alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Καμμενική πλεον ;)Μητσοτακική δεν είσαι,τι περιμένεις.![]()
Καμμενική πλεον ;)Μητσοτακική δεν είσαι,τι περιμένεις.![]()
Ρε μαλακες αγγλοι μας το παιζεται μια ζωη οι μαστερ του ποδοσφαιρου
και μια ζωη ξεφτυλιζεσται
καλυτερα να μην πηγαινεται καν σε μουντιαλ αφηστε το αφου δεν μπορειτε
μονο λογια ειστε
ηταν τυπεπάμε να πιούμε το ποτό της παρηγοριας έφυγα κουβα και εγώ.
Ρε φιλε δεν γινονται αυτα εκτος του οτι το γκολ παιζει να ηταν οφφside
ηταν τυπε
δεν ηταν οφσαιντ μαλακιες μη λες![]()
Τι εγινε αρχισες το στοιχημα και εσυ ο μοιραιος εραστης;Αυτα ειναι για εμας τους μιζερους.πάμε να πιούμε το ποτό της παρηγοριας έφυγα κουβα και εγώ.
πάμε να πιούμε το ποτό της παρηγοριας έφυγα κουβα και εγώ.
ηταν τυπε
ηταν τυπε
Ακομη δεν αποκλειστηκε οριστικα τύπε.Μονο έτσι θα κέρδιζε η Ουρουγουάη ρε φιλε η Αγγλια έχει να μεινει εκτος επομενης φάσης σε Μουντιαλ απο το 1958
δεν γινονται αυτα οσοι έπαιξαν άσσο στην Ουρουγουαη το έπαιξαν τελειως κολοφαρδιστικα και απλα τους έκατσε. Οποτε μη γαμ@@@στε τωρα και το παίζετε γνώστες και οτι το περιμένατε
μη μιλας ρε βυζμαΜονο έτσι θα κέρδιζε η Ουρουγουάη ρε φιλε η Αγγλια έχει να μεινει εκτος επομενης φάσης σε Μουντιαλ απο το 1958
δεν γινονται αυτα οσοι έπαιξαν άσσο στην Ουρουγουαη το έπαιξαν τελειως κολοφαρδιστικα και απλα τους έκατσε. Οποτε μη γαμ@@@στε τωρα και το παίζετε γνώστες και οτι το περιμένατε
στο κρικετ τυπε5 μετρα οφσαιντ ηταν το γκολ
μπαμ εκανε
αλλα και παλι η αγγλια ειναι για ασχοληθει με κανενα αλλο αθλημα σαν εθνικη
ας το γυρισουν στο μπασκετ
Λουίς Σουάρεζ φίλε μετά από αποχή τόσων ημερων και εγχείρηση και πήρε το ματς ποσο παιχτούρα θύμισε μου πού παίζει χύνω![]()
Τυπε η Αγγλια ειναι για τον πουτσο ομαδα,δεν την παιζεις να κερδισει,την παιζεις οβερ η αντερ.Μονο έτσι θα κέρδιζε η Ουρουγουάη ρε φιλε η Αγγλια έχει να μεινει εκτος επομενης φάσης σε Μουντιαλ απο το 1958
βαζω 1000 ευρω σε αυτο, αν χασω μου τα χρωσταςΚαι τωρα παμε Ιαπωνια-Ελλαδα 0-1 με Μητρογλου![]()
μη μιλας ρε βυζμααντε δες αν κουνιουνται οι βαρκες να βγαλεις το μεροκαματο τουλαχιστον
![]()