Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.937
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND
Multi Massage DIAMOND
Καλός ο πάτος αλλά το δυνατό σημείο της Λίζας ειναι τα Βυζιά τηςΤι multi πάτος είναι αυτός
Θέλουμε μια φωτό με τα βυζιάΚαλός ο πάτος αλλά το δυνατό σημείο της Λίζας ειναι τα Βυζιά της
Καλα κι εμενα δυο-τρεις κριτικες δε μου τις εμφανισαν ποτε...χωρις να γραφω κατι που δικαιολογουσε να την κοψουν..."ενεργο μελος" εγω..συντομα και..."σεβαστο"Άμα είναι στην αναμονή τά σεβαστά μέλη φαντάσου τά απλά "μέλη"
Καλη η Λιζα? Ενδιαφερον φαινεται...και ωραιαΘέλουμε μια φωτό με τα βυζιά
Ναι ναυάγιο εσύ γαμας καλύτερες δείξε λίγο τά μούτρα σου να γελάσουμε λίγο
αν σου αρέσουν σώματα ελληνορωμαικής πάλης προχώρα άφοβα!Καλη η Λιζα? Ενδιαφερον φαινεται...και ωραια
την είχα προλάβει όταν πρωτοξεκίνησε, αδύνατη τότε με πολύ ωραία βυζιά, γλωσσόφιλα και βαθειά ζουμερή πίπα...αν σου αρέσουν σώματα ελληνορωμαικής πάλης προχώρα άφοβα!
Χμ..μ αρεσουν γενικα οι καλλιγραμμες..αλλα δε λεω οχι καμια φορα και σε κατι διαφορετικο!αν σου αρέσουν σώματα ελληνορωμαικής πάλης προχώρα άφοβα!
Έλα μωρέ τώρα πλάκα μας κάνεις?την είχα προλάβει όταν πρωτοξεκίνησε, αδύνατη τότε με πολύ ωραία βυζιά, γλωσσόφιλα και βαθειά ζουμερή πίπα...
βλέπω πως πάχυνε στην περιφέρεια πολύ... αναρωτιέμαι αν το σέρβις παραμένει καλό...
όχι καθόλου, ήταν πολύ πιό αδύνατη 4-5 χρόνια πίσω...Έλα μωρέ τώρα πλάκα μας κάνεις?
ρε για το σέρβις εννοώ.....όχι καθόλου, ήταν πολύ πιό αδύνατη 4-5 χρόνια πίσω...
Είχε πάντα κόφτες.....ρε για το σέρβις εννοώ.....
Θα συμφωνήσω.Είχε πάντα κόφτες.....
ε μιά φορά την πήρα μου πήρε μια καλή πίπα μετά έγειρε στο μασαζοκρέβατο και την κάρφωσα και στο τέλος μου πήρε πίπα και τέλειωσα στο στόμα της... γλωσσόφιλα έπαιξαν κατα την διάρκεια...ρε για το σέρβις εννοώ.....