Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου και δεν την σχολιάζω. Μουναρα δεν είναι καμμία. Μέχρι εδώ.....
Το μαγαζι είναι προσεγμένο και εχει καλή ατμόσφαιρα αλλα εχει δυο προβλήματα:
1. Εχει τρία δωμάτια και 6-7 κοπέλες.
2. Δεν υπαρχει καμμία διακριτικότητα, δηλ. αν υπάρχουν τρεις πελάτες που περιμένουν γιατί τα δωμάτια είναι γεμάτα κάθονται όλοι μαζί ή σχεδόν ετσι.
Όλες είναι ευγενέστατες αλλα απο μόνο του δεν φτανει πάντα.
Φίλε μου, το αρχίζεις σωστά λεγοντας:" Η επιλογή των κοριτσιών είναι θέμα προσωπικού γούστου......."
Και μετά το πας λάθος λεγοντας:"Μουναρα δεν είναι καμία"
Αν λοιπόν είναι θέμα προσωπικού γούστου, για εμένα η Κατερίνα είναι μουναρα.
Έτσι δεν σημαίνει πως είναι γιατί το λέω εγώ, ούτε ότι δεν είναι γιατί το λες εσύ.
Εγώ λοιπόν, για να υπερασπιστώ την θέση μου λεγοντας πως είναι μουνάρα, να σου πω πως στην ανακοίνωση μου αυτή παίζουν ρόλο, το υποκειμενικό μου γούστο, η όρεξη και ο ερωτισμός της κοπέλας επιβτοβεργον τα οποία είναι και θέμα χημείας και ο παράγοντας χώρος- τιμή- υπηρεσίες.
Τώρα αν υπάρχει κάποια που αντικειμενικά είναι Μουνάρα δηλαδή συμπίπτει με τα υποκειμενικά γούστα όλων μας, θα συμφωνήσω πως υπάρχει ΑΛΛΑ την φτανουμε;
Πάντα απλώνουμε τα πόδια μας εκεί που φτάνει το σεντόνι μας και αναλόγως κρίνουμε
Είναι σαν να κάνεις κακή κριτική σε ένα νόστιμο σουβλατζίδικο γιατί δεν έχει σούσι, πάπια Πεκίνου και Φουά Γκρα.
Αυτά θα πας αλλού να τα βρεις και θα τα πληρώσεις αναλόγως.