Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.337
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND Elena Greek New Fruto !!!
Και milking table?Multi Massage DIAMOND AURORA GREEK Fruto !!!
Ωραιο βυζο!Multi Massage DIAMOND Aurora GREEK Tuti Fruti !!!
Μοντελε κορμί
φαίνεται καλό
Ελπίζω να είναι από Αλβανία ...
γιατί αν είναι από Ελλάδα θα είναι ξυνη ...
Το μ@υνι δεν εχει εθνικοτητα συναγωνιστες!Οι πιο πολλές εκεί από
αλβανια είναι
Νομίζω ότι αυτή δεν κάνει την εξαίρεση
Κορμάρα και με ρώγα για τρελό γλείψιμο!!Multi Massage DIAMOND Elena New fruto!!!
Ωρε καύλα...θα ήθελα να την πάρω με κάποιον συναγωνιστή παρτουζα....και να την τρυπισουμε ταυτόχρονα από το μουνι.Multi Massage DIAMOND Aurora Ta Spai Ola !!!
Έχει απίστευτα τεράστιες ρογες η Έλενα , και ειδικα για το σουπερ σκινυ κορμάκι της φαινεται πολυ ωραιο το θεαμα με αυτές τις τεράστιες και μυτερες ρογαρες , τρελάθηκα με αυτά τα ρογιδια τα ρουφαγα και τα πιπιλαγα συνέχεια !!!! Έτσι λοιπόν δοκιμάστηκε χθες το σκινυ μιλφ με πολύ καλές εντυπώσεις , στην αρχή βγάζει μια κάπως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά , θέλει να κάνει λίγο σόου και αισθησιακό χορό, αλλά όταν σπάσει ο πάγος και τελειώσει το μινι σόου, είναι πολύ καλή και γαμιεται πολύ δυνατά η μιλφαρα σαν να μην υπάρχει αύριο !!!Κορμάρα και με ρώγα για τρελό γλείψιμο!!
Οταν λες σκιννυ ελπιζω να μην εννοεις σε φαση ανορεξιας κλπ?Έχει απίστευτα τεράστιες ρογες η Έλενα , και ειδικα για το σουπερ σκινυ κορμάκι της φαινεται πολυ ωραιο το θεαμα με αυτές τις τεράστιες και μυτερες ρογαρες , τρελάθηκα με αυτά τα ρογιδια τα ρουφαγα και τα πιπιλαγα συνέχεια !!!! Έτσι λοιπόν δοκιμάστηκε χθες το σκινυ μιλφ με πολύ καλές εντυπώσεις , στην αρχή βγάζει μια κάπως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά , θέλει να κάνει λίγο σόου και αισθησιακό χορό, αλλά όταν σπάσει ο πάγος και τελειώσει το μινι σόου, είναι πολύ καλή και γαμιεται πολύ δυνατά η μιλφαρα σαν να μην υπάρχει αύριο !!!
Επίσης το κερασακι στη συνεδρια ενώ δεν είχε υποθει κάτι ειναι οτι εδωσε και το κωλοτρυπιδι της με + ένα 20αρι το οποίο και πήρα χωρίς 2η σκέψη ( δεν τα χάνουμε αυτά ) πολύ ανωμαλιαρα η Ελενα την γουσταρει την πουτσα φουλ θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή στανταρ , το μόνο πλην για εμένα ότι δεν τα περνει στο στόμα , θα εκλεινε τελεια το εργο αν ειχε τετοιο finish επίσης πολύ εκφυλη φάτσα κάπως άγρια αλλά καυλωτικη φουλ , από εμένα το πέρασε το τεστ , κάποια στιγμή αν βρω χρόνο θα κάτσω να γράψω μια κριτική για το σκινυ μιλφ , έχω τρέλα με τα σκινυ μωρά !!!!
Είναι αρκετά σκινυ , όχι βέβαια να φαίνονται και τα πα'ι'δια της , αλλά έχει λεπτό κορμί και ωραία μεσουλα και φλατ κοιλίτσα , για εμένα πάντως που γουστάρω κανονικές και σκινυ στυλιαρια είναι σούπερ πάντως !!!Οταν λες σκιννυ ελπιζω να μην εννοεις σε φαση ανορεξιας κλπ?
Απο τις φωτο φαινεται το σωστο το σκιννυ, το σεξυ...
Απο γλωσσοφιλα τι λεει συναδελφε;Έχει απίστευτα τεράστιες ρογες η Έλενα , και ειδικα για το σουπερ σκινυ κορμάκι της φαινεται πολυ ωραιο το θεαμα με αυτές τις τεράστιες και μυτερες ρογαρες , τρελάθηκα με αυτά τα ρογιδια τα ρουφαγα και τα πιπιλαγα συνέχεια !!!! Έτσι λοιπόν δοκιμάστηκε χθες το σκινυ μιλφ με πολύ καλές εντυπώσεις , στην αρχή βγάζει μια κάπως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά , θέλει να κάνει λίγο σόου και αισθησιακό χορό, αλλά όταν σπάσει ο πάγος και τελειώσει το μινι σόου, είναι πολύ καλή και γαμιεται πολύ δυνατά η μιλφαρα σαν να μην υπάρχει αύριο !!!
Επίσης το κερασακι στη συνεδρια ενώ δεν είχε υποθει κάτι ειναι οτι εδωσε και το κωλοτρυπιδι της με + ένα 20αρι το οποίο και πήρα χωρίς 2η σκέψη ( δεν τα χάνουμε αυτά ) πολύ ανωμαλιαρα η Ελενα την γουσταρει την πουτσα φουλ θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή στανταρ , το μόνο πλην για εμένα ότι δεν τα περνει στο στόμα , θα εκλεινε τελεια το εργο αν ειχε τετοιο finish επίσης πολύ εκφυλη φάτσα κάπως άγρια αλλά καυλωτικη φουλ , από εμένα το πέρασε το τεστ , κάποια στιγμή αν βρω χρόνο θα κάτσω να γράψω μια κριτική για το σκινυ μιλφ , έχω τρέλα με τα σκινυ μωρά !!!!
Ορορα παντος οντως τα σπαει. Πολυ ομορφη, καθαρη και καλο παιδι. Δεν ειναι για αγριαδες αυτη η κορμαρα. Φευγοντας τις ευχηθηκα να φυγει γρηγορα απο αυτην την δουλεια….ειμαστε ανθρωποι πανω απο ολα…Απο γλωσσοφιλα τι λεει συναδελφε;
Στην αρχή είναι κάπως μαγκωμενη , όταν όμως πάρει μπρος και καυλωσει δίνει γλωσσοφιλα με φουλ καυλα η μιλφαρα !!! Προσοχή μόνο στο κραγιόνΑπο γλωσσοφιλα τι λεει συναδελφε;