Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 905K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.989
Πόντοι
2.256
Multi Massage DIAMOND i Alonara !!!
IMG-20250120-WA0003.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.552
Πόντοι
5.585
Μα παντα λεω για μενα!! Υποκειμενικο ειναι αυτο..εγω σεβομαι τη γνωμη πελατων και μη ξεχνας οτι παρολο που ημουν στο φορουμ ,πηγα 1η φορα λογω σχολιων και μεσα επεσαν και λιγα ειπαν..στη κριτικη μου για τη Ρουλα και λιγα εγραψα..μενω Πειραια 5 χρονια κ εμπειρια απο τετοιοιυ ειδους υπηρεσιες εχω απο ιδιωτες και κρητη..εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν εχω συναντησει αλλου τετοιο χωρο,τετοια καθαριοτητα και ευγενεια..μα δεν τα λεω εγω τα λενε αλλοι...οι 9 στους 10 πινουμε νερο στο ονομα της Αννας..και εχω πει..προτιμω μια νορμαλ γυναικα με φουλ περιποιηση ,να μιλαμε ,να καμουμε κ πλακα παρα μια καραμπαμ κρυα τσοντοβια βιζιτου...
Μου αρέσει ρε Μανώλη που του απαντάς κιόλας έτσι όπως σε προσβάλει.
Και χρησιμοποιεί και την φράση: "Εμείς οι παλιοί"!!! Έχει γραψτεί από το 2008 και είναι ακόμα Ενεργό Μέλος με 12 μόνο κριτικές! Δηλαδή από το 2008 μπαίνει μόνο και διαβάζει τι γράφουν οι άλλοι! Δηλαδή 18 χρόνια γραμμένος στο site μπαίνει μόνο στην διαδικασία να αναπολεί την Ζάνα που τώρα είναι σαν αρχαία μούσα και να ρίχνει φαρμάκι με την κόμπλα του!!!
Εδώ σε θέλω να του απαντήσεις με μαντηνάδα!
Άντε να σε βοηθήσω το λοιπόν!
"Θά 'θελα νά 'μουνα χοχλιός
απάνω στο κορμί σου,
να γράφω με τα σάλια μου
Βρε άντε και γαμήσου!!!
Για όλους όσους μας λένε προμότορες επειδή λέμε την αληθινή μας γνώμη!
Με πολλή πολλή αγάπη!!!

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
733
Πόντοι
81
Μου αρέσει ρε Μανώλη που του απαντάς κιόλας έτσι όπως σε προσβάλει.
Και χρησιμοποιεί και την φράση: "Εμείς οι παλιοί"!!! Έχει γραψτεί από το 2008 και είναι ακόμα Ενεργό Μέλος με 12 μόνο κριτικές! Δηλαδή από το 2008 μπαίνει μόνο και διαβάζει τι γράφουν οι άλλοι! Δηλαδή 18 χρόνια γραμμένος στο site μπαίνει μόνο στην διαδικασία να αναπολεί την Ζάνα που τώρα είναι σαν αρχαία μούσα και να ρίχνει φαρμάκι με την κόμπλα του!!!
Εδώ σε θέλω να του απαντήσεις με μαντηνάδα!
Άντε να σε βοηθήσω το λοιπόν!
"Θά 'θελα νά 'μουνα χοχλιός
απάνω στο κορμί σου,
να γράφω με τα σάλια μου
Βρε άντε και γαμήσου!!!
Για όλους όσους μας λένε προμότορες επειδή λέμε την αληθινή μας γνώμη!
Με πολλή πολλή αγάπη!!!
Καλά τα λες ρε Μανωλιό
τον τύπο τον ξεγράφω
τέτοια σκατά αρσενικά
στα αρχίδια μου τα γραφω

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
733
Πόντοι
81

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 13

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
16
Like
1.518
Πόντοι
1.071
Multi Massage DIAMOND i Muna,LIZA Kavla Gefsi Aroma Ke Piorita ke Oxi Mono ke Trela!!!
IMG-20250206-WA0006.jpg
Πολύ κάβλα αυτό που φοράει!!! Δεν το είδα ολόκληρο όμως , γιατί το παλιοκόριτσο δεν άνοιξε τελείως την ρόμπα για να το απολαύσω, παρά μόνο λίγο , όταν της το ζήτησα. Την συγχωρώ όμως , γιατί είχε πολύ δουλεία. Όταν ξαναβρεθούμε όμως , θα της το βγάλω με τα δόντια και αυτό είναι υπόσχεση!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.552
Πόντοι
5.585
Πολύ κάβλα αυτό που φοράει!!! Δεν το είδα ολόκληρο όμως , γιατί το παλιοκόριτσο δεν άνοιξε τελείως την ρόμπα για να το απολαύσω, παρά μόνο λίγο , όταν της το ζήτησα. Την συγχωρώ όμως , γιατί είχε πολύ δουλεία. Όταν ξαναβρεθούμε όμως , θα της το βγάλω με τα δόντια και αυτό είναι υπόσχεση!!!
Εγώ πάντως δεν θα της το έβγαζα! Έτσι θα την έπαιρνα!!!

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
733
Πόντοι
81
Καλημερα παρεα !!Και όπως λέει και το τραγούδι..
Παρασκευούλα ζάχαρη
Παρασκευούλα μέλι
Παρασκευούλα κρύο νερό
που πίνουν οι αγγέλοι

Βέβαια πολλοί δουλευουμε και τα σαββατοκυριακα κάποιες φορές αλλά δεν βαριέσαι...χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom