Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
798
Πόντοι
81
Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου και δεν την σχολιάζω. Μουναρα δεν είναι καμμία. Μέχρι εδώ.....
Το μαγαζι είναι προσεγμένο και εχει καλή ατμόσφαιρα αλλα εχει δυο προβλήματα:
1. Εχει τρία δωμάτια και 6-7 κοπέλες.
2. Δεν υπαρχει καμμία διακριτικότητα, δηλ. αν υπάρχουν τρεις πελάτες που περιμένουν γιατί τα δωμάτια είναι γεμάτα κάθονται όλοι μαζί ή σχεδόν ετσι.
Όλες είναι ευγενέστατες αλλα απο μόνο του δεν φτανει πάντα.
Συμφωνώ με την τοποθέτηση. Τα κορίτσια σίγουρα δεν είναι μοντέλα αλλά έχουν καλά προγράμματα. Ο χώρος ανακαινισμένος όμορφος αλλά χωρίς διακριτικότητα

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.279
Πόντοι
1.056
Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου και δεν την σχολιάζω. Μουναρα δεν είναι καμμία. Μέχρι εδώ.....
2. Δεν υπαρχει καμμία διακριτικότητα, δηλ. αν υπάρχουν τρεις πελάτες που περιμένουν γιατί τα δωμάτια είναι γεμάτα κάθονται όλοι μαζί ή σχεδόν ετσι.
Την επομενη φορα παληκαρι μου να,ερθεις να τα μετρησουμε παρέα τα δωμαρια και να διαλεξεις οποιο σου αρεσει!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.506
Πόντοι
5.345
Φίλε μου, το αρχίζεις σωστά λεγοντας:" Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου......."
Και μετά το πας λάθος λεγοντας:"Μουναρα δεν είναι καμία"
Αν λοιπόν είναι θέμα προσωπικού γούστου, για εμένα η Κατερίνα είναι μουναρα.
Έτσι δεν σημαίνει πως είναι γιατί το λέω εγώ, ούτε ότι δεν είναι γιατί το λες εσύ.
Εγώ λοιπόν, για να υπερασπιστώ την θέση μου λεγοντας πως είναι μουνάρα, να σου πω πως στην ανακοίνωση μου αυτή παίζουν ρόλο, το υποκειμενικό μου γούστο, η όρεξη και ο ερωτισμός της κοπέλας επιβτοβεργον τα οποία είναι και θέμα χημείας και ο παράγοντας χώρος- τιμή- υπηρεσίες.
Τώρα αν υπάρχει κάποια που αντικειμενικά είναι Μουνάρα δηλαδή συμπίπτει με τα υποκειμενικά γούστα όλων μας, θα συμφωνήσω πως υπάρχει ΑΛΛΑ την φτανουμε;
Πάντα απλώνουμε τα πόδια μας εκεί που φτάνει το σεντόνι μας και αναλόγως κρίνουμε
Είναι σαν να κάνεις κακή κριτική σε ένα νόστιμο σουβλατζίδικο γιατί δεν έχει σούσι, πάπια Πεκίνου και Φουά Γκρα.
Αυτά θα πας αλλού να τα βρεις και θα τα πληρώσεις αναλόγως.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.264
Πόντοι
5.916
Φίλε μου, το αρχίζεις σωστά λεγοντας:" Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου......."
Έτσι δεν σημαίνει πως είναι γιατί το λέω εγώ, ούτε ότι δεν είναι γιατί το λες εσύ.
Εγώ λοιπόν, για να υπερασπιστώ την θέση μου λεγοντας πως είναι μουνάρα, να σου πω πως στην ανακοίνωση μου αυτή παίζουν ρόλο, το υποκειμενικό μου γούστο, η όρεξη και ο ερωτισμός της κοπέλας επιβτοβεργον τα οποία είναι και θέμα χημείας και ο παράγοντας χώρος- τιμή- υπηρεσίες.
Τώρα αν υπάρχει κάποια που αντικειμενικά είναι Μουνάρα δηλαδή συμπίπτει με τα υποκειμενικά γούστα όλων μας, θα συμφωνήσω πως υπάρχει ΑΛΛΑ την φτανουμε;
Πάντα απλώνουμε τα πόδια μας εκεί που φτάνει το σεντόνι μας και αναλόγως κρίνουμε
Είναι σαν να κάνεις κακή κριτική σε ένα νόστιμο σουβλατζίδικο γιατί δεν έχει σούσι, πάπια Πεκίνου και Φουά Γκρα.
δηλαδή για το προσωπικό σου γούστο η αείμνηστη σαπφώ νοταρά ως γυναίκα πως θα την χαρακτήριζες?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.202
Πόντοι
4.130
Μάνο να διευκρινήσω.....το τι βγάζει «επι το εργον» την κάνει επιθυμητή δεν την κάνει Μουναρα.....με καποια αντικειμενικά κριτήρια. Και εγω το μαγαζι το θεωρώ πολυ καλο για την ατμόσφαιρα για την καθαριότητα και την ευγένεια όλων. Έχω παει με Ρούλα, Κατερίνα και Λιζα. Με καποια θα ξαναπηγαινα γιατί πέρασα πολυ καλά, αυτο δεν την κάνει μοντέλο! Γράφουμε κατι και το διαβάζουν πολλοί, θέλεις να πάνε έχοντας στο νου τους ότι ειναι ένα καλο μαγαζι με κοπέλες που τιμούν τα χρήματα αλλα είναι ότι δείχνουν οι φωτο ή να πάνε για την τοπ γκομενα?
Υπαρχει τοπ γκομενα στο χώρο? Εμφανησιακα υπαρχει ακόμη και στο Μπουζιανη τρία στενά πριν. Με καλύτερες ή χειρότερες υπηρεσίες αλλα υπαρχει. Για εμφανιση μόνο μίλησα όχι για υπηρεσιες. Στα 80 ευρώ....

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
53
Like
5.397
Πόντοι
7.636
Συμφωνώ με την τοποθέτηση. Τα κορίτσια σίγουρα δεν είναι μοντέλα αλλά έχουν καλά προγράμματα. Ο χώρος ανακαινισμένος όμορφος αλλά χωρίς διακριτικότητα
Αυτό το να μπαίνει ο ένας και να γεμίζει ο χώρος ναι είναι κάπως άσχημο
Θέλει παραβάν έστω

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.506
Πόντοι
5.345
Μάνο να διευκρινήσω.....το τι βγάζει «επι το εργον» την κάνει επιθυμητή δεν την κάνει Μουναρα.....με καποια αντικειμενικά κριτήρια. Και εγω το μαγαζι το θεωρώ πολυ καλο για την ατμόσφαιρα για την καθαριότητα και την ευγένεια όλων. Έχω παει με Ρούλα, Κατερίνα και Λιζα. Με καποια θα ξαναπηγαινα γιατί πέρασα πολυ καλά, αυτο δεν την κάνει μοντέλο! Γράφουμε κατι και το διαβάζουν πολλοί, θέλεις να πάνε έχοντας στο νου τους ότι ειναι ένα καλο μαγαζι με κοπέλες που τιμούν τα χρήματα αλλα είναι ότι δείχνουν οι φωτο ή να πάνε για την τοπ γκομενα?
Υπαρχει τοπ γκομενα στο χώρο? Εμφανησιακα υπαρχει ακόμη και στο Μπουζιανη τρία στενά πριν. Με καλύτερες ή χειρότερες υπηρεσίες αλλα υπαρχει. Για εμφανιση μόνο μίλησα όχι για υπηρεσιες. Στα 80 ευρώ....
Δεκτόν συναγωνιστή.
Δεν έχω να προσθέσω ουδέν.
Με κάλυψες.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.279
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND
_Q9A0051.jpg

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.929
Πόντοι
2.846
Εννοώ απλά ότι η Ρούλα ικανοποιεί τις προτιμήσεις μου γενικώς και προσφέρει άριστες υπηρεσίες. Όμως ραντεβού ως γνωστόν, σημαίνει συμφωνία ανθρώπων για συνάντηση μια συγκεκριμένη ώρα με κάποια ανεκτά περιθώρια. Δυστυχώς τα ραντεβού δεν τηρούνται στο συγκεκριμένο κατάστημα. Εάν λοιπόν κάποιος με κοροϊδέψει μια φορά φταίει αυτός, αν όμως με κοροϊδέψει και δεύτερη, τότε φταίω εγώ!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός!
μια και το λέει ο συνάδελφος, δυο φορές έχω κλείσει ραντεβού, την πρώτη με το που ανέβηκα τη σκάλα μπήκα κατευθείαν δωμάτιο, τη δεύτερη περίμενα μισή (!) ώρα.
Είναι αλήθεια ότι στράβωσα λίγο στη δεύτερη περίπτωση. Μια προηγούμενη φορά μάλιστα που είχα πάει, μου λέει η Άννα "δεν σου έδειξα τη Ρούλα γιατί έχει ραντεβού σε λίγο". Δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο και με το δικό μου ραντεβού;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom