kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ε Δεληκαρης λεμε ρε νιατοΑλάνι, εξωγηπεδική ζωή, γυναίκες, αλκοόλ...αλλά στο γήπεδο, παιχταράς
ε Δεληκαρης λεμε ρε νιατοΑλάνι, εξωγηπεδική ζωή, γυναίκες, αλκοόλ...αλλά στο γήπεδο, παιχταράς
Υπάρχει κανα βιντεάκι στο youtube????ε Δεληκαρης λεμε ρε νιατο
Κοιτα εδω μετα το 1:40 περιπου. Μιλαμε για επος ξύλου.
Quid non est in youtube, non est in mundo.Υπάρχει κανα βιντεάκι στο youtube????
ελα ρεεεε ψαξε...τι βιντεακι θες? να πινει να καπνιζει να γαμαει γκομενες και μετα να γαμαει στο γηπεδο?????Υπάρχει κανα βιντεάκι στο youtube????
Τον έχω ακούσει σαν όνομα, αλλά τι έκανε αυτός???
Quid non est in youtube, non est in mundo.
Ποιος να μου το ελεγε!!!
22 ετων νομιζω εχει πει οτι ειναιελα ρεεεε ψαξε...τι βιντεακι θες? να πινει να καπνιζει να γαμαει γκομενες και μετα να γαμαει στο γηπεδο?????
ρε νεουρα ποσο χρονων εισαι?
και εμοιαζε και με τον μπεστ
Νο 1 μπεσττύπε, ο Δεληκάρης ήταν και παιχταράς και γαμούσε καλά μουνιά, αλλά πότης σαν τον Μπεστ δεν νομίζω να ήταν
Ναι, εχει εναν περιεργο, που στο ματς με τη Βοσνια εβαλε τρια σεντερ μπακ να φυλανε τον Τζεκοη αργεντινή έχει προπονητή στον πάγκο;
τις αλλαγες για πότε τις κρατάει;
22 ετων νομιζω εχει πει οτι ειναι
Είχε χεστεί πάνω του μην αρπάξει και το 2οΝαι, εχει εναν περιεργο, που στο ματς με τη Βοσνια εβαλε τρια σεντερ μπακ να φυλανε τον Τζεκο
Νο 1 μπεστ
Νο 2 δεληκαρης
Νο 3 μαραντονα
Βρήκα βιντεάκια!Καλός είναι!!!!!
Οχι ρε, στην αρχη ξεκινησε ετσι. Μετα τον ξεχεσε ο Μεσι στα αποδυτηρια οτι τον εχει αφησει μονο του μπροστα και συμμορφωθηκε.Είχε χεστεί πάνω του μην αρπάξει και το 2ο
Όχι, αυτή είναι η 3άδα με τα μεγαλύτερα αλάνια του ποδοσφαίρου......στην 3αδα των καλυτερων παιχτων δεν υπαρχει Πελε και Κροϊφ....
Καταλαβα, ειναι οπως οι ψηφοφοριες στο net που βγαζουν καλυτερο παικτη ever τον cristiano ή τον μπεκαμ...