You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mundial 2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 153K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τύπε αυτός με την εθνική του κάνει καλές εμφανίσεις ενώ στην Μπάρτσα δεν έκανε αυτά που περιμέναμε....πως το εξηγείς αυτό?Καλησπερα Τα πεναλντι στην Εθνικη της βραζιλιας τα βαραει ο νευμαρ!! και τα φαουλ εξω απο την περιοχη!! Το ιδιο ακριβως που εκανε και με την σαντος σαν παιχτης Αυτο για οσους θελουν πχ η βλεπουν κτλ για τον νευμαρ Δεν νομιζω να βαρεσει ο φρεντ πεναλντι αλλα ποτε μην λες ποτε
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Που τα δείχνει?Μήπως ξέρεις που θα δείξει την εθνική το βράδυ?Δειχνει τωρα βραζιλια-σερβια γερμανια-αρμενια
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
Αδερφε Θα σου πω τι ειπε Το φαινομενο... Ο ροναλντο πριν παει στην μπαρτσελονα ο νευμαρ οτι δεν ταιριάζει στην Μπαρτσελονα αλλα στην Ρεαλ Μαδριτης Ο Νευμαρ Δεν ειναι του τικι τακα ο νευμαρ ειναι απλο βραζιλιανος παιχτης πολυσύνθετος εξω καρδια δεν γουσταρει εκεινο τον τροπο του παιχνιδιου δεν μπορει να προσαρμοστεί αυτο το ειπε ο ροναλντο το φαινομενο πριν παει στην μπαρτσελονα ο νευμαρ συμφωνώ μαζι τουΤύπε αυτός με την εθνική του κάνει καλές εμφανίσεις ενώ στην Μπάρτσα δεν έκανε αυτά που περιμέναμε....πως το εξηγείς αυτό?
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Έλα ρε, δεν το γνώριζα αυτό!Αδερφε Θα σου πω τι ειπε Το φαινομενο... Ο ροναλντο πριν παει στην μπαρτσελονα ο νευμαρ οτι δεν ταιριάζει στην Μπαρτσελονα αλλα στην Ρεαλ Μαδριτης Ο Νευμαρ Δεν ειναι του τικι τακα ο νευμαρ ειναι απλο βραζιλιανος παιχτης πολυσύνθετος εξω καρδια δεν γουσταρει εκεινο τον τροπο του παιχνιδιου δεν μπορει να προσαρμοστεί αυτο το ειπε ο ροναλντο το φαινομενο πριν παει στην μπαρτσελονα ο νευμαρ συμφωνώ μαζι του
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
entajei και εγω το ηξερα λογο οτι ειμαι τρελος με τους βραζιλιανους παιχτες και την εθνικη βραζιλιας γιαυτο Αλλα αλο το στοιχημα και αλλο το συναίσθημα αργεντινη θα πονταρω για κατακτησηΈλα ρε, δεν το γνώριζα αυτό!
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Εγώ βλέπω Βραζιλία...έχει καλή άμυνα και θα πάει για το 3-5-2/5-3-2/5-4-1 λογικά....entajei και εγω το ηξερα λογο οτι ειμαι τρελος με τους βραζιλιανους παιχτες και την εθνικη βραζιλιας γιαυτο Αλλα αλο το στοιχημα και αλλο το συναίσθημα αργεντινη θα πονταρω για κατακτηση
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
Και ένα "στοιχείο"
1938-Italy
1950
1954-Germany
1982-Italy
1986
1990-Germany
2006-Italy
2010
2014-Germany ?!
Αγωνιστικά πάντως η ομάδα σέρνεται..Και δεν εννοώ το κλασικό <<παίζουμε προσεκτικα μη χτυπήσουμε>>..Η εικόνα της ομάδας στα φιλικά με Χιλή και Καμερούν ήταν απογοητευτική. Ο Mertesacker δήλωσε “We did things well in many areas. But as soon as we lose the ball we’ll have problems against any team in the world.”
1938-Italy
1950
1954-Germany
1982-Italy
1986
1990-Germany
2006-Italy
2010
2014-Germany ?!
Αγωνιστικά πάντως η ομάδα σέρνεται..Και δεν εννοώ το κλασικό <<παίζουμε προσεκτικα μη χτυπήσουμε>>..Η εικόνα της ομάδας στα φιλικά με Χιλή και Καμερούν ήταν απογοητευτική. Ο Mertesacker δήλωσε “We did things well in many areas. But as soon as we lose the ball we’ll have problems against any team in the world.”
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Το ζευγάρι Ιταλία-Ολλανδία για 8άδα και Βραζιλία-Ισπανία για κούπα μόνο εγώ το βλέπω?Και ένα "στοιχείο"
1938-Italy
1950
1954-Germany
1982-Italy
1986
1990-Germany
2006-Italy
2010
2014-Germany ?!
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Κριστιάνο τραυματίας, Γιαγια Τουρε τραυματίας, Φαλκάο τραυματίας, Ριμπερί τραυματίας...
Καλά μόνος του θα παίξει ο Μέσι στο μουντιάλ;
Επίσης χάνει το μουντιάλ ο αρχηγός της Ρωσίας Ρομάν Σιρόκοφ, ενώ τραυματίες είναι και οι Αγκουέρο, Ρόις, Τσάμπερλεϊν.
Θα κλατάρουν κι άλλοι!
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Μηπως δεν κλαταρουν αλλα γινεται σιγα σιγα οπως με τις εθνικες μπασκετ?
παιρνουνε εκατομμυρια απο τις ομαδες τους χεστηκανε μερικοι να τρεχουνε καλοκαιριατικα να σπανε κανα ποδι και να κουραζονται
αυτο κανουν συστηματικα στο μπασκετ τωρα οπως δειχνει περναει και στην μπαλα
πανω απο ολα οι ομαδες ειναι πλεον οχι οι εθνικες
παιρνουνε εκατομμυρια απο τις ομαδες τους χεστηκανε μερικοι να τρεχουνε καλοκαιριατικα να σπανε κανα ποδι και να κουραζονται
αυτο κανουν συστηματικα στο μπασκετ τωρα οπως δειχνει περναει και στην μπαλα
πανω απο ολα οι ομαδες ειναι πλεον οχι οι εθνικες
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
καλα κανεις ειναι και αυτη φαβορί και εχει και την εδρα Στην αρχη.. ειπα και εγω μεσα μου βραζιλια Αλλα είπα χρηστο ξανασκεψου μην κυριαρχήσει το παθος σκετο αλλα το παθος με λογικη και εκει σκεφτηκα αργεντινη Και να σου πω την αληθεια επειδη το βλεπω στοιχηματικα το κοματι αλλα και λογικα Ανεξαρτητος οτι ειμαι εχω τρελα με εθνικη βραζιλιας θελω να το παρει η Αργεντινη για να κερδισω το στοιχημα Ειπαμε αλλο καπελο το συναισθημα αλλο ο τζογοςΕγώ βλέπω Βραζιλία...έχει καλή άμυνα και θα πάει για το 3-5-2/5-3-2/5-4-1 λογικά....
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ο Ρόις??????????????????????????????????????????????????????Όχι ρε γαμώτο....έναν Γερμανό ποδοσφαιριστή γουστάρω να βλέπω και αυτός δεν θα παίξειΕπίσης χάνει το μουντιάλ ο αρχηγός της Ρωσίας Ρομάν Σιρόκοφ, ενώ τραυματίες είναι και οι Αγκουέρο, Ρόις, Τσάμπερλεϊν.
Θα κλατάρουν κι άλλοι!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Με ποιό ρόστερ να πάρουν μουντιάλ Ιταλία και Αγγλία ?? Πλάκα κάνετε ? Αν πάνε τετράδα θα είναι το καλύτερό τους...
Δεν έχει ρόστερ η ιταλία, θα μας τρελάνεις ρε αδερφέ;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Εγώ βλέπω Βραζιλία...έχει καλή άμυνα και θα πάει για το 3-5-2/5-3-2/5-4-1 λογικά....
Παλιά δίναμε φαβορί τη βραζιλια γιατί είχε έναν ρονάλντο, ένα ριβαλντο, έναν ροναλντίνιο, επίθεση φωτιά κτλ., πλέον την λέμε φαβορί γιατί έχει καλή άμυνα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K