η απαντηση του πρεπει να σε καλυψε.Δηλαδή επειδή δεν πάμε για παντρεια πρέπει να "δεχόμαστε"-"ανεχόμαστε" τις εξαδέλφες των θαλάσσιων ελεφάντων της πλατφόρμας pier39?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 617K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
LizA
Christian Kenway
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.959
- Πόντοι
- 2.471
Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να συναντήσω την Ρούλα, αλλά είτε έλειπε είτε ήταν κλεισμένη. Για αυτό την τελευταία φορά τηλεφώνησα πριν την επίσκεψή μου και πήγα με ραντεβού.
Στο χώρο έφθασα περίπου 15 λεπτά νωρίτερα. Η αναμονή ήταν γεμάτη. Μάλιστα κατά την έξοδο των πελατών, χρειαζόταν κάποιοι να μπαίνουμε στην τουαλέτα για να μην υπάρχουν συναντήσεις.
Η Ρούλα ήταν με τον προηγούμενο πελάτη. Οπότε περίμενα να περάσει το 15λεπτο. Όσο περίμενα, παρατηρούσα ότι οι άλλες κοπέλες έβγαιναν από το ένα δωμάτιο και πήγαιναν στο άλλο, χωρίς ενδιάμεση επίσκεψη στο μπάνιο.
Όταν έφθασε η ώρα, η υπεύθυνη με ενημέρωσε ότι η Ρούλα θα καθυστερήσει λίγο για αυτό μπορώ να περάσω στο δωμάτιο και θα έρθει.
Εκεί περίμενα άλλα 20 λεπτά χωρίς να έρθει η Ρούλα. Όποτε όντας εκνευρισμένος από το στήσιμο, ρώτησα την υπεύθυνη ότι έχει καθυστερήσει με τον προηγούμενο πελάτη και δε μπορεί να τους διακόψει. Μου πρότεινε αν θέλω κάποια άλλη κοπέλα. Της εξήγησα ότι ήρθα με ραντεβού για την συγκεκριμένη κοπέλα, ότι η οργάνωση τους δεν είναι σοβαρή και αποχώρησα.
Για αυτούς τους λόγους ο συγκεκριμένος χώρος τρώει άκυρο από εμένα.
Στο χώρο έφθασα περίπου 15 λεπτά νωρίτερα. Η αναμονή ήταν γεμάτη. Μάλιστα κατά την έξοδο των πελατών, χρειαζόταν κάποιοι να μπαίνουμε στην τουαλέτα για να μην υπάρχουν συναντήσεις.
Η Ρούλα ήταν με τον προηγούμενο πελάτη. Οπότε περίμενα να περάσει το 15λεπτο. Όσο περίμενα, παρατηρούσα ότι οι άλλες κοπέλες έβγαιναν από το ένα δωμάτιο και πήγαιναν στο άλλο, χωρίς ενδιάμεση επίσκεψη στο μπάνιο.
Όταν έφθασε η ώρα, η υπεύθυνη με ενημέρωσε ότι η Ρούλα θα καθυστερήσει λίγο για αυτό μπορώ να περάσω στο δωμάτιο και θα έρθει.
Εκεί περίμενα άλλα 20 λεπτά χωρίς να έρθει η Ρούλα. Όποτε όντας εκνευρισμένος από το στήσιμο, ρώτησα την υπεύθυνη ότι έχει καθυστερήσει με τον προηγούμενο πελάτη και δε μπορεί να τους διακόψει. Μου πρότεινε αν θέλω κάποια άλλη κοπέλα. Της εξήγησα ότι ήρθα με ραντεβού για την συγκεκριμένη κοπέλα, ότι η οργάνωση τους δεν είναι σοβαρή και αποχώρησα.
Christian Kenway
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.959
- Πόντοι
- 2.471
Σωστός, πολύ καλά έπραξες θά πρέπει νά σέβονται τον χρόνο μας.Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να συναντήσω την Ρούλα, αλλά είτε έλειπε είτε ήταν κλεισμένη. Για αυτό την τελευταία φορά τηλεφώνησα πριν την επίσκεψή μου και πήγα με ραντεβού.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό εκεί εδώ και χρόνια. Το παράδοξο είναι ότι έχει κόσμο με ουρά από ότι διαβάζω...
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
Exis dhikeo levendi mu. Ala an o proigumenos theli alo xrono pu ine mesa , ego dhen mboro na ton enoxliso mexri na vgji i kopela. Su xrostao ego tora mia ora jia na to dhiorthosume tin taleporia, tha mboruses na isuna esi stin thesi tu proigumeno , opote ftiaxnonde ta lathi , simvenun kamia fora. Tha se perimeno qe tha to ksehasis to simerino. Su zitao xilia signomi lebendi mu . Kalo mina !!!Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να συναντήσω την Ρούλα, αλλά είτε έλειπε είτε ήταν κλεισμένη. Για αυτό την τελευταία φορά τηλεφώνησα πριν την επίσκεψή μου και πήγα με ραντεβού.
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
Ego manari mu na kseris oxi mono pu sevome to xrono se olus, Ektimao olon ton kozmo ke jia afto ime 12 ores ,,, aloste dhen ine tixeo tipote. Kalo mina !!!!Σωστός, πολύ καλά έπραξες θά πρέπει νά σέβονται τον χρόνο μας.
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
RulA
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
Biku
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
LizA
wasted years
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.050
- Πόντοι
- 1.011
Εθνικότητα Λίζας;
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
Anzela milf
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
RomaniaΕθνικότητα Λίζας;
σε αυτά τα λεφτά που βγάζουν και σε αυτές τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν , αυτές οι κοπέλες δέχτηκαν να πάνε .Δηλαδή επειδή δεν πάμε για παντρεια πρέπει να "δεχόμαστε"-"ανεχόμαστε" τις εξαδέλφες των θαλάσσιων ελεφάντων της πλατφόρμας pier39?
αν η "πελατεία" δεχόταν να πληρώνει αντί 60,80 200 και 300 , θα έβλεπες άλλα .
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
σε αυτά τα λεφτά που βγάζουν και σε αυτές τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν , αυτές οι κοπέλες δέχτηκαν να πάνε .
αν η "πελατεία" δεχόταν να πληρώνει αντί 60,80 200 και 300 , θα έβλεπες άλλα .
Άντε πάλι το παραμυθάκι με τις εκδιδόμενες που μας κάνουν μεγάλη χάρη που κάθονται να τις πηδάμε. Δεν ξέραμε να δουλεύουμε δυο βδομαδες για να μας παρουν μια πιπα..
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.017
- Πόντοι
- 1.056
Rula
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.