Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 609K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

Old Rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
8
Like
292
Πόντοι
280
Εννοώ απλά ότι η Ρούλα ικανοποιεί τις προτιμήσεις μου γενικώς και προσφέρει άριστες υπηρεσίες. Όμως ραντεβού ως γνωστόν, σημαίνει συμφωνία ανθρώπων για συνάντηση μια συγκεκριμένη ώρα με κάποια ανεκτά περιθώρια. Δυστυχώς τα ραντεβού δεν τηρούνται στο συγκεκριμένο κατάστημα. Εάν λοιπόν κάποιος με κοροϊδέψει μια φορά φταίει αυτός, αν όμως με κοροϊδέψει και δεύτερη, τότε φταίω εγώ!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός!

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
26
Like
1.921
Πόντοι
2.471
H Ρούλα είναι απλά "αποκαλυψη".!!! Είναι κρίμα που δεν μπορώ να την επισκέπτομαι κατά διαστήματα πλέον ενώ θά ήθελα , λόγω της "πολιτικής " του συγκεκριμένου, κατά τα άλλα άξιου αναφοράς καταστήματος!
Στο 2024 έχω πάει στο diamond 4 φορές και της 4 την Ρούλα έχω πάρει δεν μου είπε κανείς για πολιτική του καταστήματος :think:

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.735
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND
_Q9A9969.jpg

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
86
Εννοώ απλά ότι η Ρούλα ικανοποιεί τις προτιμήσεις μου γενικώς και προσφέρει άριστες υπηρεσίες. Όμως ραντεβού ως γνωστόν, σημαίνει συμφωνία ανθρώπων για συνάντηση μια συγκεκριμένη ώρα με κάποια ανεκτά περιθώρια. Δυστυχώς τα ραντεβού δεν τηρούνται στο συγκεκριμένο κατάστημα. Εάν λοιπόν κάποιος με κοροϊδέψει μια φορά φταίει αυτός, αν όμως με κοροϊδέψει και δεύτερη, τότε φταίω εγώ!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός!
Αν συμβαίνει αυτό στο κατάστημα έχεις απόλυτο δίκιο...απ ότι κατάλαβα τλκ απο όσα λέτε η Ρούλα ειναι καλο χαρτί,,,δε λέει οχι σε τπτ και έχει τοπ υπηρεσίες..στόμα τα παίρνει?γλωσοοφιλα?

Old Rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
8
Like
292
Πόντοι
280
Είναι πολύ έμπειρη, έχει καλό ρεπερτόριο και ταυτόχρονα είναι η απόλυτη GFE! Υπάρχουν αρκετές κριτικές για αυτήν. Γενικά στο συγκεκριμένο κατάστημα οι υπηρεσίες των κοριτσιών, όσες γνώρισα, είναι πολύ καλές, αν σου αρέσει ο σωματότυπος της "στρουμπουλής". Εγώ όχι γι'αυτό προτιμούσα τη Ρούλα!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Άννα καινούργιο το μωρό? Ξέρει κανείς τι λέει μέσα στον αγωνιστικό χώρο?
ναι ναι φυσικά. Νέο το μωρό. Στον αγωνιστικό χώρο κάνει priests, αλλά μεγάλη προσοχή μην πας κατα λάθος στο μαγαζί από κανα μαγειρίο και έχεις μαζί σου φαγάκι πριν πας σπίτι.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Ωραια κοριτσια!! Πως λεγονται ?
Οταν λες "ωραια κοριτσια" τι εννοεις; φατσα δεν φαινεται. Στηθος φαινεται στη μια , και ο κωλος στην αλλη. Δηλαδη τι βλεπεις και λες "ωραια κοριτσια"; τα χερια τους και τα μαλλια τους; Επειτα τι σημασια εχει πως λεγονται; Αφροξυλανθη και Καλλιοπη.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
610
Πόντοι
81
Οταν λες "ωραια κοριτσια" τι εννοεις; φατσα δεν φαινεται. Στηθος φαινεται στη μια , και ο κωλος στην αλλη. Δηλαδη τι βλεπεις και λες "ωραια κοριτσια"; τα χερια τους και τα μαλλια τους; Επειτα τι σημασια εχει πως λεγονται; Αφροξυλανθη και Καλλιοπη.
Προφανώς ρωτάει τα ονόματα για να δει από κριτικες αν η εμφάνιση συνδέεται και με καλές υπηρεσίες.. όσο για το ωραία κορίτσια το προφανώς και πάει για την σέξι εμφάνιση και όχι το κάλος και την αντικειμενική ομορφιά που αξιολογείται πχ σε καλλιστεία. Τουλάχιστον μας δίνονται κάποιες φωτογραφίες να πάρουμε μια γεύση αν είναι κοντά στα γούστα μας.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Οπως το καταλαβαινεις φιλε!:thumbsup:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Προφανώς ρωτάει τα ονόματα για να δει από κριτικες αν η εμφάνιση συνδέεται και με καλές υπηρεσίες.. όσο για το ωραία κορίτσια το προφανώς και πάει για την σέξι εμφάνιση και όχι το κάλος και την αντικειμενική ομορφιά που αξιολογείται πχ σε καλλιστεία. Τουλάχιστον μας δίνονται κάποιες φωτογραφίες να πάρουμε μια γεύση αν είναι κοντά στα γούστα μας.
Μονο εσυ με καταλαβαινεις φιλε μου !! Σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο! Παντως, αξιζουν μια επισκεψη!:knockinb:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.048
Πόντοι
5.345
εχω προσπαθήσει να έρθω τρείς φορές και δεν βρήκα πουθενά να παρκάρω. υπάρχει κάπου εκεί κοντά parking;;
Πάρε το κόκκινο μετρό και κατέβα Αγ. Ιωάννη. Περπάτησε την Βουλιαγμένης με την ροή των αυτοκινήτων. Είναι πολύ κοντά η Εθναρχου Μακαρίου.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.048
Πόντοι
5.345
Δεν χω πάρει Ρούλα...η αλήθεια ειναι ότι δεν εχω πάσι ποτε στο μαγαζί αυτό...μπορεί κάποιος να πει υπηρεσίες Ρούλας?γλωσσοφιλα,,πιπα καλη?τα παίρνει πρόσωπο η στόμα?γενικα εινα δυνατή στο προγραμμα ..?πρόσωπο ειναι καλο?
Φίλε μου αν πάρεις Ρούλας, δεν θα ξαναπάς σε άλλο μαγαζί!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου και δεν την σχολιάζω. Μουναρα δεν είναι καμμία. Μέχρι εδώ.....
Το μαγαζι είναι προσεγμένο και εχει καλή ατμόσφαιρα αλλα εχει δυο προβλήματα:
1. Εχει τρία δωμάτια και 6-7 κοπέλες.
2. Δεν υπαρχει καμμία διακριτικότητα, δηλ. αν υπάρχουν τρεις πελάτες που περιμένουν γιατί τα δωμάτια είναι γεμάτα κάθονται όλοι μαζί ή σχεδόν ετσι.
Όλες είναι ευγενέστατες αλλα απο μόνο του δεν φτανει πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom