LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Παλι κουβα θα παμε γαμώ
Στα πε ο λαγοαρχιδίσιαν
Παλι κουβα θα παμε γαμώ
Ε, λογικό....τον είδα τώρα σε μια "επέλαση", πω λέω, πιο αργός πεθαίνεις....Άμα ήταν και γρήγορος, κατά πάσα πιθανότητα δε θα είχε αυτή την τεράστια δύναμη, το body balance. Κάποιο από τα δύο πάντα υστερεί
O Tσιαρτας. Οταν ειχε μεινει ελευθερος απο την Κολωνία και εκανε απλως προπονησεις με την ΑΕΚ.
Ο Τσιαρτας. Ειχε μεινει ελευθερος απο την Κολωνια και εκανε απλως προπονησεις με την ΑΕΚ. Και επαιξε με την Ουκρανια και εβαλε εκεινο το γκολ με το φαουλ απο 30 μετρα.παραθέτω όχι για να ασχοληθώ άλλο με την ηλιθιότητα του φίλου wilm, αλλά για να βάλω κουίζ: Ποιος παίχτης κλήθηκε κάποτε στην Εθνική (ίσως να έπαιξε κιόλας) όντας εντελώς ελεύθερος και χωρίς να ανήκει σε καμία ομάδα; Οφείλω να δηλώσω ότι εγώ δεν ξέρω την απάντηση, απλώς θυμάμαι ότι έχει γίνει Νομίζω ότι με κάποια ομάδα προπονούνταν πάντως...
παραθέτω όχι για να ασχοληθώ άλλο με την ηλιθιότητα του φίλου wilm, αλλά για να βάλω κουίζ: Ποιος παίχτης κλήθηκε κάποτε στην Εθνική (ίσως να έπαιξε κιόλας) όντας εντελώς ελεύθερος και χωρίς να ανήκει σε καμία ομάδα; Οφείλω να δηλώσω ότι εγώ δεν ξέρω την απάντηση, απλώς θυμάμαι ότι έχει γίνει Νομίζω ότι με κάποια ομάδα προπονούνταν πάντως...
Στα πε ο λαγοαρχιδίσιαν
Κι ο καραγκούνης νομίζω
Ε, λογικό....τον είδα τώρα σε μια "επέλαση", πω λέω, πιο αργός πεθαίνεις....
Ο Τσιαρτας. Ειχε μεινει ελευθερος απο την Κολωνια και εκανε απλως προπονησεις με την ΑΕΚ. Και επαιξε με την Ουκρανια και εβαλε εκεινο το γκολ με το φαουλ απο 30 μετρα.
Κι ο καραγκούνης νομίζω
και ο μπασινάς νομίζω
μας συμφερει να νικησει η κολομβια, σωστα?
Να τος ο Ροντρίγκεζ....η Κολομβία κάνει ένα δώρο στην Ελλάδα....
goal-goal τύπε?εγώ over το έριξα....περιμένω να βαλουν γκολ οι ελέφαντες για να κάνουν κι αυτοί ένα δώρο σε μένα
Τι δωρο να μας κανουν ρε μαν;Ποιον θα νικησουμε;Τους ιαπωνες;Η τους αραπαδες;Να τος ο Ροντρίγκεζ....η Κολομβία κάνει ένα δώρο στην Ελλάδα....
Θεωρητικά ρε Μάστερ....θεωρητικά....Τι δωρο να μας κανουν ρε μαν;Ποιον θα νικησουμε;Τους ιαπωνες;Η τους αραπαδες;
Κανε τον σταυρο σου μην φαμε τιποτα διασυρμους.