wasted years
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.050
- Πόντοι
- 1.011
Romania
Η αγαπημένη μου εθνικότητα
Romania
Μονο που η Λίζα είναι Αλβανία μεριά και ας λένε αλλα .Η αγαπημένη μου εθνικότητα
Μονο που η Λίζα είναι Αλβανία μεριά και ας λένε αλλα .
Από όπου και να είναι η Λιζα και οι άλλες μετράει το αποτέλεσμα της συνάντησης φίλοιΜονο που η Λίζα είναι Αλβανία μεριά και ας λένε αλλα .
Αν θυμάμαι καλά τα δωμάτια έχουν ντουζιέρα , όποτε θα κάνουν εκεί το μπάνιο τουςΕίχα προσπαθήσει πολλές φορές να συναντήσω την Ρούλα, αλλά είτε έλειπε είτε ήταν κλεισμένη. Για αυτό την τελευταία φορά τηλεφώνησα πριν την επίσκεψή μου και πήγα με ραντεβού.
Στο χώρο έφθασα περίπου 15 λεπτά νωρίτερα. Η αναμονή ήταν γεμάτη. Μάλιστα κατά την έξοδο των πελατών, χρειαζόταν κάποιοι να μπαίνουμε στην τουαλέτα για να μην υπάρχουν συναντήσεις.
Η Ρούλα ήταν με τον προηγούμενο πελάτη. Οπότε περίμενα να περάσει το 15λεπτο. Όσο περίμενα, παρατηρούσα ότι οι άλλες κοπέλες έβγαιναν από το ένα δωμάτιο και πήγαιναν στο άλλο, χωρίς ενδιάμεση επίσκεψη στο μπάνιο.
Όταν έφθασε η ώρα, η υπεύθυνη με ενημέρωσε ότι η Ρούλα θα καθυστερήσει λίγο για αυτό μπορώ να περάσω στο δωμάτιο και θα έρθει.
Εκεί περίμενα άλλα 20 λεπτά χωρίς να έρθει η Ρούλα. Όποτε όντας εκνευρισμένος από το στήσιμο, ρώτησα την υπεύθυνη ότι έχει καθυστερήσει με τον προηγούμενο πελάτη και δε μπορεί να τους διακόψει. Μου πρότεινε αν θέλω κάποια άλλη κοπέλα. Της εξήγησα ότι ήρθα με ραντεβού για την συγκεκριμένη κοπέλα, ότι η οργάνωση τους δεν είναι σοβαρή και αποχώρησα.
Για αυτούς τους λόγους ο συγκεκριμένος χώρος τρώει άκυρο από εμένα.
Καινούργια ή ήταν σε ρεπό ?
Kenuria Manari muΚαινούργια ή ήταν σε ρεπό ?
πολύ σωστά. Μας απασχόλησε παρα πολύ το Σαββατοκύριακο αυτό το δίλημμα.Καινούργια ή ήταν σε ρεπό ?
Καινούργια ή ήταν σε ρεπό ?
Το τρώει το φαγητό της πάντως..Kenuria Manari mu
Kalimera levendi ektos tin Nikol ola ta koritia...Πια κορίτσια δουλεύουν σήμερα;