Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παίζει να έγραψες τη μεγαλύτερη μαλακία που έχει γραφτεί ποτέ. Παίχτης που τυπικά ανήκει σε μία ομάδα είναι ποτέ δυνατό να δηλωθεί επίσημα σε Διεθνή Ομοσπονδία ως παίχτης άλλης ομάδας; Εκτός κι αν είχε ήδη υπογράψει  στον ΟΣΦΠ, οπότε πάω πάσο.
Ρε τύπε, άλλο προσπαθεί να πει ο Άλεξ...άσχετα με το πότε υπογράφει ένας παίκτης, υπάρχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος....μέχρι τότε, ότι και να έχεις υπογράψει, θεωρείσαι ακόμα ποδοσφαιριστής της προηγούμενης ομάδας....οπότε άσχετα αν είχε υπογράψει ή όχι στον οσφπ, τυπικά ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής του παο...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

γιατί πρέπει να έπαθε κάτι; Μπορεί να φτιάχνεται με τα ποσταρίσματά σου και να αυνανίζεται. Δεν έχει δικαίωμα, βάσει του Ελληνικού Συντάγματος;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
"Aν πρεπει οπωσδηποτε" "οριακή πρωτια" "μαλλον"...
Α καλα...
Εχετε τελικα ΠΟΛΥ μεγαλο προβλημα μαζι μου...

μάθε να παραδέχεσαι τις μαλακίες σου, αυτό το ποστ (απαύγασμα του ναρκισσισμού και της υπεροψίας σου) μου έχει δώσει πάτημα και στο παρελθόν, τραγική ειρωνία, ρούφα το τρομπόνι τώρα :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
"Aν πρεπει οπωσδηποτε" "οριακή πρωτια" "μαλλον"...
Α καλα...
Εχετε τελικα ΠΟΛΥ μεγαλο προβλημα μαζι μου...

URL]]

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Ρε τύπε, άλλο προσπαθεί να πει ο Άλεξ...άσχετα με το πότε υπογράφει ένας παίκτης, υπάρχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος....μέχρι τότε, ότι και να έχεις υπογράψει, θεωρείσαι ακόμα ποδοσφαιριστής της προηγούμενης ομάδας....οπότε άσχετα αν είχε υπογράψει ή όχι στον οσφπ, τυπικά ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής του παο...

Στραβοι ειστε και οι δυο? Τι τυπικα και παπαρια μεντολες? Ο παικτης δηλωθηκε το Μαιο (ξεστραβωθειτε η ουεφα τα ανακοινωνει!) ως παικτης του Ολυμπιακου!Ειχε υπογραψει απο πριν συμβολαιο στον Ολυμπιακο! Απλα ο georgebest της μαλακιας και ο καφετζης της συγγρου δεν ξερουν να διαβαζουν...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

με δουλεύεις ρε; Αυτό δεν λέω κι εγώ; Στον άλλον απαντάω που γράφει ότι ο Νικοπολίδης δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ ως παίχτης του ΟΣΦΠ χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη στον ΟΣΦΠ.  :2funny: :2funny: :2funny: Όσο το σκέφτομαι, σαν ανέκδοτο μου φαίνεται. Αν δεν μπουν υπογραφές, δεν ισχύει τίποτα φυσικά.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μάθε να παραδέχεσαι τις μαλακίες σου, αυτό το ποστ (απαύγασμα του ναρκισσισμού και της υπεροψίας σου) μου έχει δώσει πάτημα και στο παρελθόν, τραγική ειρωνία, ρούφα το τρομπόνι τώρα :)
αμειλικτος βατραχος  :sunglasses:

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
με δουλεύεις ρε; Αυτό δεν λέω κι εγώ; Στον άλλον απαντάω που γράφει ότι ο Νικοπολίδης δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ ως παίχτης του ΟΣΦΠ χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη στον ΟΣΦΠ.  :2funny: :2funny: :2funny: Όσο το σκέφτομαι, σαν ανέκδοτο μου φαίνεται. Αν δεν μπουν υπογραφές, δεν ισχύει τίποτα φυσικά.

Θελεις να σου βαλω παλι το λινκ που ειναι στην προηγουμενη σελιδα σε font 145 μπας και το δεις και το πατησεις?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Στ' αρχίδια μας η ουέφα εγώ τη wikipedia εμπιστεύομαι :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
με δουλεύεις ρε; Αυτό δεν λέω κι εγώ; Στον άλλον απαντάω που γράφει ότι ο Νικοπολίδης δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ ως παίχτης του ΟΣΦΠ χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη στον ΟΣΦΠ.  :2funny: :2funny: :2funny: Όσο το σκέφτομαι, σαν ανέκδοτο μου φαίνεται. Αν δεν μπουν υπογραφές, δεν ισχύει τίποτα φυσικά.
Σε λάθος άτομο έστειλα την απάντηση τότε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom