουσμπεκισταν τον κλαους των 5 γκολ την σεζον και τον καρελη που επαιζε στην ουραγο της ουκρανιας και στον παναθηναικο στις καλες εποχες ουτε μπολ μποι δεν θα ητανπώς σου ήρθε τώρα να συγκρίνεις τα μύδια με τα γίδια;
Ένας ξεφτυλισμένος γαμώσπιτος είναι τι περιμένεις,οτιδήποτε μη Ελληνικο είναι αποδεκτό.τυποι, δειτε χαρα το τσυριζονι το φασιστακι που χασαμε απο την κοσταρικα :S
φανταστειτε τον ΠΠο τι πανηγυρι θα εχει στησει απο χθες...
και το τετ α τετ στο τελος..αλλα ξεχασα ο σαντα κλαους το κλαρινο θα ειχε βαλει 2 γκολακια στο ρελαντι χθες
αν δεν πάει γωνία, πώς να μπει ρε συ; Ο τέρμας αυτός δεν είναι μαλάκας
εσυ συγκρινες τον μητρογλου που πηρε μεταγραφη στην αγγλια με τοσα λεφτα και στην ελλαδα καθε χρονο εκανε παπαδες εστω και ως δανεικος και στο τσου λου ειναι απο τους πρωτους σκορερ της ομαδας στην ιστορια με τους παπαδοπουλους απο το ουσμπεκισταν τον κλαους των 5 γκολ την σεζον και τον καρελη που επαιζε στην ουραγο της ουκρανιας και στον παναθηναικο στις καλες εποχες ουτε μπολ μποι δεν θα ηταν
Ναι αυτό. Ηταν ωραια προσπαθεια πάντως, και ωραια η σέντρα. Αν θυμάσαι, έτσι όπως έγινε η σέντρα είναι δύσκολο να σημαδεψεις καλά με κεφαλιά
Ένας ξεφτυλισμένος γαμώσπιτος είναι τι περιμένεις,οτιδήποτε μη Ελληνικο είναι αποδεκτό.
Ποιός σου είπε οτι διαφέρεις απ'αυτόν. ;)εγώ χθες ήμουν με την εθνική ενώ στο ματς με την ακτή ήθελα αποκλεισμό ;)
εγώ χθες ήμουν με την εθνική ενώ στο ματς με την ακτή ήθελα αποκλεισμό ;)
άμα έχασες φράγκα, σε καταλαβαίνω