Συμφωνώ με την τοποθέτηση. Τα κορίτσια σίγουρα δεν είναι μοντέλα αλλά έχουν καλά προγράμματα. Ο χώρος ανακαινισμένος όμορφος αλλά χωρίς διακριτικότηταΗ επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου και δεν την σχολιάζω. Μουναρα δεν είναι καμμία. Μέχρι εδώ.....
Το μαγαζι είναι προσεγμένο και εχει καλή ατμόσφαιρα αλλα εχει δυο προβλήματα:
1. Εχει τρία δωμάτια και 6-7 κοπέλες.
2. Δεν υπαρχει καμμία διακριτικότητα, δηλ. αν υπάρχουν τρεις πελάτες που περιμένουν γιατί τα δωμάτια είναι γεμάτα κάθονται όλοι μαζί ή σχεδόν ετσι.
Όλες είναι ευγενέστατες αλλα απο μόνο του δεν φτανει πάντα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 716K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.279
- Πόντοι
- 1.056
Την επομενη φορα παληκαρι μου να,ερθεις να τα μετρησουμε παρέα τα δωμαρια και να διαλεξεις οποιο σου αρεσει!Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου και δεν την σχολιάζω. Μουναρα δεν είναι καμμία. Μέχρι εδώ.....
2. Δεν υπαρχει καμμία διακριτικότητα, δηλ. αν υπάρχουν τρεις πελάτες που περιμένουν γιατί τα δωμάτια είναι γεμάτα κάθονται όλοι μαζί ή σχεδόν ετσι.
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.506
- Πόντοι
- 5.345
Φίλε μου, το αρχίζεις σωστά λεγοντας:" Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου......."Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου και δεν την σχολιάζω. Μουναρα δεν είναι καμμία. Μέχρι εδώ.....
Και μετά το πας λάθος λεγοντας:"Μουναρα δεν είναι καμία"
Αν λοιπόν είναι θέμα προσωπικού γούστου, για εμένα η Κατερίνα είναι μουναρα.
Έτσι δεν σημαίνει πως είναι γιατί το λέω εγώ, ούτε ότι δεν είναι γιατί το λες εσύ.
Εγώ λοιπόν, για να υπερασπιστώ την θέση μου λεγοντας πως είναι μουνάρα, να σου πω πως στην ανακοίνωση μου αυτή παίζουν ρόλο, το υποκειμενικό μου γούστο, η όρεξη και ο ερωτισμός της κοπέλας επιβτοβεργον τα οποία είναι και θέμα χημείας και ο παράγοντας χώρος- τιμή- υπηρεσίες.
Τώρα αν υπάρχει κάποια που αντικειμενικά είναι Μουνάρα δηλαδή συμπίπτει με τα υποκειμενικά γούστα όλων μας, θα συμφωνήσω πως υπάρχει ΑΛΛΑ την φτανουμε;
Πάντα απλώνουμε τα πόδια μας εκεί που φτάνει το σεντόνι μας και αναλόγως κρίνουμε
Είναι σαν να κάνεις κακή κριτική σε ένα νόστιμο σουβλατζίδικο γιατί δεν έχει σούσι, πάπια Πεκίνου και Φουά Γκρα.
Αυτά θα πας αλλού να τα βρεις και θα τα πληρώσεις αναλόγως.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.264
- Πόντοι
- 5.916
δηλαδή για το προσωπικό σου γούστο η αείμνηστη σαπφώ νοταρά ως γυναίκα πως θα την χαρακτήριζες?Φίλε μου, το αρχίζεις σωστά λεγοντας:" Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου......."
Έτσι δεν σημαίνει πως είναι γιατί το λέω εγώ, ούτε ότι δεν είναι γιατί το λες εσύ.
Εγώ λοιπόν, για να υπερασπιστώ την θέση μου λεγοντας πως είναι μουνάρα, να σου πω πως στην ανακοίνωση μου αυτή παίζουν ρόλο, το υποκειμενικό μου γούστο, η όρεξη και ο ερωτισμός της κοπέλας επιβτοβεργον τα οποία είναι και θέμα χημείας και ο παράγοντας χώρος- τιμή- υπηρεσίες.
Τώρα αν υπάρχει κάποια που αντικειμενικά είναι Μουνάρα δηλαδή συμπίπτει με τα υποκειμενικά γούστα όλων μας, θα συμφωνήσω πως υπάρχει ΑΛΛΑ την φτανουμε;
Πάντα απλώνουμε τα πόδια μας εκεί που φτάνει το σεντόνι μας και αναλόγως κρίνουμε
Είναι σαν να κάνεις κακή κριτική σε ένα νόστιμο σουβλατζίδικο γιατί δεν έχει σούσι, πάπια Πεκίνου και Φουά Γκρα.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.202
- Πόντοι
- 4.130
Μάνο να διευκρινήσω.....το τι βγάζει «επι το εργον» την κάνει επιθυμητή δεν την κάνει Μουναρα.....με καποια αντικειμενικά κριτήρια. Και εγω το μαγαζι το θεωρώ πολυ καλο για την ατμόσφαιρα για την καθαριότητα και την ευγένεια όλων. Έχω παει με Ρούλα, Κατερίνα και Λιζα. Με καποια θα ξαναπηγαινα γιατί πέρασα πολυ καλά, αυτο δεν την κάνει μοντέλο! Γράφουμε κατι και το διαβάζουν πολλοί, θέλεις να πάνε έχοντας στο νου τους ότι ειναι ένα καλο μαγαζι με κοπέλες που τιμούν τα χρήματα αλλα είναι ότι δείχνουν οι φωτο ή να πάνε για την τοπ γκομενα?Φίλε μου, το αρχίζεις σωστά λεγοντας:" Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου......."
Υπαρχει τοπ γκομενα στο χώρο? Εμφανησιακα υπαρχει ακόμη και στο Μπουζιανη τρία στενά πριν. Με καλύτερες ή χειρότερες υπηρεσίες αλλα υπαρχει. Για εμφανιση μόνο μίλησα όχι για υπηρεσιες. Στα 80 ευρώ....
Αυτό το να μπαίνει ο ένας και να γεμίζει ο χώρος ναι είναι κάπως άσχημοΣυμφωνώ με την τοποθέτηση. Τα κορίτσια σίγουρα δεν είναι μοντέλα αλλά έχουν καλά προγράμματα. Ο χώρος ανακαινισμένος όμορφος αλλά χωρίς διακριτικότητα
Θέλει παραβάν έστω
Ναι ναυάγιο εσύ γαμας καλύτερες δείξε λίγο τά μούτρα σου να γελάσουμε λίγοΆννα πες στην Λίζα να κάνει δίαιτα δεν θα χωράει στην ποδιά της πλέον
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.264
- Πόντοι
- 5.916
αγκαπούλ?Ναι ναυάγιο εσύ γαμας καλύτερες δείξε λίγο τά μούτρα σου να γελάσουμε λίγο
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.506
- Πόντοι
- 5.345
Δεκτόν συναγωνιστή.Μάνο να διευκρινήσω.....το τι βγάζει «επι το εργον» την κάνει επιθυμητή δεν την κάνει Μουναρα.....με καποια αντικειμενικά κριτήρια. Και εγω το μαγαζι το θεωρώ πολυ καλο για την ατμόσφαιρα για την καθαριότητα και την ευγένεια όλων. Έχω παει με Ρούλα, Κατερίνα και Λιζα. Με καποια θα ξαναπηγαινα γιατί πέρασα πολυ καλά, αυτο δεν την κάνει μοντέλο! Γράφουμε κατι και το διαβάζουν πολλοί, θέλεις να πάνε έχοντας στο νου τους ότι ειναι ένα καλο μαγαζι με κοπέλες που τιμούν τα χρήματα αλλα είναι ότι δείχνουν οι φωτο ή να πάνε για την τοπ γκομενα?
Υπαρχει τοπ γκομενα στο χώρο? Εμφανησιακα υπαρχει ακόμη και στο Μπουζιανη τρία στενά πριν. Με καλύτερες ή χειρότερες υπηρεσίες αλλα υπαρχει. Για εμφανιση μόνο μίλησα όχι για υπηρεσιες. Στα 80 ευρώ....
Δεν έχω να προσθέσω ουδέν.
Με κάλυψες.
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.279
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.279
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.279
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.279
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.279
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND
μια και το λέει ο συνάδελφος, δυο φορές έχω κλείσει ραντεβού, την πρώτη με το που ανέβηκα τη σκάλα μπήκα κατευθείαν δωμάτιο, τη δεύτερη περίμενα μισή (!) ώρα.Εννοώ απλά ότι η Ρούλα ικανοποιεί τις προτιμήσεις μου γενικώς και προσφέρει άριστες υπηρεσίες. Όμως ραντεβού ως γνωστόν, σημαίνει συμφωνία ανθρώπων για συνάντηση μια συγκεκριμένη ώρα με κάποια ανεκτά περιθώρια. Δυστυχώς τα ραντεβού δεν τηρούνται στο συγκεκριμένο κατάστημα. Εάν λοιπόν κάποιος με κοροϊδέψει μια φορά φταίει αυτός, αν όμως με κοροϊδέψει και δεύτερη, τότε φταίω εγώ!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός!
Είναι αλήθεια ότι στράβωσα λίγο στη δεύτερη περίπτωση. Μια προηγούμενη φορά μάλιστα που είχα πάει, μου λέει η Άννα "δεν σου έδειξα τη Ρούλα γιατί έχει ραντεβού σε λίγο". Δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο και με το δικό μου ραντεβού;
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.279
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.