Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 635K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
8.337
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND Elena Greek New Fruto !!!
IMG-c0f95eea36318f759bd84ba61c057076-V.jpg

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
ωραίο το καινούργιο... μπράβο
δεν βλέπω την ώρα να γαμήσω την Αυρόρα...
αλλά θα ρίξω κι ένα χέρι στο Ελενάκι... φαίνεται πολύ αιθέριο πλάσμα!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
311
Πόντοι
21

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Κορμάρα και με ρώγα για τρελό γλείψιμο!!
Έχει απίστευτα τεράστιες ρογες η Έλενα , και ειδικα για το σουπερ σκινυ κορμάκι της φαινεται πολυ ωραιο το θεαμα με αυτές τις τεράστιες και μυτερες ρογαρες , τρελάθηκα με αυτά τα ρογιδια τα ρουφαγα και τα πιπιλαγα συνέχεια !!!! Έτσι λοιπόν δοκιμάστηκε χθες το σκινυ μιλφ με πολύ καλές εντυπώσεις , στην αρχή βγάζει μια κάπως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά , θέλει να κάνει λίγο σόου και αισθησιακό χορό, αλλά όταν σπάσει ο πάγος και τελειώσει το μινι σόου, είναι πολύ καλή και γαμιεται πολύ δυνατά η μιλφαρα σαν να μην υπάρχει αύριο !!!

Επίσης το κερασακι στη συνεδρια ενώ δεν είχε υποθει κάτι ειναι οτι εδωσε και το κωλοτρυπιδι της με + ένα 20αρι το οποίο και πήρα χωρίς 2η σκέψη ( δεν τα χάνουμε αυτά ) πολύ ανωμαλιαρα η Ελενα την γουσταρει την πουτσα φουλ θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή στανταρ , το μόνο πλην για εμένα ότι δεν τα περνει στο στόμα , θα εκλεινε τελεια το εργο αν ειχε τετοιο finish επίσης πολύ εκφυλη φάτσα κάπως άγρια αλλά καυλωτικη φουλ , από εμένα το πέρασε το τεστ , κάποια στιγμή αν βρω χρόνο θα κάτσω να γράψω μια κριτική για το σκινυ μιλφ , έχω τρέλα με τα σκινυ μωρά !!!!

Τελευταία τροποποίηση:

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.580
Πόντοι
4.027
Έχει απίστευτα τεράστιες ρογες η Έλενα , και ειδικα για το σουπερ σκινυ κορμάκι της φαινεται πολυ ωραιο το θεαμα με αυτές τις τεράστιες και μυτερες ρογαρες , τρελάθηκα με αυτά τα ρογιδια τα ρουφαγα και τα πιπιλαγα συνέχεια !!!! Έτσι λοιπόν δοκιμάστηκε χθες το σκινυ μιλφ με πολύ καλές εντυπώσεις , στην αρχή βγάζει μια κάπως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά , θέλει να κάνει λίγο σόου και αισθησιακό χορό, αλλά όταν σπάσει ο πάγος και τελειώσει το μινι σόου, είναι πολύ καλή και γαμιεται πολύ δυνατά η μιλφαρα σαν να μην υπάρχει αύριο !!!

Επίσης το κερασακι στη συνεδρια ενώ δεν είχε υποθει κάτι ειναι οτι εδωσε και το κωλοτρυπιδι της με + ένα 20αρι το οποίο και πήρα χωρίς 2η σκέψη ( δεν τα χάνουμε αυτά ) πολύ ανωμαλιαρα η Ελενα την γουσταρει την πουτσα φουλ θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή στανταρ , το μόνο πλην για εμένα ότι δεν τα περνει στο στόμα , θα εκλεινε τελεια το εργο αν ειχε τετοιο finish επίσης πολύ εκφυλη φάτσα κάπως άγρια αλλά καυλωτικη φουλ , από εμένα το πέρασε το τεστ , κάποια στιγμή αν βρω χρόνο θα κάτσω να γράψω μια κριτική για το σκινυ μιλφ , έχω τρέλα με τα σκινυ μωρά !!!!
Οταν λες σκιννυ ελπιζω να μην εννοεις σε φαση ανορεξιας κλπ?
Απο τις φωτο φαινεται το σωστο το σκιννυ, το σεξυ...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Οταν λες σκιννυ ελπιζω να μην εννοεις σε φαση ανορεξιας κλπ?
Απο τις φωτο φαινεται το σωστο το σκιννυ, το σεξυ...
Είναι αρκετά σκινυ , όχι βέβαια να φαίνονται και τα πα'ι'δια της , αλλά έχει λεπτό κορμί και ωραία μεσουλα και φλατ κοιλίτσα , για εμένα πάντως που γουστάρω κανονικές και σκινυ στυλιαρια είναι σούπερ πάντως !!!

Nteminio(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
850
Πόντοι
990

Απο γλωσσοφιλα τι λεει συναδελφε;

Nteminio(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
850
Πόντοι
990
Ορορα παντος οντως τα σπαει. Πολυ ομορφη, καθαρη και καλο παιδι. Δεν ειναι για αγριαδες αυτη η κορμαρα. Φευγοντας τις ευχηθηκα να φυγει γρηγορα απο αυτην την δουλεια….ειμαστε ανθρωποι πανω απο ολα…

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
8.337
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND Rula&Katerina!!Full!!
IMG-752ee28b38c0eee677b87233c3451939-V.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: pk73

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Στην αρχή είναι κάπως μαγκωμενη , όταν όμως πάρει μπρος και καυλωσει δίνει γλωσσοφιλα με φουλ καυλα η μιλφαρα !!! Προσοχή μόνο στο κραγιόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom