Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.arcor.de/iimages/gimages/HvAnkbAdwoyAGAx9hcm0WPRkw7M_HFWSLhB32aq8zNA=.jpg[/img[/URL]]

Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα: [size=16pt]"Los de la FIFA [u]son una manga de viejos hijos de puta[/u]"
[/size]
[URL unfurl="true"]http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/uruguay/10935309/Uruguay-president-Jose-Mujica-brands-Fifa-sons-of-bitches-for-banning-Luis-Suarez-over-World-Cup-bite.html[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.ovaciondigital.com.uy/mundial/pepe-mujica-fifa-son-manga.html[/URL]

[URL unfurl="true"]http://sport.oe24.at/wm-2014/gruppe-d/uruquay/Mujica-FIFA-ist-Haufen-alter-Hurensoehne/149138260[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.makeleio.gr/?p=119164[/URL]
[/quote]
Ενας γραφικος που ζει σε μια καλυβα δεν είναι αυτος?
Ας στειλει τον Σουαρεζ σε κανενα ψυχιατρειο, που εχει δαγκωσει αντιπαλους από ολες τις ηπειρους και μετα ας του φταινε οι της ΦΙΦΑ.
Από λαϊκισμούς των κατατρεγμένων χορτασαμε και ξερνάμε πλεον.

Επισκέπτης
όσοι τα χώνουν σε εμάς που τα χώνουμε στον Γκέκα, ας σκεφτούν λίγο καλύτερα. Δεν τα χώνουμε στον Φάνη γιατί έχασε το πέναλτυ. Αλλά γιατί η συνολική του παρουσία με τη Εθνική από τα φιλικά μέχρι χθες, ήταν τουλάχιστον τραγική. Όταν βλέπεις επιθετικό να πιάνει κεφαλιά και να μην μπορεί να στρίψει το κεφάλι για να τη στείλει στο τέρμα, είναι για χέσιμο

στη συγκεκριμενη φαση η μπαλα βρισκει στον μητρογλου και αλλαζει πορεια αλλα γενικα ο γκεκας σερνοτανε σε ολα τα ματς

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ελα ρε τυπε......α)καλυτερος απο το σαμαρα ειναι....β) το ποδοσφαιρο που παιζουν οι νοτιοαμερικανοι ειναι πιο καυλα τι να λεμε....ειναι αυτο που παιζαμε ολοι μας με παθος τσαμπουκα και αρρωστεια....
οχι το ρομποτικοφαρμακευτικο που παιζετε στην ευρωπη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τύπε Μακη δεν αντιλαμβάνομαι παντως γιατι πανηγυρίζεις για τις βρισιές του γραφικου ουρουγουανου.
Δηλαδη αν δαγκωνε κανεναν ο Τοροσίδης και τον αποβαλλανε για ένα εξαμηνο από κάθε παιχνιδι και εβγαινε ο Παπούλιας και ελεγε "πουτανογεννηματα" τους ανθρώπους της φιφα, εσυ θα ησουν υπερήφανος?
Εγω δεν θα ηξερα που να κρυφτω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ελα ρε τυπε......α)καλυτερος απο το σαμαρα ειναι....β) το ποδοσφαιρο που παιζουν οι νοτιοαμερικανοι ειναι πιο καυλα τι να λεμε....ειναι αυτο που παιζαμε ολοι μας με παθος τσαμπουκα και αρρωστεια....
οχι το ρομποτικοφαρμακευτικο που παιζετε στην ευρωπη
Φανταζομαι τρολαρεις.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
όσοι τα χώνουν σε εμάς που τα χώνουμε στον Γκέκα, ας σκεφτούν λίγο καλύτερα. Δεν τα χώνουμε στον Φάνη γιατί έχασε το πέναλτυ. Αλλά γιατί η συνολική του παρουσία με τη Εθνική από τα φιλικά μέχρι χθες, ήταν τουλάχιστον τραγική. Όταν βλέπεις επιθετικό να πιάνει κεφαλιά και να μην μπορεί να στρίψει το κεφάλι για να τη στείλει στο τέρμα, είναι για χέσιμο
εγω διαφωνω γιατρε..εγω με το σαντος τα εχω που επρεπε να δει σε τη αθλια κατασταση ηταν ο γκεκα και τον πηρε
και ειδικα στο χθεσινο παιχνιδι που πηγε στα φορτωματα και στην αναρχια,ο κλαους με τον χολεμπα αλλα λινο θα κολλαγε(που λεει και ο δασκαλος :grin:)τουλαχιστον 2 γκολ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Κι ετσι να είναι ρε τύπε, τι φταιει ο Γκεκας? Με το ζορι τον καλεσαν στην εθνικη?
έχει κάνει στην Τουρκία 2 καλές χρονιές. Αν μου έλεγες να αφήσω εκτός αυτόν ή τον Μήτρογλου, τον Μήτρογλου θα έκαιγα που έχει να βάλει γκολ από τότε που η Ακρόπολη ήταν ακόμη οικόπεδο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
στη συγκεκριμενη φαση η μπαλα βρισκει στον μητρογλου και αλλαζει πορεια αλλα γενικα ο γκεκας σερνοτανε σε ολα τα ματς

και σε μια άλλη του βρήκε στο πόδι και στην μπαλιά του Καστσουράνη έκανε κυκλική πορεία για να πάει στην μπάλα και τον πρόλαβε ο τέρμας και με τους άλλους το έχασε σε άδειο τέρμα και στα φιλικά έχασε 10 τετ α τετ

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Τύπε Μακη δεν αντιλαμβάνομαι παντως γιατι πανηγυρίζεις για τις βρισιές του γραφικου ουρουγουανου.

αισθανομαι ενα μισος μεσα μου για τη φιφα....μη ρωτας γιατι

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι σε θεωρουσα πολύ σοβαρο για να αβανταρεις γραφικότητες της αίσχιστης μορφης. Να εκανα λαθος?
εμενα σοβαρο???? θεωρεις πολυ σοβαρο το ποδοσφαιρο????
δεν αβανταρω κανεναν αλλα αν δεν ημουνα και με αυτον θα επρεπε να ειμαι με τον μπλατερ η τον πλατινι που μια χαρα την κανανε τζογο και κονομα....ναι και εγω σκεφτηκα ...ρε φαντασου ποσα φραγκα διακινουν μερικα κωλοπαιδα....κλαινε στην λιβεπουλ με τον ψυχακια...αλλα απο την αλλη παιχνιδι ειναι οχι μπιζνα....ξερεις κατι καλυτερα αυτος που απο παθος η επειδη ειναι ψυχακιας δαγκωνει παρα που σε λιγο θα κλαιμε 20χρονο που λιποθυμαει απο καρδια λογω αναβολικων στο γηπεδο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγω διαφωνω γιατρε..εγω με το σαντος τα εχω που επρεπε να δει σε τη αθλια κατασταση ηταν ο γκεκα και τον πηρε
και ειδικα στο χθεσινο παιχνιδι που πηγε στα φορτωματα και στην αναρχια,ο κλαους με τον χολεμπα αλλα λινο θα κολλαγε(που λεει και ο δασκαλος :grin:)τουλαχιστον 2 γκολ

έχει κι ο Σάντος την ευθύνη του. Αλλά πώς χαρακτηρίζεις άθλια την κατάσταση του Γκέκα όταν έχει βάλει τόσα γκολ στην Τουρκία; Τι να πούμε για τον Μητρογλου τότε;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
έχει κι ο Σάντος την ευθύνη του. Αλλά πώς χαρακτηρίζεις άθλια την κατάσταση του Γκέκα όταν έχει βάλει τόσα γκολ στην Τουρκία; Τι να πούμε για τον Μητρογλου τότε;
ρε τυπεεεεεε.....καμποσα εβαλε και ο μητογλου φετος....δεν ξερουμε αν ειναι τελειως καλα το παιδι αλλα πως να τον αφηνε εξω???τοσα γκολ σε ελλαδα και τσου λου μεταγραφη 25μυρια και να τον αφηνε εξω για τον παππου???

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
οχι οτι ηταν σωστη η επιλογη μητρογλου
αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εκανε σε 14 ματς 17 γκολ εδω και στην τελικη με δικα του γκολ πηγαμε στο μουντιαλ
και σου λεω επισης ποια τουρκια τωρα ρε γιατρε γελα ο κοσμος να πουμε
σπρωχνουν 10 καραβια λεφτα καθε χρονο και με οποια ελληνικη ομαδα παιζουν τρωνε πατατα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
:grin: