Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
17
Like
1.661
Πόντοι
1.071
ευχαριστώ για το σχόλιο. Όσο για τα συμπεράσματα:
α) και πολλές κριτικές έχω γράψει. Κάποια στιγμή σταμάτησα συνειδητά, για λόγους που δεν είναι του παρόντος, εξ ου και δεν υπάρχει κάποια για το Diamond.
β) δεν χρωστάω αναφορά σε κανέναν για το σε ποια μαγαζιά μπαίνω και σε ποια δεν περνάω ούτε απέξω.
γ) το Diamond είναι από τα κορυφαία μαγαζιά - από διάφορες απόψεις. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να του καταλογίσω είναι ότι συχνά έχει υπερβολικά μεγάλη προσέλευση που μας δυσκολεύει να δούμε την κοπέλα που θέλουμε ακόμα και με ραντεβού.
Σεβαστά αυτά που γράφεις στο παρόν μήνυμα, αλλά μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για εμάς που μας αρέσει και δεν έχουμε πρόβλημα με την πολυκοσμία. Πάντως πληροφοριακά να αναφέρω, επειδή είμαι τακτικός πελάτης, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Χθες γινόταν ένας χαμός ενώ σήμερα η κίνηση ήταν νορμάλ. Τέλος θέλω να αναφέρω ότι και εγώ δεν συμφωνώ με την σύγκριση της καινούργιας κοπέλας με την Αουρόρα. Όπως έγραψα σε μήνυμά μου, έχει προοπτικές αλλά ο καιρός θα δείξει και ότι σκοπός είναι να μπορέσει να αντέξει στην δουλειά αυτή. Πάντως την βλέπω άνετη προς το παρόν και με καλή συμμετοχή . Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω όλους και σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις, ότι προσωπικά η Αουρόρα στο λίγο που την πρόλαβα και την είδα, δεν μου πολυάρεσε. Δεν ξέρω τι έκανε στο δωμάτιο, αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ, που λέμε, όπως η καινούργια. Ο καθένας με το γούστο του. Καλό βράδυ.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
826
Πόντοι
81
Σεβαστά αυτά που γράφεις στο παρόν μήνυμα, αλλά μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για εμάς που μας αρέσει και δεν έχουμε πρόβλημα με την πολυκοσμία. Πάντως πληροφοριακά να αναφέρω, επειδή είμαι τακτικός πελάτης, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Χθες γινόταν ένας χαμός ενώ σήμερα η κίνηση ήταν νορμάλ. Τέλος θέλω να αναφέρω ότι και εγώ δεν συμφωνώ με την σύγκριση της καινούργιας κοπέλας με την Αουρόρα. Όπως έγραψα σε μήνυμά μου, έχει προοπτικές αλλά ο καιρός θα δείξει και ότι σκοπός είναι να μπορέσει να αντέξει στην δουλειά αυτή. Πάντως την βλέπω άνετη προς το παρόν και με καλή συμμετοχή . Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω όλους και σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις, ότι προσωπικά η Αουρόρα στο λίγο που την πρόλαβα και την είδα, δεν μου πολυάρεσε. Δεν ξέρω τι έκανε στο δωμάτιο, αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ, που λέμε, όπως η καινούργια. Ο καθένας με το γούστο του. Καλό βράδυ.
Πρωινα ειναι γαματα...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.368
Πόντοι
2.846
Γλυκούλα η καινούργια ,καλουλα η καινούργια Μαρίνα , όχι κάτι τρελο όμως , οπτικά μιλάω πως μου φάνηκε ,και εννοείτε πως δεν θα υπάρξει σύγκριση με την απίθανη μουναρα Αουρορα , δυστυχώς δυσκολα θα βρεθει τέτοια μουναρα σαν την Αουρορα η οποία συνδύαζε και εμφανίση αλλά και καλή σε υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο , ας είναι καλά εκεί που είναι η μουνα Αουρορα ....

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
12.181
Πόντοι
2.256
Multi Massage DIAMOND i Muna Liza i Kavo Rula & Katerinara !!!
IMG-20250214-WA0000.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.608
Πόντοι
5.585

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.608
Πόντοι
5.585
Ααααα ναι μωρε ο γρόθος που αλλάζει τα προφίλ είναι και κράζει ,ειπα κ γω...τσαμπα το μνμ
Εγώ θα πω ένα πράγμα που το λένε και οι παρουσιαστές σε live εκπομπές: "Σταματήστε να μου μιλάτε από το control!"
Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Επίσης να γνωστοποιήσω στο φιλοθεάμων κοινό πως εκτός από γραφομηχανή, γνωρίζω και πολλή καλή στενογραφία!
Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να γράψω γρήγορα και ταυτόχρονα πολλούς στ αρχίδια μου!
Επίσης όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Και επειδή μερικοί νομίζουν πως με μερικές χιλιάδες μηνύματα εδώ μέσα γράφει κάτω από το nickname τους Σπουδαίος ή Μέγας, πως είναι κιόλας στην πραγματική ζωή.
Σπουδαίοι είναι όσοι είναι αληθινοί άντρες, δεν μασάνε τα λόγια τους και δεν κωλώνουν να λενε ότι σκέφτονται όπως ο DRAGON XXX και ο Μάνος ο Κρητικός που έχω γνωρίσει εδώ μέσα και τους θεωρώ φίλους ακόμα κι αν δεν τους έχω συναντήσει ποτέ.
Άντε γεια!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.608
Πόντοι
5.585
ευχαριστώ για το σχόλιο. Όσο για τα συμπεράσματα:
α) και πολλές κριτικές έχω γράψει. Κάποια στιγμή σταμάτησα συνειδητά, για λόγους που δεν είναι του παρόντος, εξ ου και δεν υπάρχει κάποια για το Diamond.
β) δεν χρωστάω αναφορά σε κανέναν για το σε ποια μαγαζιά μπαίνω και σε ποια δεν περνάω ούτε απέξω.
γ) το Diamond είναι από τα κορυφαία μαγαζιά - από διάφορες απόψεις. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να του καταλογίσω είναι ότι συχνά έχει υπερβολικά μεγάλη προσέλευση που μας δυσκολεύει να δούμε την κοπέλα που θέλουμε ακόμα και με ραντεβού.
Αν δεν χρωστάς αναφορά ρε Σπουδαίε,δεν σου χρωστάμε κι εμείς. Μην μας σχολιάζεις, να μην σε σχολιάζουμε. Κριτικές δεν γράφεις αλλά να μπαίνεις και να μας τα κάνεις κουδούνια μπορείς.
Μη μου μιλάτε απ' το control λέμε!

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
826
Πόντοι
81
Aν πρωινα ειναι γαματα που υποτιθεται ο κοσμος δουλευει τα απογευματα-μεσημερι τι γινεται ? Γενικα ποια ειναι η καλυτερη ωρα?
Για μενα πρωι σε καποιο ρεπο ή σαββατα πρωι που παω εγω ..

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
826
Πόντοι
81
- Με πόσους είχες πάει γυναίκα μου πριν απο εμένα;;

Μετά απο 10 λεπτά σιωπής...

-Συγγνώμη σε έφερα σε δύσκολη θέση..

- Ε μα σκάσε μωρέ μαλάκα έχασα το μέτρημα !!

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
17
Like
1.661
Πόντοι
1.071
Aν πρωινα ειναι γαματα που υποτιθεται ο κοσμος δουλευει τα απογευματα-μεσημερι τι γινεται ? Γενικα ποια ειναι η καλυτερη ωρα?
Μπα και τα πρωινά πρέπει να έχει κόσμο. Χθες το απόγευμα η κίνηση ήταν νορμάλ και απόρησα, τα κορίτσια όμως μου είπαν ότι είχαν πολύ δουλειά το πρωί. Εγώ πηγαίνω απογεύματα και άλλοτε η κίνηση είναι νορμάλ, όπως χθες ενώ άλλοτε γίνεται ψιλοχαμός. Για Σάββατο απόγευμα δεν το συζητάω. Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η κίνηση έχει να κάνει με τις ορέξεις μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom