Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Cupramam2010

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
617
Πόντοι
81
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Katerina Kavliara!!!
IMG-20250425-WA0006.jpg
IMG-20250425-WA0005.jpg
Όσο για την Κατερίνα μας της αφιερώνω το τραγούδι του Μπιγαλη τι άλλο να πω.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.657
Πόντοι
2.846
Για τσέκαρατε κάποιοι την απόλυτη κωλαρα , και δείτε τι Μουναρο γαμαγαμε μέσα στο καλοκαίρι , .... τι κωλαθρα και φατσαρα ειχε η τύπισσα γαμω την τύχη μου την χορεύτρια !!!!
Ακομα είναι καρφωμένη στο μυαλό μου η κωλαρα της στα τέσσερα και πάνω στο λαδοκρεβατο , γέμιζε καυλα το δωμάτιο από την συγκεκριμένη καυλιαρα !!!

Συνημμένα

• Screenshot_20250425_173202_Gallery.jpg
    Screenshot_20250425_173202_Gallery.jpg
    225,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Screenshot_20250425_173239_Gallery.jpg
    Screenshot_20250425_173239_Gallery.jpg
    321,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
118
Like
23.800
Πόντοι
26.376
Για τσέκαρατε κάποιοι την απόλυτη κωλαρα , και δείτε τι Μουναρο γαμαγαμε μέσα στο καλοκαίρι , .... τι κωλαθρα και φατσαρα ειχε η τύπισσα γαμω την τύχη μου την χορεύτρια !!!!
Ακομα είναι καρφωμένη στο μυαλό μου η κωλαρα της στα τέσσερα και πάνω στο λαδοκρεβατο , γέμιζε καυλα το δωμάτιο από την συγκεκριμένη καυλιαρα !!!
Απίστευτη καυλιάρα η Αουρόρα μύστη μου...

Ο πάτος της στα τέσσερα κόλαση:zfuck:

Χόρταινε το παπάρι μας...

Μεγάλη απώλεια για το μαγαζί...

Απαιτούμε να γυρίσει πίσω:woldman:

andy85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2018
Κριτικές
4
Like
620
Πόντοι
300
Απίστευτη καυλιάρα η Αουρόρα μύστη μου...

Ο πάτος της στα τέσσερα κόλαση:zfuck:

Χόρταινε το παπάρι μας...

Μεγάλη απώλεια για το μαγαζί...

Απαιτούμε να γυρίσει πίσω:woldman:
Λένε πως την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες και σε αυτό το μαγαζί οι παρούσες δίνουν πάντα το 100%. Δεν έχω συναντήσει πουθενά μέχρι τώρα τέτοια ατμόσφαιρα και συμπεριφορά όπως στο μαγαζί της αγαπημένης Άννας. Και με τα 4 κορίτσια που έχω πάει (Κατερίνα, Ρούλα, Αγάπη, Λίζα) πέρασα τέλεια και έφυγα άλλος άνθρωπος

Petros dixos telos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
4
Like
514
Πόντοι
301

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.554
Πόντοι
1.191

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.554
Πόντοι
1.191
Φίλοι μου καλοί, την Aurora την πρόλαβα για λίγο στο μαγαζί και δεν πρόλαβα να περάσω μαζί της. Τις δύο τρεις φορές όμως που την είδα στο σαλόνι δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Όσοι όμως πέρασαν μαζί της αναφέρονται με τα πλέον κολακευτικά σχόλια. Προφανώς η κοπέλα ήταν το κάτι άλλο και εγώ ο άτυχος που δεν πρόλαβα να περάσω μαζί της. Ωστόσο θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή @andy85, ότι και με τις κοπέλες που αποτελούν το υπάρχον ρόστερ μπορείς να περάσεις τέλεια, σε ένα υπέροχο μαγαζί, που σε κάνουν να νοιώθεις σημαντικός.

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
5
Like
928
Πόντοι
361
Φίλοι μου καλοί, την Aurora την πρόλαβα για λίγο στο μαγαζί και δεν πρόλαβα να περάσω μαζί της. Τις δύο τρεις φορές όμως που την είδα στο σαλόνι δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Όσοι όμως πέρασαν μαζί της αναφέρονται με τα πλέον κολακευτικά σχόλια. Προφανώς η κοπέλα ήταν το κάτι άλλο και εγώ ο άτυχος που δεν πρόλαβα να περάσω μαζί της. Ωστόσο θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή @andy85, ότι και με τις κοπέλες που αποτελούν το υπάρχον ρόστερ μπορείς να περάσεις τέλεια, σε ένα υπέροχο μαγαζί, που σε κάνουν να νοιώθεις σημαντικός.
Και εγώ δεν μπόρεσα να περάσω μαζί της δύο φορές που είχα έρθει το καλοκαίρι την πρώτη φορά που την είχα δει φίλε dragon xxx σκάει στο σαλόνι το μέσα με μια κόκκινη ρόμπα μου έτρεχαν τα σάλια κ μια άλλη φορά μέσα στο καλοκαίρι η Ιούλιος ήταν η Αύγουστος αν θυμάμαι καλά είχα σκάσει μύτη τρεις το μεσημέρι είχε έξω 50 βαθμούς Κελσίου και έχω φύγει οχτώ το απόγευμα απο το diamond μου έχει βάλει η κυρία Άννα πέντε έξι βοτκες και να γίνεται παρέλαση για την πιτσιρίκα την aurora τελικά πέρασα με την ξαδέρφη την 2 στο τέλος

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.554
Πόντοι
1.191
Και εγώ δεν μπόρεσα να περάσω μαζί της δύο φορές που είχα έρθει το καλοκαίρι την πρώτη φορά που την είχα δει φίλε dragon xxx σκάει στο σαλόνι το μέσα με μια κόκκινη ρόμπα μου έτρεχαν τα σάλια κ μια άλλη φορά μέσα στο καλοκαίρι η Ιούλιος ήταν η Αύγουστος αν θυμάμαι καλά είχα σκάσει μύτη τρεις το μεσημέρι είχε έξω 50 βαθμούς Κελσίου και έχω φύγει οχτώ το απόγευμα απο το diamond μου έχει βάλει η κυρία Άννα πέντε έξι βοτκες και να γίνεται παρέλαση για την πιτσιρίκα την aurora τελικά πέρασα με την ξαδέρφη την 2 στο τέλος
Φίλε μου απ΄ότι φαίνεται τελικά, ήμασταν άτυχοι που δεν προλάβαμε να περάσουμε μαζί της.

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
5
Like
928
Πόντοι
361
Φίλε μου απ΄ότι φαίνεται τελικά, ήμασταν άτυχοι που δεν προλάβαμε να περάσουμε μαζί της.
Φίλε μου άτυχοι δεν λες τίποτα. ήταν μούναρος και μέσα πρέπει να ήταν δυνατό κρίμα αυτή έχασε!!

Trifonbakatsoulias

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
36
Like
13.808
Πόντοι
5.896
Δυνατο μωρο

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.473
Πόντοι
456
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Tubani Alinara !!!
IMG-20250423-WA0000.jpg
Απίστευτη καύλα ο επόμενος στόχος μου!!!αν κ μόνο που βλέπω τη Λίζα θέλω να την κλείσω 8 ώρες να τη γαμαω.. εφόσον την πήρα πάμε για αλινα τώρα οπωσδήποτε!πίπα κάνει deep throat??όσοι πήραν να πας πουν

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.554
Πόντοι
1.191
Απίστευτη καύλα ο επόμενος στόχος μου!!!αν κ μόνο που βλέπω τη Λίζα θέλω να την κλείσω 8 ώρες να τη γαμαω.. εφόσον την πήρα πάμε για αλινα τώρα οπωσδήποτε!πίπα κάνει deep throat??όσοι πήραν να πας πουν
Την έχω πάρει μόνο δύο φορές και δεν θυμάμαι, αύριο που θα είναι η τρίτη θα ενημερώσω. Μείνε συντονισμένος.

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
660
Πόντοι
81
Οπως τα λες φιλε μου,το καλυτερο μουνι εβερ εκει μεσα σε εμφανιση σε γαμησι σε συμπεριφορα,καλες και οι αλλες αλλα σαν την Αουρορα καμια δεν την φτανει απο εκει μεσα

• Like
Αντιδράσεις: AKTINA

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom