Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 915K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
17
Like
1.641
Πόντοι
1.071
Στην κριτική μου έγραψα ότι μου άφησε καλές εντυπώσεις και ότι έχει προοπτικές. Το τι θα γίνει, το μέλλον θα το δείξει. Πρώτα απ' όλα πρέπει να αντέξει αυτή την δουλειά και να παραμείνει και τα υπόλοιπα πιστεύω θα έρθουν. Είδομεν.

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
81
Εύγε σε όλους όσους γνωρίζουν και διορθώνουν την Ελληνική γλώσσα! Είμαι λάτρης χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα παιδί που δεν τα πάει καλά με την ορθογραφία δύσκολων λέξεων και ειδικά αρχαίων Ελληνικών!
Λίγο off topic αυτό μου το σχόλιο αλλά συγχωρήστε μου την τελειομανία σχετικά με την χρήση των Ελληνικών.
Τα φιλιά μου στην ομάδα!
Εγω να δεις

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
81
Πολύ ρομαντικός είσαι φίλε μου!
Μακάρι να ήταν έτσι.
Είναι αρκετοί που βλέπουν τα κορίτσια ως εμπόρευμα που αγοράζουν ή καλύτερα νοικιάζουν για την ώρα που πληρώνουν και νομίζουν πως πρέπει πάση θυσία να κάνουν απόσβεση των χρημάτων τους.
Και ίσως αυτό να ισχύει όταν μια κοπέλα είναι έμπειρη και έχει έναν "τύπο" στην πιάτσα, καλούμενη να αποδείξει την αξία της. Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως και πάλι πρόκειται για άνθρωπο και όχι για μηχάνημα και μπορεί να βρίσκεται σε μια αδύναμη ημέρα είτε σωματικά είτε ψυχολογικά. Δεν είναι το ίδιο με μια πρωτοεμφανιζόμενη, άπειρη κοπέλα η οποία βάσει των συμπεριφορών της πλειοψηφίας των πελατών που θα της τύχουν, θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή αν θα το βάλει στα πόδια. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω πως κάποιος πρέπει να επενδύσει τα χρήματά του και να μην ευχαριστηθεί.
Καλό όμως θα ήταν αν δεν έχει υπομονή, καλή πρόθεση και διάθεση, ας επιλέξει κάτι άλλο απ' το να μπει με φόρα σε μια κοπέλα που βρίσκεται στην αρχή.
Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός.
Μια χαρα αντιληπτος και αυτο λεω και εγω ..με την ευγενεια και την υπομονη δεν εχασε κανεις..
Επισης ποιος ειναι αυτος που για 100 κτλ ευρω θα κανει μια γυναικα σκουπιδι,ή να την κακομεταχειριστει?
Τα κοριτσια οντως δεν ειναι ρομποτ ,ουτε sex machines και θα επρεπε οι τσογλανοι και οι μη σωστοι να τρωνε πορτα!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
12.149
Πόντοι
2.256
Multi Massage DIAMOND i Agapi Full se Ola !!!
IMG-20250226-WA0007.jpg

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.322
Πόντοι
2.846
κύριοι, συγγνώμη που το λέω έτσι χύμα αλλά είστε για τα πανηγύρια.
Δεν πρόλαβε το κατάστημα να ανακοινώσει νέα άφιξη και βαλθήκατε αμέσως να κάνετε φασαρία, γεμίσατε τρεις σελίδες συζήτηση στο φόρουμ, πριν ακόμα κάνει την πρώτη βάρδια, προεξοφλήσατε ουρές και καταστάσεις Αουρόρας, κάτι σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Βγήκαν και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι test drivers να μας ανακοινώσουν περιχαρείς τις πρώτες δοκιμές τους (όπου βέβαια η νέα άφιξη τελείωσε πολλάκις, διότι με τους βαρβάτους επιβήτορες πάντα οι εργαζόμενες χύνουν ποτάμια).
Και κάπως έτσι να βγει η αυτοεκπληρούμενη προφητεία ότι δεν θα μπορούμε να την πετύχουμε ελεύθερη ούτε με ραντεβού στα τυφλά, ενώ πάνω στο δεκαήμερο θα έχει καεί και είτε απλά θα εξαφανιστεί ή θα αρχίσει τις ξεπέτες (και θα έχει και δίκιο).
Και μετά στραβώνετε όταν σας λένε ναυάγια και προμότορες και φιδέμπορες κ.α. διάφορα...

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
81
κύριοι, συγγνώμη που το λέω έτσι χύμα αλλά είστε για τα πανηγύρια.
Δεν πρόλαβε το κατάστημα να ανακοινώσει νέα άφιξη και βαλθήκατε αμέσως να κάνετε φασαρία, γεμίσατε τρεις σελίδες συζήτηση στο φόρουμ, πριν ακόμα κάνει την πρώτη βάρδια, προεξοφλήσατε ουρές και καταστάσεις Αουρόρας, κάτι σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Βγήκαν και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι test drivers να μας ανακοινώσουν περιχαρείς τις πρώτες δοκιμές τους (όπου βέβαια η νέα άφιξη τελείωσε πολλάκις, διότι με τους βαρβάτους επιβήτορες πάντα οι εργαζόμενες χύνουν ποτάμια).
Και κάπως έτσι να βγει η αυτοεκπληρούμενη προφητεία ότι δεν θα μπορούμε να την πετύχουμε ελεύθερη ούτε με ραντεβού στα τυφλά, ενώ πάνω στο δεκαήμερο θα έχει καεί και είτε απλά θα εξαφανιστεί ή θα αρχίσει τις ξεπέτες (και θα έχει και δίκιο).
Και μετά στραβώνετε όταν σας λένε ναυάγια και προμότορες και φιδέμπορες κ.α. διάφορα...
Έχω στέκι ένα μαγέρικο στη Κοκκινιά...όταν δεν μου έχει μαγειρέψει η καλοπαντρεμένη πηγαίνω και πάντα το καινούριο πιάτο το δοκιμάζουν πολλοί...εμένα δεν μου αρέσουν όλα τα φαγητά...όπως δεν μου αρέσουν και όλα τα κορμιά...δεν προμοτάραμε την καινούρια η οποία εμένα δεν μου ταιριάζει έτσι και αλλιώς..εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,έγραψα ότι λόγω ηλικίας κτλ ίσως γίνει νέα Αουρόρα..ξέρεις πολύ καλύτερα απο εμένα οτι αν κλείσεις ραντεβού εγκαίρως ικανοποιήσαι με όποια θες!
Και ποιος σου είπε εσένα οτι θα πέσουμε με τα μούτρα στην καινούρια που μπορεί και να μην κάτσει...αλλά μην ακούω μπούρδες περί ραντεβού και θα κλατάρει κτλ...αλλιώς πάει να πει ΔΕΝ κάνει για αυτή τη δουλειά..αν ήταν έτσι η Ρουλάρα πχ θα είχε κάψει ήδη εγκέφαλο και φλάντζα μαζί!

Υγ1 κόψτε την καραμέλα περί προμο,κουράσατε!!

Υγ2 τι θα πει φιδέμπορας??

Υγ3 Μακαρι να ήμουν όντως για τα πανηγύρια τα οποία λατρευω!!

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
17
Like
1.641
Πόντοι
1.071
Έχω στέκι ένα μαγέρικο στη Κοκκινιά...όταν δεν μου έχει μαγειρέψει η καλοπαντρεμένη πηγαίνω και πάντα το καινούριο πιάτο το δοκιμάζουν πολλοί...εμένα δεν μου αρέσουν όλα τα φαγητά...όπως δεν μου αρέσουν και όλα τα κορμιά...δεν προμοτάραμε την καινούρια η οποία εμένα δεν μου ταιριάζει έτσι και αλλιώς..εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,έγραψα ότι λόγω ηλικίας κτλ ίσως γίνει νέα Αουρόρα..ξέρεις πολύ καλύτερα απο εμένα οτι αν κλείσεις ραντεβού εγκαίρως ικανοποιήσαι με όποια θες!
Και ποιος σου είπε εσένα οτι θα πέσουμε με τα μούτρα στην καινούρια που μπορεί και να μην κάτσει...αλλά μην ακούω μπούρδες περί ραντεβού και θα κλατάρει κτλ...αλλιώς πάει να πει ΔΕΝ κάνει για αυτή τη δουλειά..αν ήταν έτσι η Ρουλάρα πχ θα είχε κάψει ήδη εγκέφαλο και φλάντζα μαζί!

Υγ1 κόψτε την καραμέλα περί προμο,κουράσατε!!

Υγ2 τι θα πει φιδέμπορας??

Υγ3 Μακαρι να ήμουν όντως για τα πανηγύρια τα οποία λατρευω!!
Τι ασχολείσαι ρε Μάνο? Δες το προφίλ και θα καταλάβεις. Δεκάδες κριτικές και ούτε μία για το Diamond. Αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Ότι δεν έχει περάσει ούτε απ ' έξω, γιατί αν είχε πάει θα είχε γράψει μία κριτική, έστω και αρνητική. Ο σκοπός του είναι προφανής, αλλά κατά τα άλλα είμαστε εμείς προμοτορες. Η συνέχεια το βράδυ από το μαγαζί. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι πάλι θα γίνεται χαμός όπως χθες, γιατί όπως έμαθα η ομάδα είναι και σήμερα πλήρης. Δεν πειράζει όμως έτσι είναι τα καλά τα στέκια. Έχουν πάντα κόσμο!!!

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
81
Τι ασχολείσαι ρε Μάνο? Δες το προφίλ και θα καταλάβεις. Δεκάδες κριτικές και ούτε μία για το Diamond. Αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Ότι δεν έχει περάσει ούτε απ ' έξω, γιατί αν είχε πάει θα είχε γράψει μία κριτική, έστω και αρνητική. Ο σκοπός του είναι προφανής, αλλά κατά τα άλλα είμαστε εμείς προμοτορες. Η συνέχεια το βράδυ από το μαγαζί. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι πάλι θα γίνεται χαμός όπως χθες, γιατί όπως έμαθα η ομάδα είναι και σήμερα πλήρης. Δεν πειράζει όμως έτσι είναι τα καλά τα στέκια. Έχουν πάντα κόσμο!!!
Ααααα ναι μωρε ο γρόθος που αλλάζει τα προφίλ είναι και κράζει ,ειπα κ γω...τσαμπα το μνμ

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
17
Like
1.641
Πόντοι
1.071
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
81

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.322
Πόντοι
2.846
Δεκάδες κριτικές και ούτε μία για το Diamond. Αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Ότι δεν έχει περάσει ούτε απ ' έξω, γιατί αν είχε πάει θα είχε γράψει μία κριτική, έστω και αρνητική.
ευχαριστώ για το σχόλιο. Όσο για τα συμπεράσματα:
α) και πολλές κριτικές έχω γράψει. Κάποια στιγμή σταμάτησα συνειδητά, για λόγους που δεν είναι του παρόντος, εξ ου και δεν υπάρχει κάποια για το Diamond.
β) δεν χρωστάω αναφορά σε κανέναν για το σε ποια μαγαζιά μπαίνω και σε ποια δεν περνάω ούτε απέξω.
γ) το Diamond είναι από τα κορυφαία μαγαζιά - από διάφορες απόψεις. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να του καταλογίσω είναι ότι συχνά έχει υπερβολικά μεγάλη προσέλευση που μας δυσκολεύει να δούμε την κοπέλα που θέλουμε ακόμα και με ραντεβού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom