Σημερινή επίσκεψη στο ευαγές ίδρυμα της Άννας για "επανεξέταση" της κορασίδας Νίνας.
Με την Νίνα έχω περάσει άλλες δύο φορές από τότε που ήρθε στην δύναμη του ιδρύματος, έγραψα τις εντυπώσεις μου και σαν καλός FBI (Female Body Inspector), όπως λέει και το avatar μου, πήγα για να ελέγξω την πρόοδό της!
Η Νίνα είναι σαν το παλιό κρασί. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερη!
Το μασάζ της είναι τώρα πιό σωστό, πιό επαγγελματικό, με κινήσεις στοχευμένες και σίγουρες, χωρίς άσκοπες επαναλήψεις που δείχνουν πως η κοπέλα φρόντισε να εκπαιδευτεί σωστά και ταχύτατα από τις μέτρ του είδους εκεί μέσα και έχει αποκτήσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση!
Στο άλλο κομμάτι, ευτυχώς, παραμένει ίδια!!!
Και λέω ευτυχώς γιατί αυτό που προσωπικά εμένα με γοήτευε και συνεχίζει να με γοητεύει στην Νίνα, είναι αυτό το Real Natural Amateur που εκπέμπει.
Όταν την βλέπεις στο σαλόνι σου δείνει την εντύπωση της παντρεμένης νυκοκοιράς που την παραμελεί ελεεινά ο άνδρας της και θέλει σαν τρελή να γαμηθεί αλλά........
Αυτό το αλλά είναι που εμένα με τρελαίνει και με ανάβει!
Είναι εντελώς ντροπαλή και συνεσταλμένη, (και είναι παιδιά, δεν το παίζει), του τύπου, "μα δεν πρέπει και δεν κάνει και είμαι παντρεμένη γυναίκα και αν μας δει κανείς τι θα πει ο κόσμος και άλλα τέτοια και από κάτω τα μουνόχειλα χτυπάνε παλαμάκια από την καύλα!!!
Και στο βγάζει παιδιά αυτό και μέσα στο δωμάτιο που το καταλαβαίνεις ότι σιγά σιγά καυλώνει ακόμα και την ώρα που ακουμπάει το γυμνό ανδρικό κορμί σου στο κομμάτι του μασάζ!
Και όταν φτάσει η ώρα του δεύτερου μέρους, ορμητικά και ανυπόμονα, πέφτει να σε φάει.
Μιλάμε για τρελή καύλα η κοπέλα αλλά γνήσια, φυσική και αληθινή καύλα, όχι υποκρισία.
Θέλει ρε φίλε να γαμηθεί!
Όμως για να βγάλει όλη αυτή την ενέργεια, θέλει και τον τρόπο της.
Θέλει στοργή και Προδέρμ!
Θέλει δηλαδή μία όμορφη συμπεριφορά, θέλει και τα φιλάκια της, θέλει και τα χάδια της, θέλει και το γλύψιμό της. Φυσικά, όπως όλα τα κορίτσια εκεί μέσα, είναι πεντακάθαρη και μυρωδάτη!
Και το καλύτερο είναι ότι στο αποκορύφωμα, θέλει και τον πούτσο στο κωλαράκι της!
Εγώ προσωπικά που είναι η τρίτη φορά που περνάω και ξέρω ότι κάνει πρωκτικό, όταν βγήκα από το μουνάκι και μπήκα στο κωλαράκι της, είδα στο πρόσωπό της μία έκφραση που δεν την έπιασα αμέσως, μέσα στην καύλα μου κι εγώ!
Και σαν γνήσιος τζέντλεμαν, σταματάω και την ρωτάω: "Να προχωρήσω, όλα καλά;"
Και μου απαντάει: "Ναι, μην σταματάς, μου αρέσει πολύ αυτό"!!!
Ε αυτό ήταν! Στα επόμενα 10 δευτερόλεπτα ήμουν παρελθόν!!!
Νίνα παιδια!
Δεν περιγράφω άλλο!!!