Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Δεκα ματς και αναζητειται ακομη η πρωτη ισοπαλια.
Γεωργιου εχεις φαει κοσμο φετος... :2funny:
Ο Γεωργίου, όταν πήγαινε καλά αυτή η μαλακία με τα Χ έβγαινε και έλεγε ότι τον έπαιρναν τηλέφωνα και του έστελναν μηνύματα και τον έβρισκαν στο δρόμο και τον ευχαριστούσαν που έβγαλαν χαρτζιλίκι. Τώρα που θα τον κράξουν οι περισσότεροι, θα βγει να πει "και τι, σας είπα εγώ να παίξετε και να βάλετε τόσα λεφτά????''.
Με άλλα λόγια, νομίζω πως δεν ευθύνεται ο Γεωργίου, ούτε για τα κέρδη, ούτε για τις απώλειες του κάθε παίχτη, άσχετα αν ο ίδιος καρπώνεται την επιτυχία και βγάζει την ουρά του απ' έξω στην αποτυχία της πρότασής του....... Απλά όταν ένας άνθρωπος κάνει εκπομπή τόσα χρόνια, έχει μια αναγνωρισιμότητα και αρκετό κόσμο που τον ακούει, καλό είναι να είναι πιο υπεύθυνος και να προσέχει τι λέει, γιατί επηρεάζονται πολλοί από τα λεγόμενά του. Κακώς επηρεάζονται, αλλά δυστυχώς συμβαίνει.  

bourdeliaris1a

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πως το βλεπετε το επομενο ματσακι? λετε να εχουμε την πρωτη ισοπαλια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
O διαιτητης στο Γαλλια-Ονδουρα δεν ειναι ιδιος ο μιτσελ???

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606
πως το βλεπετε το επομενο ματσακι? λετε να εχουμε την πρωτη ισοπαλια?
ποτε δεν ξερεις :) :) :) :) :) αλλα η αργεντινη ειναι πολυ καλη δηλαδη που την ειδα σε 2 παιχνιδια χωρις ιγκουαιν και χωρις αγκουερο γαζωνε αδερφε :) :) τωρα εσυ ξερεις :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) προσωπικα το παιχνιδι το βλεπω ασσο απο την αργεντινη μεχρι το γιακουτσκ τις σιβιριας :) :) :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ποτε δεν ξερεις :) :) :) :) :) αλλα η αργεντινη ειναι πολυ καλη δηλαδη που την ειδα σε 2 παιχνιδια χωρις ιγκουαιν και χωρις αγκουερο γαζωνε αδερφε :) :) τωρα εσυ ξερεις :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) προσωπικα το παιχνιδι το βλεπω ασσο απο την αργεντινη μεχρι το γιακουτσκ τις σιβιριας :) :) :)
Ο Ιγκουαιν πήγε Μπαρτσελόνα Χρηστάρα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυποι επειδη δεν το εχω ψαξει, απο το ιντερνετ τηε νεριτ το βλεπουμε το ματσακι?

OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Δεν πηραν τον Σαμαρα τελικα? :2funny:

Δεν αρέσει στην  Φουρέιρα η Ισπανία !   :grin:

URL]]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.689
Πόντοι
606
Ο Ιγκουαιν πήγε Μπαρτσελόνα Χρηστάρα
ειμαι φολα βραζιλιανος αδερφε :)  ας παει και στην nasa δεν μου καίγεται καρφι :) :) :) :) :) Δεν γουσταρω ισπανους και αργεντινους :) :)  Μονο Βραζιλιανους και Άγγλους  και  Ιταλούς φυσικά!!!!!!  :) :) :) :) :) :) :) :) ty για την πληροφορία :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν αρέσει στην  Φουρέιρα η Ισπανία !   :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.myself.gr/sites/default/files/styles/article_image_large/public/field/image/giwrgos-samaras-eleni-foureira-einai-zeugari-xana.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και τι να κανουμε τωρα, να παρει μεταγραφη στην Φλαμουρταρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom