alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Αρντά Τουράν.Γιατρέ, ήξερες οτι τον τούρκο της Ατλέτικο τον λένε Αρτά Τουράμ????
Αρντά Τουράν.Γιατρέ, ήξερες οτι τον τούρκο της Ατλέτικο τον λένε Αρτά Τουράμ????
Στον Αλέφαντο πες ταΑρντά Τουράν.
Ο Άλεξ δεν γουστάρει Ισπανία τύπε.....Απο τους παντογνωστες θα ηταν και ο διονυσης δαγκας που μας λεγανε οτι το μεγαλο φαβορι ειναι η ισπανια
Εσυ να εισηγηθεις να παιξουν ο Τατος και ο Κουρμπελης εθνικη.
Προπονητη της εξεδρας.
Εγω δεν εισηγουμαι τιποτα. Ουτε ψηφιζω βαλσαμωμενα τοτεμ εδω και καμια 40ετια γιατι...δεν πρεπει ναμαστε αχαριστοι(αφου ζουμε ακομα γιατι να διαμαρτυρομαστε αλλωστε, αλλοιμονο) και σιγουρα δεν προκειται να κανω τοτεμ και τον καθε αμπαλο που παιζει στην εθνικη λογω κονε και μονο(ΑΛΗΘΕΙΑ...Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΒΑΣΙΚΟς ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟ12? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ? ΕΛΑ ΡΙΧΤΟ.....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕ!)
μην ασχολειστε με το στελακι ρε γιατρε δεν ιδεα το παιδι,αφηστετο εκει να τα λεει απο μονοςΑρντά Τουράν.
εμ ο αλλος που μιλαει στο τηλεφωνο καλυτερος ειναι?
Ναι. Επαιξε μετα ο Σηφακης και μαζεψαμε τεσσερα απο τη Γερμανια.Εγω δεν εισηγουμαι τιποτα. Ουτε ψηφιζω βαλσαμωμενα τοτεμ εδω και καμια 40ετια γιατι...δεν πρεπει ναμαστε αχαριστοι(αφου ζουμε ακομα γιατι να διαμαρτυρομαστε αλλωστε, αλλοιμονο) και σιγουρα δεν προκειται να κανω τοτεμ και τον καθε αμπαλο που παιζει στην εθνικη λογω κονε και μονο(ΑΛΗΘΕΙΑ...Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΒΑΣΙΚΟς ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟ12? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ? ΕΛΑ ΡΙΧΤΟ.....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕ!)
Μα Ισπανια ρε τύπε? Εγω? ΙΣΠΑΝΙΑ???Ο Άλεξ δεν γουστάρει Ισπανία τύπε.....
Ναι. Επαιξε μετα ο Σηφακης και μαζεψαμε τεσσερα απο τη Γερμανια.
Ειχες καλυτερο απο τον Χαλκιά και δεν τον εβαλες?
Τον Σηφακη που δεν καταφερε να γινει βασικος ποτέ πουθενα.Τωρα σοβαρα μιλας?
Τον...σηφακη ρε τυπε. Απο την γερμανια τα εφαγε οχι απο την πολωνια το στανιο μου.
Ευγνωμονες και στον χαλκια λοιπον. Τι τραβαμε ρε
Τον Σηφακη που δεν καταφερε να γινει βασικος ποτέ πουθενα.
αφου πηδειξε τον ρουλη και του χρεωσε ενα κατομμυριο τωρα κανει τον παλαιμαχοΠου χάθηκε η παιχτούρα ο Σηφάκης αλήθεια;
...μήπως στα αζήτητα;
δεν υπαρχει τερματοφυλακας σηφακης γιατρεΕνω ο χαλκιας που πηγε στην Πορτσμουθ και εβγαλε το παρατσουκλι "Ο βασιλιας του κεμπαπ" εκανε καριερα.
Ψαξε λιγο τι εγραφε το σαιτ της πορτσμουθ την επομενη του πολωνια-ελλαδα.
Ειπαμε να λεμε και καμια μαλακια. Μετριος ο σαηφακης αλλα τουλαχιστον ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ. Οχι πρωην ποδοσφαιριστης τοτε.
http://[URL unfurl="true"]www.paokmania.gr/media/k2/items/cache/312ca2a3f799c801ec1fa340ace404c0_L.jpg?t=1339184505[/img[/URL]]
[/quote]δεν υπαρχει τερματοφυλακας σηφακης
ο αρης εχασε ενα κυπελλο απ αυτον
δεν υπαρχει τερματοφυλακας σηφακης γιατρε
δεν υπαρχει τερματοφυλακας σηφακης
ο αρης εχασε ενα κυπελλο απ αυτον