Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.967
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND i RULA molis tora vgike apo to kseskizma pu tin kanane sti kokini Arena prospathi na mazefti ala parapatai itan dhiskoli mahi me ton mahiti !!!
ΣMulti Massage DIAMOND KATERINA tora pai ia mahi sto kokino Dhomatio !!!![]()
Σ΄ ευχαριστώ ερωτά μου, για τις όμορφες στιγμές που μου χάρισες νωρίτερα!!!Multi Massage DIAMOND KATERINA tora pai ia mahi sto kokino Dhomatio !!!![]()
Καλά τα λέω εγώ ότι είναι άλογο κούρσαςMulti Massage DIAMOND i milfo,Rula proi proi !!!![]()
Για χθες το βράδυ το επιβεβαιώνω κι εγώ. Αφού τελείωσα με το Κατερινάκι, έκατσα στο σαλονάκι να πιω το ποτό, που με κέρασε η Άννα. Έκατσα για κάμποση ώρα και στον χρόνο αυτό την είδα μόνο για λίγο, αφού πέρασε κατ΄ευθείαν στο επόμενο ραντεβού. Το δε τηλέφωνο χτυπούσε κάθε λίγο και λιγάκι και ρωτούσαν για την Ρούλα. Φυσικό είναι λοιπόν να την πήρε 12.Καλά τα λέω εγώ ότι είναι άλογο κούρσας
χθες γαμιότανε μέχρι τις 12 το βράδυ και σήμερα σαμπα πρωί στη μάχη
Έναν φραπέ με γάλα στο 2, λέει ο πελάτης!Βυζάρες για χύσιμο Αννα μου!!!
Τον δίνει;Multi Massage DIAMOND i Agapi i milfara full se ola !!!![]()
Έναν φραπέ με γάλα στο 2, λέει ο πελάτης!
Και η Άννα τον πάει σκέτο!
Το γάλα το βάζει η Αλίνα! Φρέσκο απ τις βυζάρες της!!!
Είσαι "όλα τα λεφτά" αγαπητέ Μάνο. Η μόνη που δεν έχω γνωρίσει ακόμα "από κοντά". Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα κάτι με κρατούσε. Ίσως να ήρθε η ώρα.Έναν φραπέ με γάλα στο 2, λέει ο πελάτης!
Έχω να δω την Κατερίνα πάνω απο 8-9 μήνες, φαίνεται να έχει αδυνατίσει και να επανήλθε στα φυσιολογικά κιλά της.Multi Massage DIAMOND i Katerina lioni !!!![]()
Ισχει και εμένα μου φαίνεται αδυνατισμένη από την τελευταία φορά που την πήρα .Έχω να δω την Κατερίνα πάνω απο 8-9 μήνες, φαίνεται να έχει αδυνατίσει και να επανήλθε στα φυσιολογικά κιλά της.
Εγώ δεν την γνώριζα πριν 8-9 μήνες, αλλά πριν ένα μήνα που την γνώρισα και τις είπα ότι είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες, μου είπε η ίδια ότι έχει αδυνατίσει. Πάντως, για μένα, έχει έναν πολύ καλό σωματότυπο.Έχω να δω την Κατερίνα πάνω απο 8-9 μήνες, φαίνεται να έχει αδυνατίσει και να επανήλθε στα φυσιολογικά κιλά της.
Έναν φραπέ με γάλα στο 2, λέει ο πελάτης!
Τι περιμενεις;Είσαι "όλα τα λεφτά" αγαπητέ Μάνο. Η μόνη που δεν έχω γνωρίσει ακόμα "από κοντά". Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα κάτι με κρατούσε. Ίσως να ήρθε η ώρα.
30' 60€Τα προγράμματα στο εν λόγω κατάστημα ποια είναι ώστε να υπάρξει ένας κάποιος προγραμματισμός, γιατί βλέπω πως υπάρχουν πανέμορφες κοπέλες και ίσως υπάρξει μια επίσκεψη εκεί.
Φυσικοοοοοοοοοοοοτατα!!!!Φυσικά βυζιά;