bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.174
- Πόντοι
- 5.916
σαφέστατα και είναι η μόνη που αξίζει εκεί μέσα.Εγώ που έχω πάρει και της δύο η Ρούλα είναι καλύτερη και σε υπηρεσίες αλλά και σε εμφάνιση.
σαφέστατα και είναι η μόνη που αξίζει εκεί μέσα.Εγώ που έχω πάρει και της δύο η Ρούλα είναι καλύτερη και σε υπηρεσίες αλλά και σε εμφάνιση.
Καλη η Ρουλα, εμφανισιακα δε μου κανε τρελο κλικ..αλλα εβγαζε παθος και βιτσια στο δωματιο..καλο σωμα εχει..δεν ειναι και πολυ νεα παντως...οι υπολοιπες εμφανισιακα τουλαχιστον..δε μου εκαναν...ωραιος και ο χωρος, ιδιαιτερος! Αρκει να φερουν και λιγο πιο ωραιες γκομενες..σαφέστατα και είναι η μόνη που αξίζει εκεί μέσα.
έτσι όπως τα λές....ωραίες γυναίκες εκεί ξέχνα το...Καλη η Ρουλα, εμφανισιακα δε μου κανε τρελο κλικ..αλλα εβγαζε παθος και βιτσια στο δωματιο..καλο σωμα εχει..δεν ειναι και πολυ νεα παντως...οι υπολοιπες εμφανισιακα τουλαχιστον..δε μου εκαναν...ωραιος και ο χωρος, ιδιαιτερος! Αρκει να φερουν και λιγο πιο ωραιες γκομενες..
Ελβενιδα η βόρειο ΠειραιώτισσαΕθνικότητα;
βλεπω και τρυπα για στραγγισμα...παιζει δυνατη μπαλιτσα το diamond
Άμα είναι στην αναμονή τά σεβαστά μέλη φαντάσου τά απλά "μέλη"Μια θετικη κριτική έγραψα και είναι ακόμα στην αναμονή ελπιχζω να μην την "φάει το έρεβος"...