tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Οι Ρωμαίοι απο οσο ξέρω δεν είχαν φτάσει στην Ινδία, βάλτε καλύτερα ένα πίνακα του Μεγαλεξανδρου να έρθουν και οι Παοκτσηδες.....DIAMOND MULTI & MASSAGE
Οι Ρωμαίοι απο οσο ξέρω δεν είχαν φτάσει στην Ινδία, βάλτε καλύτερα ένα πίνακα του Μεγαλεξανδρου να έρθουν και οι Παοκτσηδες.....DIAMOND MULTI & MASSAGE
Levedi my efkaristo iatin idhea sy. An kseri apo pinakes vresto ti ine ti lei ke pios ine ke meta grafto oti ton vrikes ke tha paris ke to sinedhrio dhoro me agapi Levendi !!!Οι Ρωμαίοι απο οσο ξέρω δεν είχαν φτάσει στην Ινδία, βάλτε καλύτερα ένα πίνακα του Μεγαλεξανδρου να έρθουν και οι Παοκτσηδες.....
Είδες Άννα μου, σου ειπα βάλε Μεγάλο. Αλέξανδρο αντί για τον Ρομαιο αυτοκράτορα που δεν παει με το Βούδα και θα έρθουν και Θεσσαλονικείς.....δεν πέρασαν δυο μερες και ΝΑΤΟ το παλικάρι και έγραψε και κριτικη........Levedi my efkaristo iatin idhea sy. An kseri apo pinakes vresto ti ine ti lei ke pios ine ke meta grafto oti ton vrikes ke tha paris ke to sinedhrio dhoro me agapi Levendi !!!
Massage pandu se ola ta gusta Levedi my ke se olus .....Τι σημαίνει Multi massage;
Τι σημαίνει Multi massage;
Εάν δεν το έχεις με της γεμάτες τότε η Ρούλα είναι μονόδρομοςΠέρασμα για πρώτη φορά καθως δεν με βολεύει πολύ η περιοχή. Ο χώρος φαίνεται πολύ καλός, αλλά δεν το έχω με τις γεμάτες που είδα..
Με βλέπω να κλείνω ραντεβού με Ρούλα ή Λίζα που δεν είδα, σε δεύτερη επίσκεψη