georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
εγώ ο μαλάκας πόνταρα Λαβέτσι
ΑΞΙΟΣ!!!!!!!Thanks. Βγηκανε τα σουβλακια τριων ημερων χαχααχαχααααχχα
Κράτησε αλλαγή για καθυστερήσεις η Αργεντινή?
Θυμασαι εκεινη την απιστευτη μορφή τον Μπιέλσα με τα νερα και τον βηματισμο πανω-κατω?μιλάμε για προπονητή σαϊνι
2,60 το "επομενο γκολ αργεντινη", το πονταρω τωρα.
Θυμασαι εκεινη την απιστευτη μορφή τον Μπιέλσα με τα νερα και τον βηματισμο πανω-κατω?
οχι ρε πουστη επαιζα "συστημα γεωργιου" και περιμενα το χι
Θυμασαι εκεινη την απιστευτη μορφή τον Μπιέλσα με τα νερα και τον βηματισμο πανω-κατω?
Όντως....ένα πέναλτυ και ένα φάουλ στις καθυστερήσεις, λίγο πριν σκοράρει ο Μέσσι....Πάντως αν δεν είχε δώσει το συγκεκριμένο πέναλτυ σε μεγάλη ομάδα θα γινόταν ντόρος καμιά εβδομάδα. Στο Ιραν θα περάσει στα ψιλά.
κανε μυνηση....θα δικαιωθειςΟ πουστης ο Μεσσι με κοπιαρει,αυτο ειναι απο τα κλασσικα μου γκολ στο 8χ8
Και τι τους λές?Σας γάμησα τον κώλο.Ο πουστης ο Μεσσι με κοπιαρει,αυτο ειναι απο τα κλασικα μου γκολ στο 8χ8
ομαδουλες σαν το ιραν,ονδουρες κλπ δε θα επρεπε καν να βρισκονται στο παγκοσμιο κυπελο.Στο Ιραν θα περάσει στα ψιλά.
ομαδουλες σαν το ιραν,ονδουρες κλπ δε θα επρεπε καν να βρισκονται στο παγκοσμιο κυπελο.
η λογικη της φιφα να παιζει ο καθε πικραμενος απο ασιες και ωκεανιες
και να μενουν εξω ομαδες σαν τη σουηδια δε βοηθα στο να δουμε παιχνιδια ψηλου επιπεδου.
στα του αγωνα,τακτικα μπουρδελο η αργεντινη,αμυντικα ασταθεστατη,με αγκουερο-ιγκουαιν σε τραγικη κατασταση.
ενας Μεσσι που κατεβαινει στα χαφ να παρει τη μπαλα για να μαζεψει τα αμαζευτα οπως εκανε και στην αφρικη επι κοκακια στον παγκο, ειναι απιστευτα δυσκολο να φερει την ανοιξη.
ως τωρα καμια ομαδα δε φοβιζει παντως..ολα ειναι ανοιχτα.