Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ε γιατι τι περιμενες δηλαδη; Καμια γκομενα της προκοπης; Για τον πουτσο ειμαστε σε ολα τα επιπεδα..βλεπεις και τις σκατοφατσες των δικων μας μεσα στον αγωνιστικο χωρο και δενει το γλυκο

Δεν υπάρχουν €...ποιος να πάει Βραζιλία,να πληρώνεις και την μουνίτσα που θα πάρεις μαζί σου?  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα ειναι σφιχτομουνες άραγε?ή ξεχειλωμενες απο τα τεραστια παλαμαρια των αρσενικων της χωρας?

Εμείς εδώ στο bourdela.com έχουμε μεγάλες πούτσες όλοι...άρα θα είναι σφιχτά τα μουνάκια τους... :grin: :cum: :cum: :cum:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Στην μια και μοναδικη κοπελα της κερκιδας εδωσε τη φανελα ο Καραγκουνης ο πιρφορος, αυτη με το καπελο, που τσακωνοταν πριν με εναν παππού.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είχε ωραία Γιαπωνεζάκια...στο τέλος έδειξε ένα μουνάκι καστανό....πολύ χύστρα... :sleeping: :sleeping: :sleeping:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πως το είδατε το παιχνίδι παιδιά????
με τα δυο μας ματια πως να το δουμε...περα απο την πλακα παιξαμε σοβαρη αμυνα αλλα γκολ δεν....Τωρα που επομενο παιχνιδι αν παιξουμε με το ιδιο παθος στην αμυνα και κατσει καμια στραβη στην επιθεση ... θα λειπει και ο κατσουρανης ...

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Παρακολουθουσες καιρο το σαιτ κι εσυ τύπε ε?
Και εκανες κλωνο να μου την πεις.
Ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Αντε wilm καλον υπνο.

Ρε φιλε (βλεπεις τι ωραια ξεκιναω αν και επρεπε να αρχισω για μαναδες κλπ) εισαι ψυχασθενης?Με ολη την καλη διαθεση ρωταω...Νομιζεις οτι επειδη σχολιαζεις παντου εισαι καποιος εδω μεσα? οτι και καλα θα φτιαχνουμε προφιλ για να στη λεμε?Πολυ ψηλα τον εχεις παρει τον αμανε ρε μαλακα δεν νομιζεις? Σε σαιτ για πουτανες ειμαστε και εσυ τη βγαζεις εδω μεσα ολη μερα προσπαθωντας να δωσεις νοημα στη ζωη σου?Συρε και γαμησου ρε φιλαρακο και αντε για υπνο γιατι αυριο εχεις να πας και στη συγγρου για δουλεια...Και επειδη ειμαι εξωτερικο προκαλω τους διαχειριστες του σαιτ να ελεγξουν την IP μου και να δουν αν εχω σχεση με κλωνους και αλλες τετοιες μαλακιες που λες..Οχι μονο τωρα αλλα και ολα τα χρονια που ειμαι μελος...Αντε γαμω το σπιτι σου απλυτο πουστρακι...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οι ιαπωνες ντροπιασαν τον λαο τους, τους προγονους τους τους σαμουραι που δεν μπορεσαν να παρουν τους 10 απογονους του καραγκιοζη..
τυπε λες να κανουν χαρακιρι σημερα  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε φιλε (βλεπεις τι ωραια ξεκιναω αν και επρεπε να αρχισω για μαναδες κλπ) εισαι ψυχασθενης?Με ολη την καλη διαθεση ρωταω...Νομιζεις οτι επειδη σχολιαζεις παντου εισαι καποιος εδω μεσα? οτι και καλα θα φτιαχνουμε προφιλ για να στη λεμε?Πολυ ψηλα τον εχεις παρει τον αμανε ρε μαλακα δεν νομιζεις? Σε σαιτ για πουτανες ειμαστε και εσυ τη βγαζεις εδω μεσα ολη μερα προσπαθωντας να δωσεις νοημα στη ζωη σου?Συρε και γαμησου ρε φιλαρακο και αντε για υπνο γιατι αυριο εχεις να πας και στη συγγρου για δουλεια...Και επειδη ειμαι εξωτερικο προκαλω τους διαχειριστες του σαιτ να ελεγξουν την IP μου και να δουν αν εχω σχεση με κλωνους και αλλες τετοιες μαλακιες που λες..Οχι μονο τωρα αλλα και ολα τα χρονια που ειμαι μελος...Αντε γαμω το σπιτι σου απλυτο πουστρακι...
Μας επεισες.

Υ.Γ. Α, και σορυ αλλά λεω να σου κανω αναφορα για το "γαμω το σπιτι σου".
Και η ανοχη εχει τα ορια της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom