apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αν ησουν βραζιλιανος δεν θα ντρεποσουν για αυτην την ομαδα? :Sτα'φτυσε ο Νειμαρ, σχολασε ο γαμος...
στην καλυτερη για Βραζιλια να παει στα πεναλτι...
τυπε αν ησουν βραζιλιανος δεν θα ντρεποσουν για αυτην την ομαδα? :Sτα'φτυσε ο Νειμαρ, σχολασε ο γαμος...
στην καλυτερη για Βραζιλια να παει στα πεναλτι...
τυπε αν ησουν βραζιλιανος δεν θα ντρεποσουν για αυτην την ομαδα? :S
Ειμαι σε μαγαζι με τηλεοραση αλλα εγω βλεπω το κωλαρακι της γκαρσονας.
Δεν ειναι σωστο?
Ειμαι σε μαγαζι με τηλεοραση αλλα εγω βλεπω το κωλαρακι της γκαρσονας.
Δεν ειναι σωστο?
Που ειναι η Βραζιλια που μεγαλωσαμε με Ριβαλντο,Τζιοβανι και Λουτσιανο?
Oταν θα πας με τους φιλους σου να παιξεις μπαλα, θυμισε μου να ερθω να σου φυσαω μια βουβουζελα μεσα στο αυτι και θα αλλαξεις αποψη.
Αυτή δεν είναι η βραζιλία αλλά ο Ολυμπιακός.Που ειναι η Βραζιλια που μεγαλωσαμε με Ριβαλντο,Τζιοβανι και Λουτσιανο?
Παρολλες τις ενστασεις για το Μουντιαλ και τις κοινωνικες ανισοτητες που μεγαλωσαν εξαιτιας του δεν μπορω να μη αναγνωρισω οτι γινετε ενα πραγματικα πολυ καλο Παγκοσμιο Κυπελλο,απο αυτα που θα λεμε στα παιδια και στα εγγονια μας.Το καλυτερο βεβαα ολων ειναι η φανταστικη ατμοσφαιρα που δημιουργητε στα γηπεδα ειδικα αν τα συγκρινεις με τα προσφατα Παγκοσμια Κυπελλα που γιναν στη Κορεα-Ιαπωνια και στη χωρα της βουβουζελας.
Το ποδοσφαιρο ειναι Ευρωπαικο-Λατινοαμερικανικο αθλημα,τελεια και παυλα.
η βραζιλια που πηρε το τροπαιο στα γηπεδα της Ιαπωνιας-Κορέας
με
Φαινόμενο
ριβαλντο
ρομπερτο καρλος
καφου
ρονι
ζουνινιο
και τα αλλα τα παιδια
πως θα γινει χειμωνα αφου θα εχει τσαμπιονς λιγκ και πρωταθληματα ευρωπης τυπεMε κουβάδιασε η άχρηστη Βραζιλία του αρχιμαλάκα Σκολάρι !
Όσο για το Κατάρ συζητάνε να γίνει χειμώνα το μουντιάλ για να μην πεθάνουν απ'τη ζέστη οι παίκτες...και θανατική ποινή δεν ισχύει πλέον εκεί...
Aφου γραφει "Ρονι" ρε τύπεροναλντινιο ξεχασες ρε τυπε !!! παιχαταρας ητανε
Ειναι γυναικα γαριδα φιλεκαλα κανεις τυπε ...βγαλε και καμια φωτο αν μπορεις να παρουμε ματι
Είναι ο μόνος που μπορεί να ανταγωνιστεί τον σουάρεζ στο δάγκωμα.Aφου γραφει "Ρονι" ρε τύπε
Aφου γραφει "Ρονι" ρε τύπε
Kαι τι εγινε τύπε. Και το κοπα αφρικα χειμωνα γινεταιπως θα γινει χειμωνα αφου θα εχει τσαμπιονς λιγκ και πρωταθληματα ευρωπης τυπε
Ειναι γυναικα γαριδα φιλε