apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν η αμερικη χασει με 1 γκολ με ποσα πρεπει να νικησει η πορτογαλια για να περασει?4?
Η αμερικη εφερε 2-2 με Πορτογαλια και νικησε 2-1 τη Γκανα. Επομενως αν χασει πχ 1-0 τοτε εχει 4 βαθμους και 4-4 στα γκολ . Η Πορτογαλια έχασε 4-0 και εφερε 2-2 με τις ΗΠΑ. Επομενως εχει 1 βαθμο και 2-6 γκολ. Αρα Πρεπει να νικησει με διαφορα 4 γκολ τουλαχιστον. Ετσι περναει μια και εχει καλυτερη επιθεση.
Αν -θεωρητικα- χασει η Αμερικη 3-2 και πανε 6-6 γα γκολ και η Πορτογαλια το ιδιο τοτε τι γινεται ? Μετραει η καταταξη στη FIFA ή κλήρωση?
[/quoteThe first two teams from each Group qualifiy for Round 16.
The ranking in each Group is determined follows:
1. Greatest num of points obtained in all Group matches;
2. Goal difference in all Group matches;
3. Greatest num of goals scored in all Group matches.
If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings will be determined follows:
1. Greatest num of points obtained in the Group matches between the teams concerned;
2. Goal difference resulting from the Group matches between the teams concerned;
3. Greater num of goals scored in all Group matches between the teams concerned;
4. Drawing of lots by the FIFA Organising Committee.
φίλε, μας γράφεις κανένα προγνωστικό για σήμερα ? ;)
φίλε, δεν ασχολούμαι πια με στοιχημα, εδω και καιρο κι ο λόγος είναι αυτος που εγραψα !
ένα αλλο βασικο του στοιχηματος που ξεχασα είναι η σωστή μελέτη
κάποτε μου έπαιρνε 3-4ωρα σε καθημερινή βάση
δεν μπορω τωρα να δω μια φορά μια ομαδα και να σου πω τι θα κάνει στο επόμενο παιχνίδι
ειμαι τελειως ...αδιαβαστος αυτη τη στιγμη και τους λιγους αγωνες που βλέπω τους παρακολουθω για την πλάκα μου
για να καταλάβεις τι εννοώ, ακολουθούσα 2-3 συγκεκριμενες ομάδες και κρατούσα πλήρες αρχείο των παιχτων, με λεπτα συμμετοχής, τραυματισμούς, στατιστικά, προιστοριες εδρών, περιοδους φορμαρισματος κτλ
και βασικά, κυρίως κόντραρα ομάδες φαβορί, μέχρι να ανεβεί η απόδοσή τους και να ξαναπουλήσω το στοίχημα, οπότε να ειμαι γουιν-γουιν, που λενε και στο χωριό μου.
Κληρωση.Η αμερικη εφερε 2-2 με Πορτογαλια και νικησε 2-1 τη Γκανα. Επομενως αν χασει πχ 1-0 τοτε εχει 4 βαθμους και 4-4 στα γκολ . Η Πορτογαλια έχασε 4-0 και εφερε 2-2 με τις ΗΠΑ. Επομενως εχει 1 βαθμο και 2-6 γκολ. Αρα Πρεπει να νικησει με διαφορα 4 γκολ τουλαχιστον. Ετσι περναει μια και εχει καλυτερη επιθεση.
Αν -θεωρητικα- χασει η Αμερικη 3-2 και πανε 6-6 γα γκολ και η Πορτογαλια το ιδιο τοτε τι γινεται ? Μετραει η καταταξη στη FIFA ή κλήρωση?
αλλαχου ακμπαρ.....στηριζω τα αδελφια μας τους αλγερινους πειρατεςΤης τρελής εγινε στον Υμνο της Ρωσίας!!Όλο το γηπεδο τραγούδαγε..
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!
Λόγω Τζιμπουρ ρε αλλόθρησκε Γαύρε???αλλαχου ακμπαρ.....στηριζω τα αδελφια μας τους αλγερινους πειρατες
http://[URL unfurl="true"]www.megapalaiobibliopolio.gr/image/cache/data/POLITICS2/POLIT2/POLI1/Scan_Pic0080_resize-228x228.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: