wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μονο από εμενα το περιμενουν καποιοι εδώ μεσα
μωρο μου :-* :-* :-*
Μονο από εμενα το περιμενουν καποιοι εδώ μεσα
Πώς δεν ειναι συγκρισιμοι?
Αφου δινεις ενα IQ Test στο Θαλη το Μιλησιο και βγαζει 210. Μετα, δινεις το ιδιο Test στον Αριστοτελη και βγαζει 150 ή 160. Ή λιγοτερο.
Αρα, συγκρινονται.
Ολα τα αλλα ειναι υποκειμενικα.
Τυπε μην διαμαρτυρεσαι.Εχεις την Ροζυ που σε 'στηριζει'.Μονο από εμενα το περιμενουν καποιοι εδώ μεσα
χαρα μου :-* :-* :-*
μωρο μου :-* :-* :-*
Αν δεν ειχα κι εκεινη, τι θα ημουν στη γη?Τυπε μην διαμαρτυρεσαι.Εχεις την Ροζυ που σε 'στηριζει'.
Πώς δεν ειναι συγκρισιμοι?
Αφου δινεις ενα IQ Test στο Θαλη το Μιλησιο και βγαζει 210. Μετα, δινεις το ιδιο Test στον Αριστοτελη και βγαζει 150 ή 160. Ή λιγοτερο.
Αρα, συγκρινονται.
Ολα τα αλλα ειναι υποκειμενικα.
το περιμενω σε καραοκεΑν δεν ειχα κι εκεινη, τι θα ημουν στη γη?
Μπορει αλητης να μουνα, ναχα καταστραφει...
When asked what his IQ was, Stephen Hawking said "I have no idea. People who boast about their IQ are losers"
Τυπε εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος.Ελπιζω να μην καταληξει σε αποπειρα αυτοκτονιας.Αν δεν ειχα κι εκεινη, τι θα ημουν στη γη?
Μπορει αλητης να μουνα, ναχα καταστραφει...
οχι εχω υψηλο IQΤυπε εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος.Ελπιζω να μην καταληξει σε αποπειρα αυτοκτονιας.
Γελοιοτητες
O Γάλλος δημοσιογράφος Λίβιου Μπερντ ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter που αναφέρει πως Κέιλορ Νάβας την ώρα που... εκτελούσε το πέναλτι ο Γκέκας ήταν πιο μπροστά από τη γραμμή του τέρματος και η εσχάτη των ποινών έπρεπε να επαναληφθεί.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, μπορεις να το αντιληφθείς????Ο Αρχιμηδης ηταν ο πιο εξυπνος ανθρωπος που εχει πατησει το ποδι του στη Γη. Ασχολιοταν με κωνικες τομες και (κατι σαν) ολοκληρωματα, χιλιετιες πριν την Ιερα Εξεταση και τον Ανθιμο.
Σηκωνε πλοια με το χερι του (μεσω μοχλων).
Αν θεωρεις την ευφυια του συγκρισιμη με του Σωκρατη, του Πλατωνα και του Αριστοτελη, κατι κανεις λαθος...
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, μπορεις να το αντιληφθείς????
Ναι αλλα απο σεξουαλικη νοημοσυνη τυπισα?Νομιζω οτι ο alex αυτην θα προτιμουσε.οχι εχω υψηλο IQ
Αν νομιζεις ότι το 99 είναι ο τροπος χρησης ενός μοχλου και το 1 η φιλοσοφια μαλλον εσυ κανεις κατι λαθος.Δεν συγκρινω ανομοια πραγματα.
Εξηγω οτι η συμβολη του ενος στην εξελιξη της ανθρωποτητας ειναι Χ και η συμβολη του αλλου 100Χ.
Αν δεν ειχε ζησει ο ενας δεν θα μας ενδιεφερε, ενω αν δεν ειχε ζησει ο αλλος θα ειχαμε προβλημα.