Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σωστός....δηλαδή η Βραζιλία έχει χαφ σαν τον Μόντριτς?Έχει επιθετικό σαν τον Σουάρεζ?Τα 'λεγε ο γιατρός προχθές....
Εχει Ροναλντο, Ντι Μαρια, Μοντριτς, Ρακιτιτς, Ρομπεν, Ριμπερι, Λεβαντοφσκι, Γκετσε, Σουαρεζ, Καβανι, Φαλκαο οχι, εχει την διαιτησια ομως

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.679
Πόντοι
606
Ποιος Βραζιλιανος ειναι κορυφη σημερα  :think: :think: ο ποιο καλος τους παικτης ο Νειμαρ δεν μπορει να επησκιασει στην Μπαρτσελονα των παραπεοντα Μεσι. Τα δυο τελευταια χρονια δεν υπαρχει Βραζιλιανος παικτης που να ειναι κορυφη ποσο δε μαλλον οταν στην εντεκαδα της Βραζιλιας υπαρχουν αστειοι παικτες οπως ο Χουλκ και ο Φρεντ
Για την μπαρτσελονα και τον νειμαρ εχεις δικιο :) στην μπαρτσελονα δεν μπορει μεχρι τωρα αλλα κατι κανει :) Τωρα οσο για τον φρεντ ενταξει δεν ειναι ο μεσι :) αλλα κατι μπορει να κανει :) Τον χουλκ δεν τον λες πτωμα :) αλλα μπορει να δείξει :) Στην εθνικη της βραζιλιας ακομα και ο ζουλιο σεζαρ γίνεται καλος :) Τωρα ξεχωριστα να τους παρεις εναν εναν τους παιχτες της πιστευω οτι ειναι πολύ   καλοι παίχτες :) :)  :) Θα δειξει τι να πω :) Ολα θα φανουν στο γήπεδο μπορει να εχεις εσυ δικιο :) η μπορει να εχω εγω :) η μπορει να  εχουμε και οι 2 άδικο  :) :)ΥΓ.. Σαν συνολο δεν μου αρεσε η βραζιλια σημερα αλλα ατομικα μονο :) :)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εχει Ροναλντο, Ντι Μαρια, Μοντριτς, Ρακιτιτς, Ρομπεν, Ριμπερι, Λεβαντοφσκι, Γκετσε, Σουαρεζ, Καβανι, Φαλκαο οχι, εχει την διαιτησια ομως
Ξέχασες Μέσσι, Μπέιλ, Ρόις, Ζλάταν κτλ :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Τιποτα η Βραζιλια σημερα, ολο φρου φρου κι αρωματα, συγκινησεις στον εθνικο υμνο, αγκαλιτσες μεταξυ των παικτων και παθος του κωλου. Μου φαινεται οτι αν πεσουν πανω στην Αργεντινη σε κανεναν τελικο, θα γραψει κανενα 0-4 και θα πεφτουν παλι οι βραζιλιανοι απο τις κερκιδες οπως το 1950.

:rockon:

images

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ποιος Βραζιλιανος ειναι κορυφη σημερα  :think: :think: ο ποιο καλος τους παικτης ο Νειμαρ δεν μπορει να επησκιασει στην Μπαρτσελονα των παραπεοντα Μεσι. Τα δυο τελευταια χρονια δεν υπαρχει Βραζιλιανος παικτης που να ειναι κορυφη ποσο δε μαλλον οταν στην εντεκαδα της Βραζιλιας υπαρχουν αστειοι παικτες οπως ο Χουλκ και ο Φρεντ

Θα μπορούσε να μοιραστεί λίγο το ηγετιλίκι ο ντιέγκο κόστα αν δεν τους έφτυνε και διάλεγε ισπανία

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Δεν ημουν ποτε φαν της Βραζιλιας αλλα η σημερινη ειναι πολυ κατωτερη απο τις προηγουμενες.Βεβαια και η Κροατια δεν μου ηταν ποτε συμπαθης.Σημερα ομως εγινε αλοιωση αποτελεσματος και αδικηθηκε η Κροατια.Νομιζω η ισοπαλια ηταν ενα δικαιο αποτελεσμα.Η Βραζιλια θα εχει προβλημα με τις Ευρωπαικες ομαδες (Ισπανια , Γερμανια , Ιταλια κτλ.) Ενας Νειμαρ δεν την σωζει!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αν παίζουν έτσι οι Βραζιλιάνοι και πετύχουν καμιά Γερμανία ή καμιά Αργεντινή αργότερα,θα τους κάνουν κανά 0-3 εκεί μέσα και θα γελάει ο κόσμος !

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αν παίζουν έτσι οι Βραζιλιάνοι και πετύχουν καμιά Γερμανία ή καμιά Αργεντινή αργότερα,θα τους κάνουν κανά 0-3 εκεί μέσα και θα γελάει ο κόσμος !
Εγώ αναρωτιέμαι, σε αυτή την 11αδα δεν χωράει ο Ουίλιαν???

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πώς λέγεται ή " παράγκα " στα γιαπωνέζικα  :think: ? Νισιμούρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν ημουν ποτε φαν της Βραζιλιας αλλα η σημερινη ειναι πολυ κατωτερη απο τις προηγουμενες.Βεβαια και η Κροατια δεν μου ηταν ποτε συμπαθης.Σημερα ομως εγινε αλοιωση αποτελεσματος και αδικηθηκε η Κροατια.Νομιζω η ισοπαλια ηταν ενα δικαιο αποτελεσμα.Η Βραζιλια θα εχει προβλημα με τις Ευρωπαικες ομαδες (Ισπανια , Γερμανια , Ιταλια κτλ.) Ενας Νειμαρ δεν την σωζει!
Σιγά τον Νευμάρ

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Αυτο που γινεται με την Φιφα ειναι εξωφρενικο..
Μακαρι καποια στιγμη οι ομοσπονδιες να την περιθωριοποιησουν γιατι καταστρεφει το ποδοσφαιρο!
Σε καθε διοργανωση γινονται διαιτητικα εγκληματα υπερ των διοργανωτων για να τους παει με το ζορι οσο πιο ψηλα γινεται!
Αυτο μονο η ΦΙΦΑ και η ΦΙΜΠΑ το κανουν.Τραγικα πραγματα!
Με το ζορι να κερδισει η βραζιλια ρε πουστη μου?αστην και αν φερει Χ,δεν εγινε κατι...Ελεος!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Αυτο που γινεται με την Φιφα ειναι εξωφρενικο..
Μακαρι καποια στιγμη οι ομοσπονδιες να την περιθωριοποιησουν γιατι καταστρεφει το ποδοσφαιρο!
Σε καθε διοργανωση γινονται διαιτητικα εγκληματα υπερ των διοργανωτων για να τους παει με το ζορι οσο πιο ψηλα γινεται!
Αυτο μονο η ΦΙΦΑ και η ΦΙΜΠΑ το κανουν.Τραγικα πραγματα!
Με το ζορι να κερδισει η βραζιλια ρε πουστη μου?αστην και αν φερει Χ,δεν εγινε κατι...Ελεος!
τι λες ρε?? :tickedoff: :tickedoff: και να χάναμε το στοίχημα το Χημ/1τελικό?? :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom