Cupramam2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 617
- Πόντοι
- 81
Όσο για την Κατερίνα μας της αφιερώνω το τραγούδι του Μπιγαλη τι άλλο να πω.Multi Massage DIAMOND Tora Live i Katerina Kavliara!!!![]()
![]()
Όσο για την Κατερίνα μας της αφιερώνω το τραγούδι του Μπιγαλη τι άλλο να πω.Multi Massage DIAMOND Tora Live i Katerina Kavliara!!!![]()
![]()
Απίστευτη καυλιάρα η Αουρόρα μύστη μου...Για τσέκαρατε κάποιοι την απόλυτη κωλαρα , και δείτε τι Μουναρο γαμαγαμε μέσα στο καλοκαίρι , .... τι κωλαθρα και φατσαρα ειχε η τύπισσα γαμω την τύχη μου την χορεύτρια !!!!
Ακομα είναι καρφωμένη στο μυαλό μου η κωλαρα της στα τέσσερα και πάνω στο λαδοκρεβατο , γέμιζε καυλα το δωμάτιο από την συγκεκριμένη καυλιαρα !!!
Λένε πως την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες και σε αυτό το μαγαζί οι παρούσες δίνουν πάντα το 100%. Δεν έχω συναντήσει πουθενά μέχρι τώρα τέτοια ατμόσφαιρα και συμπεριφορά όπως στο μαγαζί της αγαπημένης Άννας. Και με τα 4 κορίτσια που έχω πάει (Κατερίνα, Ρούλα, Αγάπη, Λίζα) πέρασα τέλεια και έφυγα άλλος άνθρωποςΑπίστευτη καυλιάρα η Αουρόρα μύστη μου...
Ο πάτος της στα τέσσερα κόλαση
Χόρταινε το παπάρι μας...
Μεγάλη απώλεια για το μαγαζί...
Απαιτούμε να γυρίσει πίσω![]()
Και αντέχει τρελό σφυροκόπημα...Κόλαση η αλιναρα !!!!
Πληθωρική γυναικάρα.
Με τη μία φορά που έχω περάσει μαζί της έχω να πω ότι τα δίνει όλα στον αγώνα!!!
Το έχω αφιερώσει πρώτος Πάνο.Όσο για την Κατερίνα μας της αφιερώνω το τραγούδι του Μπιγαλη τι άλλο να πω.
Αύριο είναι η σειρά της!!!Και αντέχει τρελό σφυροκόπημα...
Τούμπανο η ξαδέρφη με τον δυτούρμπινο κώλο τηςMulti Massage DIAMOND Tora Live i Katerina Kavliara!!!![]()
![]()
Και εγώ δεν μπόρεσα να περάσω μαζί της δύο φορές που είχα έρθει το καλοκαίρι την πρώτη φορά που την είχα δει φίλε dragon xxx σκάει στο σαλόνι το μέσα με μια κόκκινη ρόμπα μου έτρεχαν τα σάλια κ μια άλλη φορά μέσα στο καλοκαίρι η Ιούλιος ήταν η Αύγουστος αν θυμάμαι καλά είχα σκάσει μύτη τρεις το μεσημέρι είχε έξω 50 βαθμούς Κελσίου και έχω φύγει οχτώ το απόγευμα απο το diamond μου έχει βάλει η κυρία Άννα πέντε έξι βοτκες και να γίνεται παρέλαση για την πιτσιρίκα την aurora τελικά πέρασα με την ξαδέρφη την 2 στο τέλοςΦίλοι μου καλοί, την Aurora την πρόλαβα για λίγο στο μαγαζί και δεν πρόλαβα να περάσω μαζί της. Τις δύο τρεις φορές όμως που την είδα στο σαλόνι δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Όσοι όμως πέρασαν μαζί της αναφέρονται με τα πλέον κολακευτικά σχόλια. Προφανώς η κοπέλα ήταν το κάτι άλλο και εγώ ο άτυχος που δεν πρόλαβα να περάσω μαζί της. Ωστόσο θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή @andy85, ότι και με τις κοπέλες που αποτελούν το υπάρχον ρόστερ μπορείς να περάσεις τέλεια, σε ένα υπέροχο μαγαζί, που σε κάνουν να νοιώθεις σημαντικός.
Φίλε μου απ΄ότι φαίνεται τελικά, ήμασταν άτυχοι που δεν προλάβαμε να περάσουμε μαζί της.Και εγώ δεν μπόρεσα να περάσω μαζί της δύο φορές που είχα έρθει το καλοκαίρι την πρώτη φορά που την είχα δει φίλε dragon xxx σκάει στο σαλόνι το μέσα με μια κόκκινη ρόμπα μου έτρεχαν τα σάλια κ μια άλλη φορά μέσα στο καλοκαίρι η Ιούλιος ήταν η Αύγουστος αν θυμάμαι καλά είχα σκάσει μύτη τρεις το μεσημέρι είχε έξω 50 βαθμούς Κελσίου και έχω φύγει οχτώ το απόγευμα απο το diamond μου έχει βάλει η κυρία Άννα πέντε έξι βοτκες και να γίνεται παρέλαση για την πιτσιρίκα την aurora τελικά πέρασα με την ξαδέρφη την 2 στο τέλος
Φίλε μου άτυχοι δεν λες τίποτα. ήταν μούναρος και μέσα πρέπει να ήταν δυνατό κρίμα αυτή έχασε!!Φίλε μου απ΄ότι φαίνεται τελικά, ήμασταν άτυχοι που δεν προλάβαμε να περάσουμε μαζί της.
Δυνατο μωροΓια τσέκαρατε κάποιοι την απόλυτη κωλαρα , και δείτε τι Μουναρο γαμαγαμε μέσα στο καλοκαίρι , .... τι κωλαθρα και φατσαρα ειχε η τύπισσα γαμω την τύχη μου την χορεύτρια !!!!
Ακομα είναι καρφωμένη στο μυαλό μου η κωλαρα της στα τέσσερα και πάνω στο λαδοκρεβατο , γέμιζε καυλα το δωμάτιο από την συγκεκριμένη καυλιαρα !!!
Απίστευτη καύλα ο επόμενος στόχος μου!!!αν κ μόνο που βλέπω τη Λίζα θέλω να την κλείσω 8 ώρες να τη γαμαω.. εφόσον την πήρα πάμε για αλινα τώρα οπωσδήποτε!πίπα κάνει deep throat??όσοι πήραν να πας πουνMulti Massage DIAMOND Tora Live i Tubani Alinara !!!![]()
Την έχω πάρει μόνο δύο φορές και δεν θυμάμαι, αύριο που θα είναι η τρίτη θα ενημερώσω. Μείνε συντονισμένος.Απίστευτη καύλα ο επόμενος στόχος μου!!!αν κ μόνο που βλέπω τη Λίζα θέλω να την κλείσω 8 ώρες να τη γαμαω.. εφόσον την πήρα πάμε για αλινα τώρα οπωσδήποτε!πίπα κάνει deep throat??όσοι πήραν να πας πουν
Multi Massage DIAMOND Tora Live I Tubani Alinara Biturbo 6.3 AMG!!!![]()
precision 6870
Τι εννοείς "αυτή έχασε";Φίλε μου άτυχοι δεν λες τίποτα. ήταν μούναρος και μέσα πρέπει να ήταν δυνατό κρίμα αυτή έχασε!!
Οπως τα λες φιλε μου,το καλυτερο μουνι εβερ εκει μεσα σε εμφανιση σε γαμησι σε συμπεριφορα,καλες και οι αλλες αλλα σαν την Αουρορα καμια δεν την φτανει απο εκει μεσαΓια τσέκαρατε κάποιοι την απόλυτη κωλαρα , και δείτε τι Μουναρο γαμαγαμε μέσα στο καλοκαίρι , .... τι κωλαθρα και φατσαρα ειχε η τύπισσα γαμω την τύχη μου την χορεύτρια !!!!