Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.561
Πόντοι
3.246
Screenshot_20241104_101641_Chrome.jpg
έχει και προγράμματα γιόγκα;;

Sinobi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Υπαρχει πιθανότητα να ξαναέρθει η αδελφή της Λίζας?

gst

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0
Καλησπέρα!Ξέρουμε αν κάποια κοπέλα επιδίδεται σε squirting μετα από την ανάλογη περιποίηση;

Sinobi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Η Αλινα να πάρει μαθήματα υπηρεσιών από
την Κατερινα.Τοτε θα γίνει super επιλογή για αυτούς που τους αρέσουν οι κάπως γεματουλες.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.506
Πόντοι
5.345
Καλησπέρα σε όλους!
Χαίρομαι πολύ που η ιδέα που είχα σχετικά με την εμπιστοσύνη στην Άννα και στις υπηρεσίες των κοριτσιών, βρήκε πρόσφορο έδαφος και ο φίλος DRAGON XXX την ακολούθησε και την έκανε πράξη.
Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να διαλέξει κοπέλα και άφησε την επιλογή στην Άννα ως έκπληξη!
Τον αντάμειψε με Νίνα και Κατερίνα και πέρασε σούπερ ανεβάζοντας σχετική κριτική.
Σας συνιστώ να την διαβάσετε γιατί είναι γλαφυρή και ακριβής!
Θα προχωρήσω κι εγώ σε ανάλογη κίνηση όταν καταφέρω να πάρω ανάσα από την δουλειά!
Φίλε DRAGON XXX αν και άφησα και σχόλιο στην κριτική σου, σε συγχαίρω που πήρες αυτή την απόφαση να υλοποιήσεις ένα τέτοιο τόλμημα και χαίρομαι ιδιαίτερα αν εγώ είμαι αυτός που σου έδωσε την ιδέα.
Καλά να περνάτε και να έχετε όλοι όμορφες γιορτινές μέρες με υγεία, χαρά και πολλές ηδονικές στιγμές!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
428
Πόντοι
300
Καλησπέρα σε όλους!
Χαίρομαι πολύ που η ιδέα που είχα σχετικά με την εμπιστοσύνη στην Άννα και στις υπηρεσίες των κοριτσιών, βρήκε πρόσφορο έδαφος και ο φίλος DRAGON XXX την ακολούθησε και την έκανε πράξη.
Μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να διαλέξει κοπέλα και άφησε την επιλογή στην Άννα ως έκπληξη!
Τον αντάμειψε με Νίνα και Κατερίνα και πέρασε σούπερ ανεβάζοντας σχετική κριτική.
Σας συνιστώ να την διαβάσετε γιατί είναι γλαφυρή και ακριβής!
Θα προχωρήσω κι εγώ σε ανάλογη κίνηση όταν καταφέρω να πάρω ανάσα από την δουλειά!
Φίλε DRAGON XXX αν και άφησα και σχόλιο στην κριτική σου, σε συγχαίρω που πήρες αυτή την απόφαση να υλοποιήσεις ένα τέτοιο τόλμημα και χαίρομαι ιδιαίτερα αν εγώ είμαι αυτός που σου έδωσε την ιδέα.
Καλά να περνάτε και να έχετε όλοι όμορφες γιορτινές μέρες με υγεία, χαρά και πολλές ηδονικές στιγμές!
Αγαπητέ manos 1810, φυσικά και μου έδωσες εσύ την ιδέα και σ' ευχαριστώ γι' αυτήν. Ακόμα θυμάμαι εκείνη την ανάρτηση. Όταν είσαι τακτικότατος πελάτης στο μαγαζί και το έχεις κάνει στέκι, όπως είπες σε άλλη ανάρτηση και έχεις πάει με όλες αρκετές φορές, φυσικό είναι να φτάνεις σε ένα σημείο και να λες τώρα με ποια? Υλοποίησα κι εγώ λοιπόν την ιδέα σου και πέρασα τέλεια!!!
Θα συνιστούσα λοιπόν κι εγώ με την σειρά μου, στους υπόλοιπους, να το κάνουν έστω μία φορά και δεν θα χάσουν. Άλλωστε το άγνωστο, πάντα εξιτάρει!!!

Τελευταία τροποποίηση:

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.763
Πόντοι
496
Την Νίνα δεν την έχω δει. Μπορώ να έχω πληροφοριες;

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.506
Πόντοι
5.345
Αγαπητέ manos 1810, φυσικά και μου έδωσες εσύ την ιδέα και σ' ευχαριστώ γι' αυτήν. Ακόμα θυμάμαι εκείνη την ανάρτηση. Όταν είσαι τακτικότατος πελάτης στο μαγαζί και το έχεις κάνει στέκι, όπως είπες σε άλλη ανάρτηση και έχεις πάει με όλες αρκετές φορές, φυσικό είναι να φτάνεις σε ένα σημείο και να λες τώρα με ποια? Υλοποίησα κι εγώ λοιπόν την ιδέα σου και πέρασα τέλεια!!!
Θα συνιστούσα λοιπόν κι εγώ με την σειρά μου, στους υπόλοιπους, να το κάνουν έστω μία φορά και δεν θα χάσουν. Άλλωστε το άγνωστο, πάντα εξιτάρει!!!
Μαζί σου!
Εγκρίνω και επαυξάνω!!!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
428
Πόντοι
300
Την Νίνα δεν την έχω δει. Μπορώ να έχω πληροφοριες;
Η Νίνα είναι μια μιλφ κοπέλα γύρω στα 35, με συμπαθητικό πρόσωπο, μαύρα μακρυά μαλλιά κάτω από τους ώμους. Βυζακι δυάρι, λίγη κοιλίτσα, πιθανόν από γέννα και ένα ωραίο κωλαράκι, το οποίο και δίνει. Στο σαλόνι σοβαρή, όπως έχει προαναφερθει αλλά στο δωμάτιο τα δίνει όλα. Όπως έχω ξαναγράψει, η πρώτη γνωριμία μας έγινε αρχές Σεπτέμβρη, όπου ήταν λίγο μαζεμένη ακόμα, αφού όπως μου έχει πει ξεκίνησε τον Αύγουστο. Στην δεύτερη συνάντηση όμως ένα μήνα αργότερα, συνάντησα μια τίγρη. Για μένα είναι ένα από τα αγαπημένα μου κορίτσια στο μαγαζί.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.506
Πόντοι
5.345
Η Νίνα είναι μια μιλφ κοπέλα γύρω στα 35, με συμπαθητικό πρόσωπο, μαύρα μακρυά μαλλιά κάτω από τους ώμους. Βυζακι δυάρι, λίγη κοιλίτσα, πιθανόν από γέννα και ένα ωραίο κωλαράκι, το οποίο και δίνει. Στο σαλόνι σοβαρή, όπως έχει προαναφερθει αλλά στο δωμάτιο τα δίνει όλα. Όπως έχω ξαναγράψει, η πρώτη γνωριμία μας έγινε αρχές Σεπτέμβρη, όπου ήταν λίγο μαζεμένη ακόμα, αφού όπως μου έχει πει ξεκίνησε τον Αύγουστο. Στην δεύτερη συνάντηση όμως ένα μήνα αργότερα, συνάντησα μια τίγρη. Για μένα είναι ένα από τα αγαπημένα μου κορίτσια στο μαγαζί.
Ακριβώς όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω!
Η Νίνα είναι εγγυημένη περίπτωση ευχαρίστησης!
Να προσθέσω ακόμα πως η Νίνα είναι ο ορισμός του amateur milf.
Είναι η περίπτωση της παντρεμένης και παραμελημένης γυναίκας από τον άντρα της που θέλει να γαμηθεί τρελά αλλά έχει αναστολές γι' αυτό που πάει να κάνει. Όταν όμως την "λύσεις" με χάδια και γλύψιμο και την καυλώσεις, πάει να σε φάει!!!
Και όταν τελειώσεις την συνεδρία είναι τόσο γλυκιά κι ευγενική που της έδωσες κι εκείνης την ευχαρίστηση που δικαιούται, που σε κοιτάει στα μάτια και σου λέει ευχαριστώ εννοώντας το και όχι τυπικά και ψεύτικα. Δεν είναι πιτσιρίκα, δεν είναι μοντέλο. Όμως είναι μια έμπειρη γυναίκα που θέλει να ευχαριστήσει και να ευχαριστηθεί!
Κι αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή περίπτωση!
Και το πιο σημαντικό το οποίο είπε και ο φίλος DRAGON XXX, ΚΩΛΑΡΑ!!!
Την οποία και προσφέρει ΑΛΥΠΗΤΑ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom