Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 7.623
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND
Είστε ανοιχτά σήμερα?Multi Massage DIAMOND
Κλιστα παντα κυριακες Λεβενδη μου !!!Είστε ανοιχτά σήμερα?
Τόσα χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχεις μάθει τα Ελληνικά λεβένδισα Αννα..Κλιστα παντα κυριακες Λεβενδη μου !!!
Dhen piga frondistirio levevdi mu , jiati dhulevo apo 13 xronon. Dhen ixa tin tixi .Τόσα χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχεις μάθει τα Ελληνικά λεβένδισα Αννα..
Δεν πειράζει Αννούλα! Συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά κι’ εμείς θα σ’ αγαπάμε!!!Dhen piga frondistirio levevdi mu , jiati dhulevo apo 13 xronon. Dhen ixa tin tixi .
Όταν η φτώχεια και η πείνα σε θερίζει αναγκάζεσε να βγείς στο μεροκάματο από πολύ νεαρή ηλικία έχω κάποιους φίλους στην επαρχία είναι 40αρηδες και έχουν τελειώσει μόνο το δημοτικό σχολείο και είναι πιο λογικοί από τους απόφοιτους πανεπιστημίου, επίσης ξέρω ξένους που μένουν πάνω από 20 χρόνια Ελλάδα ξέρουν ελληνικά να μιλάνε και να διαβάζουν επειδή το εξασκήσανε πολύ αλλά δεν εξασκήσανε στη γραφή και εκεί πέρα δυσκολεύονται αρκετά, παράδειγμα είναι η μάνα που μένει Ελλάδα πάνω από 30 χρόνια. Μπορεί να βρεθείς και εσύ στη θέση ενός ξένου και θα κάνεις τα ίδια όταν πας εξωτερικό και μείνεις πολλά χρόνια.Τόσα χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχεις μάθει τα Ελληνικά λεβένδισα Αννα..
Multi Massage DIAMOND
Σασ ενημερωνουμε λεβεντες μασ οτι 25-26 λογο γιορτων θα κλεισουμε και ανοιγουμε 27 του μηνα θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι 30 του μηνα ξανα με τον καινουριο χρονο 2 του μηνα συνεχηζουμε κανονικα σασ ευχομαι καλεσ γιορτεσ με υγεια και ευτηχια στισ οικογενειεσ σασ και οτι αγαπατε με υγεια σασ φιλω ολουσ σασ !!!!!!!!
Αννούλα ποιες μέρες θα κλείσετε τις γιορτές;
Η κριτική για τα έργα τέχνης, χρονολογικά και ανάλογα με περιόδους και τοποθεσίες, είναι μερικά forum παρακάτω!!!Είδες Άννα μου, σου ειπα βάλε Μεγάλο. Αλέξανδρο αντί για τον Ρομαιο αυτοκράτορα που δεν παει με το Βούδα και θα έρθουν και Θεσσαλονικείς.....δεν πέρασαν δυο μερες και ΝΑΤΟ το παλικάρι και έγραψε και κριτικη........