Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 600K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
DIAMOND MULTI & MASSAGE
20231125_224720.jpg
Οι Ρωμαίοι απο οσο ξέρω δεν είχαν φτάσει στην Ινδία, βάλτε καλύτερα ένα πίνακα του Μεγαλεξανδρου να έρθουν και οι Παοκτσηδες.....

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.623
Πόντοι
1.056
Οι Ρωμαίοι απο οσο ξέρω δεν είχαν φτάσει στην Ινδία, βάλτε καλύτερα ένα πίνακα του Μεγαλεξανδρου να έρθουν και οι Παοκτσηδες.....
Levedi my efkaristo iatin idhea sy. An kseri apo pinakes vresto ti ine ti lei ke pios ine ke meta grafto oti ton vrikes ke tha paris ke to sinedhrio dhoro me agapi Levendi !!!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Levedi my efkaristo iatin idhea sy. An kseri apo pinakes vresto ti ine ti lei ke pios ine ke meta grafto oti ton vrikes ke tha paris ke to sinedhrio dhoro me agapi Levendi !!!
Είδες Άννα μου, σου ειπα βάλε Μεγάλο. Αλέξανδρο αντί για τον Ρομαιο αυτοκράτορα που δεν παει με το Βούδα και θα έρθουν και Θεσσαλονικείς.....δεν πέρασαν δυο μερες και ΝΑΤΟ το παλικάρι και έγραψε και κριτικη........

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.169
Πόντοι
4.365
Πέρασμα για πρώτη φορά καθως δεν με βολεύει πολύ η περιοχή. Ο χώρος φαίνεται πολύ καλός, αλλά δεν το έχω με τις γεμάτες που είδα..

Με βλέπω να κλείνω ραντεβού με Ρούλα ή Λίζα που δεν είδα, σε δεύτερη επίσκεψη

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
26
Like
1.884
Πόντοι
2.471
Πέρασμα για πρώτη φορά καθως δεν με βολεύει πολύ η περιοχή. Ο χώρος φαίνεται πολύ καλός, αλλά δεν το έχω με τις γεμάτες που είδα..

Με βλέπω να κλείνω ραντεβού με Ρούλα ή Λίζα που δεν είδα, σε δεύτερη επίσκεψη
Εάν δεν το έχεις με της γεμάτες τότε η Ρούλα είναι μονόδρομος:tooth:

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom