apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ψαχνουν να βρουνε τροπο αντιμετωπισης του φαινομενου γεωργιου τυπεκαι σε ντέρμπυ με απόδοση σημείου >2 δεν παίζεται αυτό το σύστημα;
γιατί τι έγινε ?
πέσανε έξω οι μπούκ?
τυπε ο φαφουτης το εχει σκεφτει αυτο
Αλλες λενε οτι τα νεα δελτια δεν θα εχουνε καν X
Οποιος θελει 1-2
Γεωργίου speaking
Πήγαινε στο hot thread της ημέρας και κλάψε απ' τα γέλια
αυτο το πιστευω και γω...εχει πλεον αρκετα αμφιρροπα ματς......ρε μαναμ σε σχετικα αμεσο διαστημα λεμε...πχ σε 4 με 5 games.....
Πιστευω θα εβγαλε γυρω στα 2-3 εκατομμυρια τύπε, γιατι μια μορφη σαν τον Γεωργιου αποκλειεται να ξεκινησε με 10 ψωροευρω, τουλαχιστον κατοσταρικο θα εριξε πρωτο πονταρισμα.o γεωργιου στην χειροτερη εβγαλε 200-300 χιλιαρικα σημερα και αντι να βγει να το γλεντησει καθεται για εκπομπη?
δεν πιστευω να μην δεν παιζει ο ιδιος το συστημα του
Είπε οτι στα 630 σταμάτησε γιατί δεν άντεξε άλλο η τσέπη του....o γεωργιου στην χειροτερη εβγαλε 200-300 χιλιαρικα σημερα και αντι να βγει να το γλεντησει καθεται για εκπομπη?
για τον κοσμο το κανει τυπεo γεωργιου στην χειροτερη εβγαλε 200-300 χιλιαρικα σημερα και αντι να βγει να το γλεντησει καθεται για εκπομπη?
ολος ο κοσμος το λεει τυπεΤου Λάκη;
Αλήθεια βγήκε ο Γεωργίου σήμερα και ειπε ότι μοίρασε χρήμα; χαχαχα
Είπε οτι στα 630 σταμάτησε γιατί δεν άντεξε άλλο η τσέπη του....
Δεν είμαι μέσα στο πορτοφόλι του, σου λέω τι είπε....
λεβα εννοουσε;Δεν είμαι μέσα στο πορτοφόλι του, σου λέω τι είπε....
λεβα εννοουσε;
για καλυψη το ειπε τυπεΔεν είμαι μέσα στο πορτοφόλι του, σου λέω τι είπε....
Λες να εχουν προβλημα ρευστοτητας η τραπεζες αυριο τυπε?Να εχουμε παρεμβαση τροικας?Οχι τιποτε αλλο θα παει κατα διαολου και το success story του Σαμαραολος ο κοσμος το λεει τυπε
πολυ χρημα λενε