DRAGON XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.649
- Πόντοι
- 1.071
Σεβαστά αυτά που γράφεις στο παρόν μήνυμα, αλλά μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για εμάς που μας αρέσει και δεν έχουμε πρόβλημα με την πολυκοσμία. Πάντως πληροφοριακά να αναφέρω, επειδή είμαι τακτικός πελάτης, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Χθες γινόταν ένας χαμός ενώ σήμερα η κίνηση ήταν νορμάλ. Τέλος θέλω να αναφέρω ότι και εγώ δεν συμφωνώ με την σύγκριση της καινούργιας κοπέλας με την Αουρόρα. Όπως έγραψα σε μήνυμά μου, έχει προοπτικές αλλά ο καιρός θα δείξει και ότι σκοπός είναι να μπορέσει να αντέξει στην δουλειά αυτή. Πάντως την βλέπω άνετη προς το παρόν και με καλή συμμετοχή . Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω όλους και σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις, ότι προσωπικά η Αουρόρα στο λίγο που την πρόλαβα και την είδα, δεν μου πολυάρεσε. Δεν ξέρω τι έκανε στο δωμάτιο, αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ, που λέμε, όπως η καινούργια. Ο καθένας με το γούστο του. Καλό βράδυ.ευχαριστώ για το σχόλιο. Όσο για τα συμπεράσματα:
α) και πολλές κριτικές έχω γράψει. Κάποια στιγμή σταμάτησα συνειδητά, για λόγους που δεν είναι του παρόντος, εξ ου και δεν υπάρχει κάποια για το Diamond.
β) δεν χρωστάω αναφορά σε κανέναν για το σε ποια μαγαζιά μπαίνω και σε ποια δεν περνάω ούτε απέξω.
γ) το Diamond είναι από τα κορυφαία μαγαζιά - από διάφορες απόψεις. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να του καταλογίσω είναι ότι συχνά έχει υπερβολικά μεγάλη προσέλευση που μας δυσκολεύει να δούμε την κοπέλα που θέλουμε ακόμα και με ραντεβού.
Τελευταία τροποποίηση: