Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.551
- Πόντοι
- 1.056
Biku
Τι λες τώρα! Φαίνεται καβλιάρα όπως σε υποδέχεται αισθησιακά αλλά δεν της το'χα η αλήθεια είναι για δωμάτιο...πάει πέρασε η εποχή που η Άννα τα έσπαγε μέσα στο δωμάτιο... όποιοι προλάβαμε... προλάβαμε!
πες τα βρε κωλ..νάριεπάει πέρασε η εποχή που η Άννα τα έσπαγε μέσα στο δωμάτιο... όποιοι προλάβαμε... προλάβαμε!
Κωλαρα για πολύ σκίσιμο η Κατερίνα
ΝαιΗ Λίζα είναι η μεσαία;
Γιατί ρε η Ρούλα κάτω είναιΆννα μου, έχεις βαλει κάποιο όριο ότι για να δουλέψει καποια στο μαγαζι πρέπει να είναι πάνω απο 70 κιλά? Πολυ σύντομα θα είσαι η πιο ωραία εκεί μέσα......
Προσπαθω να υπαρουν για ολα τα γουστα λεβενδη μου. Πολη θελουν και το ζουμερο. Εινε σταθερες αξιες , αξιζουν για να τις εχω εδω. Αλοστε περιορεξιος κολοκιθοπιτα καλη σινεχια λεβενδι μου !!!Άννα μου, έχεις βαλει κάποιο όριο ότι για να δουλέψει καποια στο μαγαζι πρέπει να είναι πάνω απο 70 κιλά? Πολυ σύντομα θα είσαι η πιο ωραία εκεί μέσα......
Μμμμ! Μήπως εδώ βλέπουμε μια νοστιμότατη, άσπρη, αφράτη πάστα αμυγδάλου, με μπόλικη σαντιγί;AnzelA
εσυ κοιτα οτι θες οπως το θες,παντρεψου κιολας. οι υπολοιποι ασε να εχουμε τη δικη μας αποψη και αμα γουσταρουμε εμφανιση,θα κοιταμε εμφανιση.Όταν πας σε τέτοια μαγαζιά να κοιτάζεις το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει κάθε εργαζόμενη, αν η ποιόητητα των υπηρεσιών είναι super που προσφέρει η εργαζόμενη την εμφάνιση την παραλείπεις δεν πάμε για παντρειά, να ικανοποιήσουμε τις φυσικές ανάγκες μας πάμε.