Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ειμαι απολυτως κουλ κλαι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ
αν διαφωνεις καπου περιμενω συγκεκριμενα να το πεις και το συζηταμε...
μαγκιτσες εγω να εκτιθεμαι με τις αποψεις μου και καποιοι ΄΄χαλαροι΄΄ να μαγκιζουν χωρις επιχειρηματα με ενα απλο ΄΄κουλαρε΄΄ την ωρα που καθονται σταυροποδι με ενα κομπολοι στο χερι και γαροτσι στο αλλο δεν γουσταρω...
αν θεωρεις οτι ο σπυροπουλος ''μεταχειριστηκε'' το ιδιο σωκρατη με κωστα μανωλα συγνωμη αλλα λες ψεμματα και δεν εχεις ιδεα...
που θεωρω οτι η προσφορα και των δυο ηταν εξισου σημαντικη...
οταν σταυρωσαν τον μανωλα για ενα γκολ που δεν εφταιγε την ωρα που αφησαν ανεγγιχτο τον σωκρατη για ενα γκολ που εφταιγε απο κοινοι με καρνεζη συγνωμη αλλα εισια αλλου...
αν δεν ακουγες τις συγκινητικες προσφωνησεις για τον σωκρατη (που τις αξιζε) συγνωμη αλλα...
ξερεις οτι δεν πιστευω αυτα που νομιζεις οτι πιστευω.....
με προσβαλεις οτι με ενα κουλ σου την λεω......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξερεις οτι δεν πιστευω αυτα που νομιζεις οτι πιστευω.....
με προσβαλεις οτι με ενα κουλ σου την λεω......
ρε μαλακα εισαι αδερφος...αλλα πρεπει να καταλαβεις ποσο χαζο ειναι να προσπαθει καποιος να πει κατι,να γραφει μιση ωρα και επειδη καποιος μπορει να διαφωνει να πεταει ενα κουλαρε και να καθαριζει...
εγω θελω διαλογο...ειπα καποια πραγματα,δικαιωμα του οποιουδηποτε να διαφωνησει...απολυτως σεβαστο και ειμαι εδω να συζητησουμε συγκεκριμενα...
αλλα συγκεκριμενα...
ειπα ενα δυο τρια τεσεερα...μπαμ μπαμ...που διαφωνεις τι δεν ειπα σωστα τι πιστευεις οτι ειναι το σωστο κλπ
αυτο λεγεται ανταλλαγη αποψεων και ειμαι μεσα...
αλλα ειδικα απο παιδια σαν και σενα που ξερω οτι δεν τρολλαρουν και δεν ειναι μακαε2ς πραγματικα στεναχωριεμαι...
αν το ξηγιοντουσαν κατι χαζοι στυλ εσκτορα η σκουπιδιου μαστερ της μαλακιας καν δεν θα το συζηταγα
αλλα απο σενα ναι με ενοχλησε...οχι οτι διαφωνεις αλλα το πως το κανεις...

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.891
Πόντοι
456
Και μανωλας και παπασταθόπουλος ήταν πολυ καλοί , απλως ο παπ εχει περισσότερες συμπάθειες λόγω οτι παίζει στο εξωτερικο και γενικά ειναι low profile .

ενω ο Μανωλας είναι ολο μαγκιά και υφακι

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
σε αυτο περισσοτερο,σοβαροτητα δειχνει.....αμα πανηγυριζε σαν τρελλος θα το εβαζε ο γκεκας???

καλα αστο....και κενη να ταν η εστια μαλλον δεν.....

αληθεια, ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ που ηταν στα πεναλτι ;;;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαλακα εισαι αδερφος...αλλα πρεπει να καταλαβεις ποσο χαζο ειναι να προσπαθει καποιος να πει κατι,να γραφει μιση ωρα και επειδη καποιος μπορει να διαφωνει να πεταει ενα κουλαρε και να καθαριζει...
εγω θελω διαλογο...ειπα καποια πραγματα,δικαιωμα του οποιουδηποτε να διαφωνησει...απολυτως σεβαστο και ειμαι εδω να συζητησουμε συγκεκριμενα...
αλλα συγκεκριμενα...
ειπα ενα δυο τρια τεσεερα...μπαμ μπαμ...που διαφωνεις τι δεν ειπα σωστα τι πιστευεις οτι ειναι το σωστο κλπ
αυτο λεγεται ανταλλαγη αποψεων και ειμαι μεσα...
αλλα ειδικα απο παιδια σαν και σενα που ξερω οτι δεν τρολλαρουν και δεν ειναι μακαε2ς πραγματικα στεναχωριεμαι...
αν το ξηγιοντουσαν κατι χαζοι στυλ εσκτορα η σκουπιδιου μαστερ της μαλακιας καν δεν θα το συζηταγα
αλλα απο σενα ναι με ενοχλησε...οχι οτι διαφωνεις αλλα το πως το κανεις...
ρε μορτη....για εσενα το ειπα .....μην χαλιεσε ενοουσα....θα μας μαθει ο σπυροπουλος μπαλα????ξερεις ποιος ειναι ο καθενας και οι παπαγαλοι δεν θα σου αλλαξουν την γνωμη....γιαυτο λεω λεω κουλ μην χαλιεσε...ασε τα κοριτσια να εχουν τους παιχταραδες τους

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μορτη....για εσενα το ειπα .....μην χαλιεσε ενοουσα....θα μας μαθει ο σπυροπουλος μπαλα????ξερεις ποιος ειναι ο καθενας και οι παπαγαλοι δεν θα σου αλλαξουν την γνωμη....γιαυτο λεω λεω κουλ μην χαλιεσε...ασε τα κοριτσια να εχουν τους παιχταραδες τους
:sunglasses:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ειμαι απολυτως κουλ κλαι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ
αν διαφωνεις καπου περιμενω συγκεκριμενα να το πεις και το συζηταμε...
μαγκιτσες εγω να εκτιθεμαι με τις αποψεις μου και καποιοι ΄΄χαλαροι΄΄ να μαγκιζουν χωρις επιχειρηματα με ενα απλο ΄΄κουλαρε΄΄ την ωρα που καθονται σταυροποδι με ενα κομπολοι στο χερι και γαροτσι στο αλλο δεν γουσταρω...
αν θεωρεις οτι ο σπυροπουλος ''μεταχειριστηκε'' το ιδιο σωκρατη με κωστα μανωλα συγνωμη αλλα λες ψεμματα και δεν εχεις ιδεα...
που θεωρω οτι η προσφορα και των δυο ηταν εξισου σημαντικη...
οταν σταυρωσαν τον μανωλα για ενα γκολ που δεν εφταιγε την ωρα που αφησαν ανεγγιχτο τον σωκρατη για ενα γκολ που εφταιγε απο κοινοι με καρνεζη συγνωμη αλλα εισια αλλου...
αν δεν ακουγες τις συγκινητικες προσφωνησεις για τον σωκρατη (που τις αξιζε) συγνωμη αλλα...
τη συγκεκριμενη "τυχαινει" να ειναι οπως τα λες...το θεμα πως τυχαινει παντα ρε μπαγασα  η κριτικη σου να ειναι υπερ παιχτων του ολυμπιακου, ειναι ενα αλλο θεμα....ελπιζω η ευστοχη κατα τα αλλα συγκεκριμενη κριτικη σου να ισχυε και στη περιπτωση  που και ο παπασταθοπουλος ηταν παιχτης του γαυρου.....
μαγκιτσες εγω να εκτιθεμαι με τις αποψεις μου και καποιοι ΄΄χαλαροι΄΄ να μαγκιζουν χωρις επιχειρηματα με ενα απλο ΄΄κουλαρε΄΄ την ωρα που καθονται σταυροποδι με ενα κομπολοι στο χερι και
κι οσο για αυτο, ολοι κρινομαστε απ τα γραφομενα μας.....εχεις το θαρος τη γνωμης και μαλιστα τη στηριζεις με επιχειρηματα....μαγκια σου....ο αλλος τη βλεπει αλλιος, κι αυτουνου γουστο του και καπελο του.....ολοι κρινομαστε απ τα γραφομενα μας ξαναλεω....οποτε μην σκαλωνεις με το παραμικρο και με οποιονδηποτε...γιατι γινεσαι και γραφικος στο τελος....φιλικα στο λεω...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
τη συγκεκριμενη "τυχαινει" να ειναι οπως τα λες...το θεμα πως τυχαινει παντα ρε μπαγασα  η κριτικη σου να ειναι υπερ παιχτων του ολυμπιακου, ειναι ενα αλλο θεμα....ελπιζω η ευστοχη κατα τα αλλα συγκεκριμενη κριτικη σου να ισχυε και στη περιπτωση  που και ο παπασταθοπουλος ηταν παιχτης του γαυρου.....κι οσο για αυτο, ολοι κρινομαστε απ τα γραφομενα μας.....εχεις το θαρος τη γνωμης και μαλιστα τη στηριζεις με επιχειρηματα....μαγκια σου....ο αλλος τη βλεπει αλλιος, κι αυτουνου γουστο του και καπελο του.....ολοι κρινομαστε απ τα γραφομενα μας ξαναλεω....οποτε μην σκαλωνεις με το παραμικρο και με οποιονδηποτε...γιατι γινεσαι και γραφικος στο τελος....φιλικα στο λεω...

αγιεμ !!!!!

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατι γινεσαι και γραφικος στο τελος....φιλικα στο λεω...
:2funny: :2funny: το ξερω ρε...λες να μην το ξερω;αλλα ειναι αρωστεια...ολο λεω να το αποφυγω και ολο στην ιδια λουμπα πεφτω  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: το ξερω ρε...λες να μην το ξερω;αλλα ειναι αρωστεια...ολο λεω να το αποφυγω και ολο στην ιδια λουμπα πεφτω  :grin:
αυτογνωσια?!!  :grin:

ρε πστ μου παντως δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω, εχεις παθος κι ενεργεια, αλλα ολη στη τρωει ο ολυμπιακος....βεβαια γουστα ειναι αυτα, ο καθενας οπως τη δει....ελπιζω και "εξω" να μην εισαι μονο σ αυτο τοσο αφοσιωμενος  :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτογνωσια?!!  :grin:

ρε πστ μου παντως δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω, εχεις παθος κι ενεργεια, αλλα ολη στη τρωει ο ολυμπιακος....βεβαια γουστα ειναι αυτα, ο καθενας οπως τη δει....ελπιζω και "εξω" να μην εισαι μονο σ αυτο τοσο αφοσιωμενος  :)
ετσι...αυτογνωσια...βασικο....
αδερφε ...΄΄εξω΄΄ υπαρχει οικογενεια...υπαρχει η κορακλα η θεα...γαμω και τον γαυρο και τον βαζελο μαζι  ;)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.891
Πόντοι
456
Χρηστιδη τον Σαμαρα πως τον βλεπεις για τον Ολυμπιακό ?

Θα εχεις και τη Φουρειρα στην κερκιδα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστιδη τον Σαμαρα πως τον βλεπεις για τον Ολυμπιακό ?

Θα εχεις και τη Φουρειρα στην κερκιδα.
:2funny: τι να σου πω ρε αδερφε...πολυ ηρεμια ο τυπος...κατι πινει ....τζαμαικαν σταιλ δεν εξηγειται...
μου κανει για παρεα αλλα οχι για μπαλλα  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε συ σοβαρα μιλαω , ετσι ακουσα στο σπορ φμ πριν λιγες μερες.

Ειναι και ελευθερος δεν θα ξοδευτει ο προεδρος..

Μαλακίες, δεν έρχεται ελλάδα αυτός ούτε για πλάκα.
Εκτός κι αν έκανε παράπονα το μεξικανάκι :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom