John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Οχι αρνητική ενέργεια.
Ο ΧΙ.
Άμα έχεις αυτόν τον μαλάκα να σε σαμποτάρει εκ των έσω, δεν έχεις καμια ελπίδα... :-
Οχι αρνητική ενέργεια.
Ο ΧΙ.
Τι να ανοίξω τα πμ μωρέ αφού δεν αντέχεστε..Όλο μαλακίες μου λέτε.Εχω διαγράψει άπειρα πμ που με ρωτάγανε τις εξής 3 ερωτήσεις ανάλογα το αβατάρ..
1.Τα βυζιά δικα σου?
2.Ο κώλος δικός σου?
3.Τα πόδια δικά σου?
Oπως εχε πει και ο μεγας λακης η μοναδικη ωραια γκομενα που γραφει εδω περα ειναι μια μαριαννα αναγνωστοκατι
οποτε λοιπες λινατσες παρακαλουνται να μην μολυνουν θεματα ποδοσφαιρου
τράβα παραπέρα που θα μου κάνεις και υποδείξεις.Oπως εχε πει και ο μεγας λακης η μοναδικη ωραια γκομενα που γραφει εδω περα ειναι μια μαριαννα αναγνωστοκατι
οποτε λοιπες λινατσες παρακαλουνται να μην μολυνουν θεματα ποδοσφαιρου
Που ειναι ενας γιωργακης να βγαλει δημοψηφισμα για τη σημετοχη του κατσουρανη να γινει της πουτανας να πεσουν κυβερνησεις????
Keep trolling.
Ο Κατσουράνης θα είναι βασικοτατος και θα διακριθεί κιολας.
Εχυσατράβα παραπέρα που θα μου κάνεις και υποδείξεις.
Θα φάει κόκκινη πάλι;
Keep trolling.Τότε 5 γκολάκια θα μας ρίξουνε τύπε...Καλύτερα να μην κατέβουμε να παίξουμε καθόλου... :'(
Σε λιγο η ενδεκαδα της Εθνικης θα βγαινει με Likes στο FacebookΠροτεινομενη επομενη σελιδα στο φου μπουκ
"Οχι Τζιολη για αντι Κατσουρανη με Κοστα Ρικα"
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΧΖΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα βαλει αυτογκολΘα φάει κόκκινη πάλι;
Τύπε μονο έτσι μπορεί να διακριθεί ο Κατσουράνης
Περα απο την πλακα τωρα..ο κατσουρανης ειναι το ιδανικοτερο αντιπαραδειγμα για το πως πρεπει να χειριστει την καριερα του ενας ταλαντουχοα παικτης...
4-5 χρονια πριν ηταν ισως και ο πληρεστερος ελληνας μεσος που εχω δει(μαζι φυσικα με τον υποτιμημενο στολτιδη)...πολυ παρταλι ομως. Παρα πολυ. Και σε ολες τις φαγωμαρες μεσα...ελπιζω ο σαμαρης να μην τον δει τελικα ως προτυπο σαν συνολο. Ας κρατησει στο μυαλο του τον κατσουρανη μεχρι το 2008. Τα υπολοιπα ας τα διαγραψει.