Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.561
- Πόντοι
- 3.246
έχει και προγράμματα γιόγκα;;
έχει και προγράμματα γιόγκα;;
Όντως πολύ καύλα στήσιμοΜουναρα
Θελουμε βυζους της Αλινας!Multi Massage DIAMOND i ALiNA tora molis !!!
Αγαπητέ manos 1810, φυσικά και μου έδωσες εσύ την ιδέα και σ' ευχαριστώ γι' αυτήν. Ακόμα θυμάμαι εκείνη την ανάρτηση. Όταν είσαι τακτικότατος πελάτης στο μαγαζί και το έχεις κάνει στέκι, όπως είπες σε άλλη ανάρτηση και έχεις πάει με όλες αρκετές φορές, φυσικό είναι να φτάνεις σε ένα σημείο και να λες τώρα με ποια? Υλοποίησα κι εγώ λοιπόν την ιδέα σου και πέρασα τέλεια!!!Καλησπέρα σε όλους!
Χαίρομαι πολύ που η ιδέα που είχα σχετικά με την εμπιστοσύνη στην Άννα και στις υπηρεσίες των κοριτσιών, βρήκε πρόσφορο έδαφος και ο φίλος DRAGON XXX την ακολούθησε και την έκανε πράξη.
Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να διαλέξει κοπέλα και άφησε την επιλογή στην Άννα ως έκπληξη!
Τον αντάμειψε με Νίνα και Κατερίνα και πέρασε σούπερ ανεβάζοντας σχετική κριτική.
Σας συνιστώ να την διαβάσετε γιατί είναι γλαφυρή και ακριβής!
Θα προχωρήσω κι εγώ σε ανάλογη κίνηση όταν καταφέρω να πάρω ανάσα από την δουλειά!
Φίλε DRAGON XXX αν και άφησα και σχόλιο στην κριτική σου, σε συγχαίρω που πήρες αυτή την απόφαση να υλοποιήσεις ένα τέτοιο τόλμημα και χαίρομαι ιδιαίτερα αν εγώ είμαι αυτός που σου έδωσε την ιδέα.
Καλά να περνάτε και να έχετε όλοι όμορφες γιορτινές μέρες με υγεία, χαρά και πολλές ηδονικές στιγμές!
Άννα πάρε το μαστίγιοMulti Massage DIAMOND i AGAPi mesa se ola !!!
ΠολυβολοοοοMulti Massage DIAMOND i Kavlo,RULA me trela !!!
Μαζί σου!Αγαπητέ manos 1810, φυσικά και μου έδωσες εσύ την ιδέα και σ' ευχαριστώ γι' αυτήν. Ακόμα θυμάμαι εκείνη την ανάρτηση. Όταν είσαι τακτικότατος πελάτης στο μαγαζί και το έχεις κάνει στέκι, όπως είπες σε άλλη ανάρτηση και έχεις πάει με όλες αρκετές φορές, φυσικό είναι να φτάνεις σε ένα σημείο και να λες τώρα με ποια? Υλοποίησα κι εγώ λοιπόν την ιδέα σου και πέρασα τέλεια!!!
Θα συνιστούσα λοιπόν κι εγώ με την σειρά μου, στους υπόλοιπους, να το κάνουν έστω μία φορά και δεν θα χάσουν. Άλλωστε το άγνωστο, πάντα εξιτάρει!!!
Η Νίνα είναι μια μιλφ κοπέλα γύρω στα 35, με συμπαθητικό πρόσωπο, μαύρα μακρυά μαλλιά κάτω από τους ώμους. Βυζακι δυάρι, λίγη κοιλίτσα, πιθανόν από γέννα και ένα ωραίο κωλαράκι, το οποίο και δίνει. Στο σαλόνι σοβαρή, όπως έχει προαναφερθει αλλά στο δωμάτιο τα δίνει όλα. Όπως έχω ξαναγράψει, η πρώτη γνωριμία μας έγινε αρχές Σεπτέμβρη, όπου ήταν λίγο μαζεμένη ακόμα, αφού όπως μου έχει πει ξεκίνησε τον Αύγουστο. Στην δεύτερη συνάντηση όμως ένα μήνα αργότερα, συνάντησα μια τίγρη. Για μένα είναι ένα από τα αγαπημένα μου κορίτσια στο μαγαζί.Την Νίνα δεν την έχω δει. Μπορώ να έχω πληροφοριες;
Θελουμε βυζους της Αλινας!
Ακριβώς όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω!Η Νίνα είναι μια μιλφ κοπέλα γύρω στα 35, με συμπαθητικό πρόσωπο, μαύρα μακρυά μαλλιά κάτω από τους ώμους. Βυζακι δυάρι, λίγη κοιλίτσα, πιθανόν από γέννα και ένα ωραίο κωλαράκι, το οποίο και δίνει. Στο σαλόνι σοβαρή, όπως έχει προαναφερθει αλλά στο δωμάτιο τα δίνει όλα. Όπως έχω ξαναγράψει, η πρώτη γνωριμία μας έγινε αρχές Σεπτέμβρη, όπου ήταν λίγο μαζεμένη ακόμα, αφού όπως μου έχει πει ξεκίνησε τον Αύγουστο. Στην δεύτερη συνάντηση όμως ένα μήνα αργότερα, συνάντησα μια τίγρη. Για μένα είναι ένα από τα αγαπημένα μου κορίτσια στο μαγαζί.