st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
παντα ηταν μαν, αλλα φετος μαλλον θα πανε για το απολυτο στις ψωλες, ετσι οπως φαινεται...Αφού είναι γτπ,οι Άγγλοι φέτος...
παντα ηταν μαν, αλλα φετος μαλλον θα πανε για το απολυτο στις ψωλες, ετσι οπως φαινεται...Αφού είναι γτπ,οι Άγγλοι φέτος...
7 απόδοση να σκοράρει πρώτος ο σουάρεζ
Ναι,αλλά δεν το έπαιξες...
το παιξες ρε θηριο?
Σουάρεζ!!!!!!!!Επιτέλους!!!!!!
Σιγουρη η νικη της Αγγλιας. Δεν θα ακουμπησει μπαλα. Δεν λεγανε οτι δεν πρεπει να παιξει γιατι κινδυνευει να παθει υποτροπη και να μεινει εξω για μηνες?
το παιξες ρε θηριο?
εγω επαιξα γουρουνι, με συγκρατησε το γεγονος οτι προερχοταν απο τραυματισμο3.5 έδινε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Τι στον πούτσο περιμένουμε να ποντάρουμε έναν τέτοιο παιχταρά;
εγω παντως 10 παρα εβαλα κατι ψιλα στον παιχταρα3.5 έδινε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Τι στον πούτσο περιμένουμε να ποντάρουμε έναν τέτοιο παιχταρά;
Μας βλεπω για τριμπαλο και με Γιαπωνεζακια...
ο καρπουζας εχει πεταξει λευκη πετσετα και σκεφτεται μονο το επομενο συμβολαιο του
3.5 έδινε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Τι στον πούτσο περιμένουμε να ποντάρουμε έναν τέτοιο παιχταρά;
εγω παντως 10 παρα εβαλα κατι ψιλα στον παιχταρα
και τωρα ριχνω ενα ευρω ανατροπα......
εγω επαιξα γουρουνι, με συγκρατησε το γεγονος οτι προερχοταν απο τραυματισμο
τελικα λειτουργει σαν οδηγος, προς αποφυγηΌχι αλλά με το που είδα να γράφει αυτο ο άλεξ ήμουν μισό πληκτρο να το πατήσω
δεν ξερω μανπέναλτυ βαράει αυτός ή ο Τζέραρντ;
εγω παντως 10 παρα εβαλα κατι ψιλα στον παιχταρα
και τωρα ριχνω ενα ευρω ανατροπα......
επαιξα μανωλα με 15 ενι ταιμ...μπορει να πιασει καμια κεφαλια σε καμια στημενη φαση3.5 δίνει και για Μήτρογλου, τυχαίο δε νομίζω