Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
URL]]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε τυποι κατι ασχετο, τι κολομπαλα ειναι αυτη που παιζουν στο μουντιαλ? Συνεχεια χοροπηδαει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολυ ψαρωμενοι οι αμερικανοι

αυτη η φανελα της γερμανιας μαλακια ειναι :S

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Υποτιθεται οτι το μουντιαλ αυτο θα ξεχωριζε απο τα αλλα λογω βραζιλιας κλπ κλπ

αλλα παπαρια μαντολες που ειναι η ποδοσφαιρικη βραζιλιανικη ατμοσφαιρα που θα ηταν αυτο που θα το κανε ξεχωριστο?

ολα τα γηπεδα ειναι καινουργια(2-3 ανακαινισμενα πληρως)
αν δεν πεις σε καποιον που γινεται το μουντιαλ ανετα θα σου λεγε οτι γινεται στην κορεα η στην νοτια αφρικη

αυτα ειναι ρε γιδια της φιφα τα βραζιλινιακα γηπεδα που ξερει και περιμενε να δει ολος ο κοσμος οχι τα προκατ αντιγραφα που κανατε

cruzeiro1.com

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν η αμερικη χασει με 1 γκολ με ποσα πρεπει να νικησει η πορτογαλια για να περασει?4?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν η αμερικη χασει με 1 γκολ με ποσα πρεπει να νικησει η πορτογαλια για να περασει?4?

Η αμερικη εφερε 2-2 με Πορτογαλια και νικησε 2-1 τη Γκανα. Επομενως αν χασει πχ 1-0 τοτε εχει 4 βαθμους και 4-4 στα γκολ . Η Πορτογαλια έχασε 4-0 και εφερε 2-2 με τις ΗΠΑ. Επομενως εχει 1 βαθμο και 2-6 γκολ. Αρα Πρεπει να νικησει με διαφορα 4 γκολ τουλαχιστον. Ετσι περναει μια και εχει καλυτερη επιθεση.
Αν -θεωρητικα- χασει η Αμερικη 3-2 και πανε 6-6 γα γκολ και η Πορτογαλια το ιδιο τοτε τι γινεται ? Μετραει η καταταξη στη FIFA  ή κλήρωση?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Η αμερικη εφερε 2-2 με Πορτογαλια και νικησε 2-1 τη Γκανα. Επομενως αν χασει πχ 1-0 τοτε εχει 4 βαθμους και 4-4 στα γκολ . Η Πορτογαλια έχασε 4-0 και εφερε 2-2 με τις ΗΠΑ. Επομενως εχει 1 βαθμο και 2-6 γκολ. Αρα Πρεπει να νικησει με διαφορα 4 γκολ τουλαχιστον. Ετσι περναει μια και εχει καλυτερη επιθεση.
Αν -θεωρητικα- χασει η Αμερικη 3-2 και πανε 6-6 γα γκολ και η Πορτογαλια το ιδιο τοτε τι γινεται ? Μετραει η καταταξη στη FIFA  ή κλήρωση?
[/quoteThe first two teams from each Group qualifiy for Round 16.
The ranking in each Group is determined follows:
1. Greatest num of points obtained in all Group matches;
2. Goal difference in all Group matches;
3. Greatest num of goals scored in all Group matches.
If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings will be determined follows:
1. Greatest num of points obtained in the Group matches between the teams concerned;
2. Goal difference resulting from the Group matches between the teams concerned;
3. Greater num of goals scored in all Group matches between the teams concerned;
4. Drawing of lots by the FIFA Organising Committee.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
sorry

The first two teams from each Group qualifiy for Round 16.
The ranking in each Group is determined follows:
1. Greatest num of points obtained in all Group matches;
2. Goal difference in all Group matches;
3. Greatest num of goals scored in all Group matches.
If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings will be determined follows:
1. Greatest num of points obtained in the Group matches between the teams concerned;
2. Goal difference resulting from the Group matches between the teams concerned;
3. Greater num of goals scored in all Group matches between the teams concerned;
4. Drawing of lots by the FIFA Organising Committee.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
φίλε, μας γράφεις κανένα προγνωστικό για σήμερα ? ;)

φίλε, δεν ασχολούμαι πια με στοιχημα, εδω και καιρο κι ο λόγος είναι αυτος που εγραψα !

ένα αλλο βασικο του στοιχηματος που ξεχασα είναι η σωστή μελέτη

κάποτε μου έπαιρνε 3-4ωρα σε καθημερινή βάση

δεν μπορω τωρα να δω μια φορά μια ομαδα και να σου πω τι θα κάνει στο επόμενο παιχνίδι

ειμαι τελειως ...αδιαβαστος αυτη τη στιγμη και τους λιγους αγωνες που βλέπω τους παρακολουθω για την πλάκα μου

για να καταλάβεις τι εννοώ, ακολουθούσα 2-3 συγκεκριμενες ομάδες και κρατούσα πλήρες αρχείο των παιχτων, με λεπτα συμμετοχής, τραυματισμούς, στατιστικά, προιστοριες εδρών, περιοδους  φορμαρισματος κτλ

και βασικά, κυρίως κόντραρα ομάδες φαβορί, μέχρι να ανεβεί η απόδοσή τους και να ξαναπουλήσω το στοίχημα, οπότε να ειμαι γουιν-γουιν, που λενε και στο χωριό μου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.489
Πόντοι
2.356
φίλε, δεν ασχολούμαι πια με στοιχημα, εδω και καιρο κι ο λόγος είναι αυτος που εγραψα !

ένα αλλο βασικο του στοιχηματος που ξεχασα είναι η σωστή μελέτη

κάποτε μου έπαιρνε 3-4ωρα σε καθημερινή βάση

δεν μπορω τωρα να δω μια φορά μια ομαδα και να σου πω τι θα κάνει στο επόμενο παιχνίδι

ειμαι τελειως ...αδιαβαστος αυτη τη στιγμη και τους λιγους αγωνες που βλέπω τους παρακολουθω για την πλάκα μου

για να καταλάβεις τι εννοώ, ακολουθούσα 2-3 συγκεκριμενες ομάδες και κρατούσα πλήρες αρχείο των παιχτων, με λεπτα συμμετοχής, τραυματισμούς, στατιστικά, προιστοριες εδρών, περιοδους  φορμαρισματος κτλ

και βασικά, κυρίως κόντραρα ομάδες φαβορί, μέχρι να ανεβεί η απόδοσή τους και να ξαναπουλήσω το στοίχημα, οπότε να ειμαι γουιν-γουιν, που λενε και στο χωριό μου.

Όσο και να μελετήσει κανείς πάντα πηγαίνουν όλα χαμένα. Όλα ανατρέπονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κληρωση.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Της τρελής εγινε στον Υμνο της Ρωσίας!!Όλο το γηπεδο τραγούδαγε..
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βασικός ο Μιραλάς.  :rockon: Πάμε να τον βάλουμε για σκόρερ.  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Της τρελής εγινε στον Υμνο της Ρωσίας!!Όλο το γηπεδο τραγούδαγε..
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αλλαχου ακμπαρ.....στηριζω τα αδελφια μας τους αλγερινους πειρατες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αντε να ρθει οβερ το βελγιο μπας και δουμε λιγο φως