ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 589
- Πόντοι
- 81
Αψογος συντοπιτη μουΑαααχχχχ!!!
Εβγήκε τζαναμπέτισσα
και τα χωριά γυρίζει!
Κι όποιον κι αν βρει τον αγαπά
κι ας μην τονε γνωρίζει!!!
Αψογος συντοπιτη μουΑαααχχχχ!!!
Εβγήκε τζαναμπέτισσα
και τα χωριά γυρίζει!
Κι όποιον κι αν βρει τον αγαπά
κι ας μην τονε γνωρίζει!!!
Λογικα περασες σουπερ..αναμενουμε κριτικηΠέρασμα με φίλο πριν λίγες μέρες απο τον οίκο. Το Αλινάκι πολύ όμορφο. Ισως τιμηθεί στο μέλλον!!!
Η γραφή είναι ένα θέμα φίλε μου όντως. Αν δεν έχεις πάει όμως σε ελληνικό σχολείο υπάρχει δυσκολία στην γραφή. Η Άννα όμως είναι άψογη σε όλα τα άλλα και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ας δείξουμε κατανόηση λοιπόν.Για τη γραφή μιλώ και όχι για την ομιλία..
δυστυχως δεν περασα, δεν ειχα χρονο. στο μελλον θα παω σιγουρα και θα γραψω κριτικη.Λογικα περασες σουπερ..αναμενουμε κριτικη
Για αυτό θέλουν φωτογραφίες.Για όλους εσάς που ζητάτε κώλο, δεν μπορώ να καταλάβω τι τις θέλετε τις φωτογραφίες.
Αφού όταν γαμας κώλο, την πλάτη της βλέπεις!!!
Χα χα χα χα χα!!!
Εντάξει, πλάκα κάνω!!!
Ρε σεις, μην τρώτε τους κώλους των κοριτσιών!
Δεν θα χουμε να γαμήσουμε!!!
Nα γράφετε και κριτικές να σκάνε οι οχτροί μας!!!Εξαιρετικές υπηρεσίες από την Ρούλα. Εξαιρετική συμπεριφορά από την Άννα. Συγχαρητηρια κύριες μου. Με κερδίσατε. Θα γίνω μόνιμος πελάτης του καταστήματος. Να είστε καλά. Και τίμιος τιμοκατάλογος το σημαντικότερο.
H μια, πιο κάβλα απ την άλλη....Multi Massage DIAMOND i Kavletes Tou DIAMOND !!!![]()
Όλοι έχουμε τα στανταρακια μας ..αλλά όταν βλέπεις αυτό μπροστά σου τα χάνεις..Multi Massage DIAMOND i Kavletes Tou DIAMOND !!!![]()
Ωχ....τα χάπια μου....φουντωνωMulti Massage DIAMOND i Kavletes Tou DIAMOND !!!![]()
αυτη η κοπελια που εχει τα μαλια στο προσωπο ξερετε ποως την λενε ρε παιδια?Multi Massage DIAMOND i Kavletes Tou DIAMOND !!!![]()
νομίζω η Ρούλααυτη η κοπελια που εχει τα μαλια στο προσωπο ξερετε ποως την λενε ρε παιδια?
Ρούλααααααααυτη η κοπελια που εχει τα μαλια στο προσωπο ξερετε ποως την λενε ρε παιδια?