Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 624K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.157
Πόντοι
5.345
Πήγα σήμερα από την Άννα και όντως η κοπέλα είναι μουναρα .
Δυστηχως δεν είχε κενό και πέρασα με αγάπη .
Θα ακολουθήσει κριτική
Κα ι η Αγάπη μουνάρα είναι αλλά άλλη κατηγορία!
Πάρε ένα τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού με Μαργαρίτα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.157
Πόντοι
5.345
Τι διδάσκει η περιβόητη δασκάλα... υπηρεσίες κτλπ για τα κορίτσια έχουμε;
Διδάσκει Ολοκληρώματα, θεωρία πιθανοτήτων και Πυθαγόρειο θεώρημα!
Εγώ πονηρός πήγα αδιάβαστος και αφού τελειώσαμε μου είπε: Τα κατάλαβες ή να τα επαναλάβω;

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.157
Πόντοι
5.345
Πολύ ωραία η δασκάλα πάντως....
Δασκάλα με πτυχίο στην φυσιοθεραπεία και 2 μεταπτυχιακά, ένα στην ενορχήστρωση πνευστών και ένα ανωτάτης ψωλοαρπακτικής!!!

Kikko

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Αυγ 2018
Κριτικές
27
Like
1.885
Πόντοι
1.071
Κα ι η Αγάπη μουνάρα είναι αλλά άλλη κατηγορία!
Πάρε ένα τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού με Μαργαρίτα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Καλά μετά το σημερινό, νομίζω πλέον είναι απαραίτητο το τηλεφωνικό ραντεβού .
Ειμουνα αναμονή περίπου στα 40 λεπτά παρέα με άλλους 4 μύστες .

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
8.135
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND i Katerina & Muna,Liza tora !!!
IMG-b32e408c24afa5affc45a546a5e9b101-V.jpg

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.965
Πόντοι
2.471
Μετά το ξεμουνιασμα του διανοούμενου και τά ποτάμια χυσιματος που έχυσε για πάρτη του η Μαργαρίτα βγήκε νοκ ουτ και πήρε ρεπό σήμερα. Πάντως ηλικιακά είναι στα 35 και όχι 29 :2funny:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.157
Πόντοι
5.345
Μετά το ξεμουνιασμα του διανοούμενου και τά ποτάμια χυσιματος που έχυσε για πάρτη του η Μαργαρίτα βγήκε νοκ ουτ και πήρε ρεπό σήμερα. Πάντως ηλικιακά είναι στα 35 και όχι 29 :2funny:
Παιδιά μην λέτε το αυτονόητο!!!!
Όταν βλέπετε να ανεβάζω κριτική για μία κοπέλα, είναι σίγουρο πως αυτή η κοπέλα την επόμενη μέρα θα έχει ρεπό για να μπορέσει να συνέλθει!!!
Επίσης να ξέρετε ότι ανοιγω εμφιαλωμένα κρασιά και κονσέρβες με το εργαλείο μου!!!
Χα χα χα!!!!
Εννοείται παιδιά πως κάνω πλακίτσα αλλά εκεί που γέλσα πολύ φίλε Christian ήταν με το διαννοούμενος!!!
Να είσαι καλά!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.157
Πόντοι
5.345
Σημερινή επίσκεψη στο ευαγές ίδρυμα της Άννας για "επανεξέταση" της κορασίδας Νίνας.
Με την Νίνα έχω περάσει άλλες δύο φορές από τότε που ήρθε στην δύναμη του ιδρύματος, έγραψα τις εντυπώσεις μου και σαν καλός FBI (Female Body Inspector), όπως λέει και το avatar μου, πήγα για να ελέγξω την πρόοδό της!
Η Νίνα είναι σαν το παλιό κρασί. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερη!
Το μασάζ της είναι τώρα πιό σωστό, πιό επαγγελματικό, με κινήσεις στοχευμένες και σίγουρες, χωρίς άσκοπες επαναλήψεις που δείχνουν πως η κοπέλα φρόντισε να εκπαιδευτεί σωστά και ταχύτατα από τις μέτρ του είδους εκεί μέσα και έχει αποκτήσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση!
Στο άλλο κομμάτι, ευτυχώς, παραμένει ίδια!!!
Και λέω ευτυχώς γιατί αυτό που προσωπικά εμένα με γοήτευε και συνεχίζει να με γοητεύει στην Νίνα, είναι αυτό το Real Natural Amateur που εκπέμπει.
Όταν την βλέπεις στο σαλόνι σου δείνει την εντύπωση της παντρεμένης νυκοκοιράς που την παραμελεί ελεεινά ο άνδρας της και θέλει σαν τρελή να γαμηθεί αλλά........
Αυτό το αλλά είναι που εμένα με τρελαίνει και με ανάβει!
Είναι εντελώς ντροπαλή και συνεσταλμένη, (και είναι παιδιά, δεν το παίζει), του τύπου, "μα δεν πρέπει και δεν κάνει και είμαι παντρεμένη γυναίκα και αν μας δει κανείς τι θα πει ο κόσμος και άλλα τέτοια και από κάτω τα μουνόχειλα χτυπάνε παλαμάκια από την καύλα!!!
Και στο βγάζει παιδιά αυτό και μέσα στο δωμάτιο που το καταλαβαίνεις ότι σιγά σιγά καυλώνει ακόμα και την ώρα που ακουμπάει το γυμνό ανδρικό κορμί σου στο κομμάτι του μασάζ!
Και όταν φτάσει η ώρα του δεύτερου μέρους, ορμητικά και ανυπόμονα, πέφτει να σε φάει.
Μιλάμε για τρελή καύλα η κοπέλα αλλά γνήσια, φυσική και αληθινή καύλα, όχι υποκρισία.
Θέλει ρε φίλε να γαμηθεί!
Όμως για να βγάλει όλη αυτή την ενέργεια, θέλει και τον τρόπο της.
Θέλει στοργή και Προδέρμ!
Θέλει δηλαδή μία όμορφη συμπεριφορά, θέλει και τα φιλάκια της, θέλει και τα χάδια της, θέλει και το γλύψιμό της. Φυσικά, όπως όλα τα κορίτσια εκεί μέσα, είναι πεντακάθαρη και μυρωδάτη!
Και το καλύτερο είναι ότι στο αποκορύφωμα, θέλει και τον πούτσο στο κωλαράκι της!
Εγώ προσωπικά που είναι η τρίτη φορά που περνάω και ξέρω ότι κάνει πρωκτικό, όταν βγήκα από το μουνάκι και μπήκα στο κωλαράκι της, είδα στο πρόσωπό της μία έκφραση που δεν την έπιασα αμέσως, μέσα στην καύλα μου κι εγώ!
Και σαν γνήσιος τζέντλεμαν, σταματάω και την ρωτάω: "Να προχωρήσω, όλα καλά;"
Και μου απαντάει: "Ναι, μην σταματάς, μου αρέσει πολύ αυτό"!!!
Ε αυτό ήταν! Στα επόμενα 10 δευτερόλεπτα ήμουν παρελθόν!!!
Νίνα παιδια!
Δεν περιγράφω άλλο!!!

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.965
Πόντοι
2.471
Παιδιά μην λέτε το αυτονόητο!!!!
Όταν βλέπετε να ανεβάζω κριτική για μία κοπέλα, είναι σίγουρο πως αυτή η κοπέλα την επόμενη μέρα θα έχει ρεπό για να μπορέσει να συνέλθει!!!
Επίσης να ξέρετε ότι ανοιγω εμφιαλωμένα κρασιά και κονσέρβες με το εργαλείο μου!!!
Χα χα χα!!!!
Εννοείται παιδιά πως κάνω πλακίτσα αλλά εκεί που γέλσα πολύ φίλε Christian ήταν με το διαννοούμενος!!!
Να είσαι καλά!!!
Φίλε Μάνο εννοώ τον χρήστη με το ψευδώνυμο "διανοούμενος" που ανέβασε κριτική για την Μαργαρίτα όχι εσένα :tooth:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.157
Πόντοι
5.345
Φίλε Μάνο εννοώ τον χρήστη με το ψευδώνυμο "διανοούμενος" που ανέβασε κριτική για την Μαργαρίτα όχι εσένα :tooth:
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση φιλε μου! Ήταν βαρύς ο τίτλος για μένα! Χα χα χα! Καλό βράδυ!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Άννα μου, καλά ολα αυτά και το διαρκές marketing που βάζει τα γυαλιά σε πολλα μαγαζιά και κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό! ΑΛΛΑ, βλέπω πάλι φωτο που κάθονται δυο πελάτες απέναντι ο ένας απο τον άλλο χωρίς κουρτίνες και διαβάζω σε κριτικές ότι γίνεται χαμός και δεν υπαρχει καμμία διακριτικότητα......
Άρα ξαναγυρίσαμε στα παλιά γιατί έχεις πολλές κοπέλες και πρέπει να έχεις κόσμο για όλες.....
Κάποιους δεν τους πειράζει, εσένα σιγουρα όχι, αλλα για κάποιους άλλους αποτελεί ένα Stop!
Τώρα γιατί το γράφω αφου το μαγαζι είναι φουλ.......

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
8.135
Πόντοι
1.056
Άννα μου, καλά ολα αυτά και το διαρκές marketing που βάζει τα γυαλιά σε πολλα μαγαζιά και κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό! ΑΛΛΑ, βλέπω πάλι φωτο που κάθονται δυο πελάτες απέναντι ο ένας απο τον άλλο χωρίς κουρτίνες και διαβάζω σε κριτικές ότι γίνεται χαμός και δεν υπαρχει καμμία διακριτικότητα......
Άρα ξαναγυρίσαμε στα παλιά γιατί έχεις πολλές κοπέλες και πρέπει να έχεις κόσμο για όλες.....
Κάποιους δεν τους πειράζει, εσένα σιγουρα όχι, αλλα για κάποιους άλλους αποτελεί ένα Stop!
Τώρα γιατί το γράφω αφου το μαγαζι είναι φουλ.......
Levendi mou ti natus kana afo ine kumbari gjinete natus korizo natus valo koria e Levendi mou ke kurtines su valame pu ta zitises ala dhen idha na pis ti kalisou kuvenda ke kurtines ipsilis epipedhu ti na se kano pu se sipatho , as,min me simpathis esi ala tulaiston min vgazis sperasmata otan dhen knorizis tikatastasi ekini tin stigmi. Vres mou kati alo pu se nokli ke ego thato dhiorthoso na ise siguros Levendi mou se filo poli perimeno to kalosu logo !!!

Συνημμένα

• 20240603_223015.jpg
    20240603_223015.jpg
    881,8 KB · Εμφανίσεις: 41

Pirgos13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
279
Πόντοι
280
Kalispera se olus Levendes mou sietika me tin AURORA to koriti ksekinise to skolio sevasto ke i thele na dhulevi sigekrimenes ores pu dhen to dhektika ke apofasisame vlepondas ke kanondas pros to paron Levendes mou tha vrethi lisi ipomoni ! TORA DHINI RESTA I AGAPI MILFARA ME FULL !!!

Δύο φορές μπράβο σου!
Μια για την ωραία κριτική σου που ανέφερες και τα τατουάζ που εγώ ξέχασα και μια που δεν κουράστηκες-βαρεθηκες να μας γράψεις την δική σου εμπειρία!!!
Καλή συνέχεια!!!
Kalispera se olus Levendes mou sietika me tin AURORA to koriti ksekinise to skolio sevasto ke i thele na dhulevi sigekrimenes ores pu dhen to dhektika ke apofasisame vlepondas ke kanondas pros to paron Levendes mou tha vrethi lisi ipomoni ! TORA DHINI RESTA I AGAPI MILFARA ME FULL !!!
Eyxaristoyme gia thn enhmerwsh. Makari na vrethei grhgora h lush me Aurora kai na gyrisei estw kai gia liges wres. Perimenoume

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
393
Πόντοι
21
Ναι Αννα μου αν βρεθει λυσε πες μας

Stories