Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Όχι, δεν κάνει πλάκα, είναι οπαδός των ΦερόεΤο μπου ειναι μαγικο...
Όχι, δεν κάνει πλάκα, είναι οπαδός των ΦερόεΤο μπου ειναι μαγικο...
Αν είναι δυνατόν.....που το είδε το offside?Και χωρίς replay φαινόταν οτι δεν είναι....Aι σιχτιρ εποπτη στραβουλιακα
Είναι ανύπαρκτη η Βοσνία, καμία σχέση με αυτό που έδειξε με την Αργεντινή....Νάτα μας τωρα...
Mα τους σκοτωσαν ψυχολογικα τα κορακια ρε τύπε.Είναι ανύπαρκτη η Βοσνία, καμία σχέση με αυτό που έδειξε με την Αργεντινή....
Mα τους σκοτωσαν ψυχολογικα τα κορακια ρε τύπε.
Σου ακυρωνουν κανονικο γκολ και μετα δεν δινει το επιθετικο φαουλ στο γκολ της Νιγηριας.
Νταβατζιλικι δηλαδη 1-0 αντι 0-1. Εύκολο ειναι να αντιδρασεις?
Ναι και εχω φαει τα λυσσακα μου με το κορακιΈχεις παίξει Βοσνία σύντροφε ?
Aς πάρουν τον μπούλο κι οι υπερόπτες Βόσνιοι για να μάθουν, παρέα μα Άγγλους και Ισπανούς! >
Μετα και τα χτεσινα ειμαι πλεον σιγουρος οτι ειμαστε η χειροτερη ομαδα του μουντιαλ απο αποψη παραγωγης θεαματος.
Πολλα μπραβο στο Ιραν. Εμεις οταν παιξαμε με Αργεντινη στο προηγουμενο, τοσες φασεις δεν καναμε. Αξιζε τουλαχιστον Χ το Ιραν.
Η Νιγηρια εχει ηδη 4 ποντακια και φυσικα δεν συγκρινεται με εμας.
Μεχρι και η Ονδουρα προχτες το τσουλησε οσο μπορουσε το τοπι(το βαλε και ο κοστλι της βεροιας).
Δεν δικαιουμαστε πλεον να δικαιολογουμαστε για τιποτα, ειλικρινα.
Θαναι πραγματικα αδικια αν περασει η Ελλαδα με τετοια μπαλα τη στιγμη που θα μεινει εξω μια ομαδα σαν την Γκανα πχ.
Τι να πω...σε μια παραλληλη πραγματικοτητα μεθαυριο θα κατεβουμε θα τους πιασουμε απ το λαιμο, θα κανουμε φασεις και θα βαλουμε 2 γκολακια για να κλεισουμε στοματα.....δεν το βλεπω ομως.
ΥΓ. Δοξα και τιμη στον τελευταιο μεγαλο STRIKER των γηπεδων. Τον ασυγκριτο Κλοζε. Τον τυπο ο οποιος πρεπει να παιζει βασικος. Και τον τυπο που αν παιξει βασικος οπως πρεπει με ΗΠΑ θα κολλησει 2-3 μπαλακια για πλακα. Και θα με στειλει και ταμειο στο τελος της διοργανωσης
Αυτα να τα βλεπει και ο ντελ μποσκε που αφησε εκτος τον Βιγια για να παιζει με τορες και κοστα...τον Βιγια ρε.....ο μονος που συγκρινεται με κλοζε την τελευταια 10ετια....τα μεγαλα τουρνουα και τα μεγαλα ματς ειναι για τους μεγαλους παικτες ντελ μποσκε φιλε μου.
Καλά οι βλάκες Ισπανοί ήταν τόσο για τον πούτσο,που και ο Βίγια να έπαιζε...πάλι τον πούλο θα έπαιρναν...
Τύπε εχω γερμανια σε ενα δελτιακι με Βοσνια, στηριζουμε παντσερ
9,50 δινει τωρα το διπλο για την Γκανα. Κατσε να κανουμε μια καλυψη...
Δεν πειραζει, παμε Βοσνια τωρα
τυπε χθες φορτωθηκες καλα,την εκλεισες την στοιχηματικη εταιρεια...
τυπε ο αλεξ επειδη ειναι εγωιστης αρνειται να παιξει συστημα γεωργιου με αποτελεσμα να πηγαινει στον κουβατυπε χθες φορτωθηκες καλα,την εκλεισες την στοιχηματικη εταιρεια...