Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 446
ΚαυλααααααααααMulti Massage DIAMOND Oriste i Mifo,RULA !!!
ΚαυλααααααααααMulti Massage DIAMOND Oriste i Mifo,RULA !!!
Χωρίς τακούνια περπατάειMulti Massage DIAMOND Oriste i Milfo,RULA !!!
Η Αλινα δεν πρεπει σε καμια φωτο να κρυβει τις βυζαρες της!!Multi Massage DIAMOND i ALINA me,tis plusies prosonda !!!
Ναι βρε, χαλάρωσε! Πλακιτσα κάνουμε!αρχικα να ξεκαθαρισω κατι δεν ειπα καποια κακια,ουτε κατι ξερω ειπα τι πιστευω,επισης πελατης ημουν ειμαι και θα ειμαι γτ το μαγαζι ειναι καλο εχει και ποικοιλια και εχω περασει με το 80% των κοριτσιων και ολες ειναι διαφορετικες και σουπερ!ελπιζω Αννα μου να μην παρεξηγηθηκες και ελπιζω να συνεχισεις ετσι και ακομα καλυτερα
Έχεις δίκιο! Αλλά και πάλι μέχρι να την βαρεθουν! Τώρα θα μου πεις, να βαρεθείς την Αουρόρα γίνεται;Φίλε αν φέρει αορορα πίσω το μαγαζί ναι μεν θα έχει διπλάσιο κόσμο αλλά όλοι θα έρχονται γ αυτήν και μονο
Συμφωνώ απόλυτα!Καλά έχεις δει πως είχε γίνει η τζολι χαχχα
Συμφωνώ γενικά αλλά θέλω να πω ότι αν γυρίσει όλοι θα πάνε εκεί και οι άλλες θα βαρανε μυγες δεν θα την βρεθούν γτ δεν θα κάτσει και για πολύ η κοπέλα φαίνεται ότι δούλεψε να βγάλει κάποια λεφτά να κάνει κάτι που σημαίνει ότι καξ να γυρίσει δεν θα είναι για πολύ γ αυτό και θα έχει πολύ περισσότερο πελατεία από ότι θα είχε αν ήξερες ότι είναι μόνιμη
Muna,Liza !!!Η μεγαλύτερη καυλα
Για πολλές σφαλιάρες η μουνα ΛίζαMuna,Liza !!!
καυλα η ΡούλαMulti Massage DIAMOND i Kavlo,RULA !!!
ΟΝΣΓ καυλαMulti Massage DIAMOND i Kavlo,RULA !!!