Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Η Έλεναρα ποτέ θα είναι διαθέσιμη;
Αν ισχύουν αυτά που λες....αξίζει κάποιος να γίνει πελάτης στο κατάστημα κ να κανει δοκιμές.....Δεν ξέρω αν η Άννα έχει τα πιο όμορφα κορίτσια. Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι πως έχει τα κορίτσια με την πιο ερωτική διάθεση και την πιο γλυκιά συμπεριφορά!
Δεν έχω περάσει ούτε μια φορά με κάποια κοπέλα και να νιώσω μέσα στο δωμάτιο πως βρίσκομαι με κάποια επαγγελματία.
Πάντα νιώθω πως είμαι με κάποια που έριξα στο κρεβάτι και με γουστάρει τρελά!!!
Η πιο επαγγελματική συμπεριφορά είναι η κοπέλα να μην δείχνει πως είναι επαγγελματίας.
Μπράβο Άννα, μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!!
Όχι βρε!!!Αν ισχύουν αυτά που λες....αξίζει κάποιος να γίνει πελάτης στο κατάστημα κ να κανει δοκιμές.....
Η Νίνα κάνει και κώλο, σωστά?Multi Massage DIAMOND i NINA dhithete kiria sto saloni & megali kariola sto dhomatio pu ton theli pandu se oles tis tripes !!!
ΝαιΗ Νίνα κάνει και κώλο, σωστά?
Ωραίος! Και ποιές άλλες κάνουν κωλαράκι?
Ευχαριστώ για τις info.....θα τσεκάρω από κοντά μαγαζί κ κορίτσια.....Όχι βρε!!!
Δεν ισχύουν!!!
Πλάκα σας κάνω!!!
Σοβαρά τώρα φίλε μου. Αν πας και διαπιστώσεις πως κάτι από αυτά που έγραψα δεν είναι έτσι, έβγα εδώ και βρίσε με δημοσίως και δεν θα πω κιχ!
Δεν έχω λόγο να πω κάτι που δεν ισχύει αφού στόχος μου είναι να βοηθήσω τους συναγωνιστές! Γι αυτό και όποτε βρω φάουλ ενημερώνω άμεσα και τα χώνω επίσης.
ΟΜΩΣ μην ξεχνάμε πως εκτός από την χημεία παίζει ρόλο και η δική μας συμπεριφορά.
Και αν έχεις κάπου παράπονο, η Άννα είναι εκεί να το ακούσει με προσοχή και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Κι αυτό που σου λέω είναι "καρατσεκαρισμένο"!!!
Με το ίδιο ποσό?
φιλε η Αννα δεν ειναι σωστο να σου προτεινει κατι δημοσια@Diamond Spa μόνο γελάκι; Εχεις Αννα να μου προτίνεις άλλο δίδυμο καλό;