trimis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.478
- Πόντοι
- 2.526
K A B L AAA !!!
K A B L AAA !!!
Μήπως καλά κάνουν και σας λένε όπως σας λένε;; όταν έχετε κάνει θέα κάποια σε αυτό το Μαγαζί ...που μετά από δοκιμή πάντα.. ούτε δωρεάν δεν ξαναπήγαινα μαζί της...άρα φίλε μου καλέ δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά όταν προτείνεις-θαυμάζεις κάτι να το κάνεις τονίζοντας ότι είναι ότι καλύτερο για σένα....να ξέρουμε και εμείς οι παλιοί να μην σε υπολογίζουμε!!γιατί απλά δεν έζησες το καιτοσπιτο πχ..την ζανα στην σωλομου το μελινοσπιτο με την Δέσποινα την μαρνης με τις μιλφαρες εποχές 2005-2010 να δεις τι θα πει μασάζ τότε...Αντε μπραβο γιατι σε καποια τοπικ μας λενε προμοτορες.. το καλο το λεμε !!
Μα παντα λεω για μενα!! Υποκειμενικο ειναι αυτο..εγω σεβομαι τη γνωμη πελατων και μη ξεχνας οτι παρολο που ημουν στο φορουμ ,πηγα 1η φορα λογω σχολιων και μεσα επεσαν και λιγα ειπαν..στη κριτικη μου για τη Ρουλα και λιγα εγραψα..μενω Πειραια 5 χρονια κ εμπειρια απο τετοιοιυ ειδους υπηρεσιες εχω απο ιδιωτες και κρητη..εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν εχω συναντησει αλλου τετοιο χωρο,τετοια καθαριοτητα και ευγενεια..μα δεν τα λεω εγω τα λενε αλλοι...οι 9 στους 10 πινουμε νερο στο ονομα της Αννας..και εχω πει..προτιμω μια νορμαλ γυναικα με φουλ περιποιηση ,να μιλαμε ,να καμουμε κ πλακα παρα μια καραμπαμ κρυα τσοντοβια βιζιτου...Μήπως καλά κάνουν και σας λένε όπως σας λένε;; όταν έχετε κάνει θέα κάποια σε αυτό το Μαγαζί ...που μετά από δοκιμή πάντα.. ούτε δωρεάν δεν ξαναπήγαινα μαζί της...άρα φίλε μου καλέ δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά όταν προτείνεις-θαυμάζεις κάτι να το κάνεις τονίζοντας ότι είναι ότι καλύτερο για σένα....να ξέρουμε και εμείς οι παλιοί να μην σε υπολογίζουμε!!γιατί απλά δεν έζησες το καιτοσπιτο πχ..την ζανα στην σωλομου το μελινοσπιτο με την Δέσποινα την μαρνης με τις μιλφαρες εποχές 2005-2010 να δεις τι θα πει μασάζ τότε...
Για τη συγκεκριμένη πιθανόν η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στη μέση.Μήπως καλά κάνουν και σας λένε όπως σας λένε;; όταν έχετε κάνει θέα κάποια σε αυτό το Μαγαζί ...που μετά από δοκιμή πάντα.. ούτε δωρεάν δεν ξαναπήγαινα μαζί της...άρα φίλε μου καλέ δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά όταν προτείνεις-θαυμάζεις κάτι να το κάνεις τονίζοντας ότι είναι ότι καλύτερο για σένα....να ξέρουμε και εμείς οι παλιοί να μην σε υπολογίζουμε!!γιατί απλά δεν έζησες το καιτοσπιτο πχ..την ζανα στην σωλομου το μελινοσπιτο με την Δέσποινα την μαρνης με τις μιλφαρες εποχές 2005-2010 να δεις τι θα πει μασάζ τότε...
Lagos min anaferis magazia edho mesa se dhikomou nima esena an dhen saresun dhen ta dhiavazis apla ta pragmata esi Lagos ise opu thes trekis gusta ine afta ti se kofti na grafis ia ta ala magazia grafta sto dhikotus nima !!!Μήπως καλά κάνουν και σας λένε όπως σας λένε;; όταν έχετε κάνει θέα κάποια σε αυτό το Μαγαζί ...που μετά από δοκιμή πάντα.. ούτε δωρεάν δεν ξαναπήγαινα μαζί της...άρα φίλε μου καλέ δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά όταν προτείνεις-θαυμάζεις κάτι να το κάνεις τονίζοντας ότι είναι ότι καλύτερο για σένα....να ξέρουμε και εμείς οι παλιοί να μην σε υπολογίζουμε!!γιατί απλά δεν έζησες το καιτοσπιτο πχ..την ζανα στην σωλομου το μελινοσπιτο με την Δέσποινα την μαρνης με τις μιλφαρες εποχές 2005-2010 να δεις τι θα πει μασάζ τότε...
Κάπως έτσι ήταν και η Εύα στον παράδεισο. Πως να μην δαγκώσει το μήλο ο καημένος ο Αδάμ; μαζί με τα κουκούτσια !!!Multi Massage DIAMOND i Kavlo,Rula !!!
Τα μαγαζιά που αναφέρει Άννα μου, έχουν κλείσει.Lagos min anaferis magazia edho mesa se dhikomou nima esena an dhen saresun dhen ta dhiavazis apla ta pragmata esi Lagos ise opu thes trekis gusta ine afta ti se kofti na grafis ia ta ala magazia grafta sto dhikotus nima !!!
Multi Massage DIAMOND i Kavla Karerina !!!
Multi Massage DIAMOND i Kavla Karerina !!!
Καληνύχτα ερωτά μου!!!Multi Massage DIAMOND i Kavla Karerina !!!
Πολυ δυνατο το team του diamondMulti Massage DIAMOND i Kavla Karerina !!!
Με διαφοράτο καλυτερο μαγαζι της αθηνας !!!!!!!!