jeronymo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για μια Σόνια από Αγγλία μάλλον είναι. την βρήκα τυχαία εχει hotmail από Αγγλία και είναι εδώ Αθήνα. Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.
Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για μια Σόνια από Αγγλία μάλλον είναι. την βρήκα τυχαία εχει hotmail από Αγγλία και είναι εδώ Αθήνα. Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.
[/quoteΜαλλον για μια ξανθια μηλλας.. αν ειναι αυτη η κοπελα ειναι Τσεχα...Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για μια Σόνια από Αγγλία μάλλον είναι. την βρήκα τυχαία εχει hotmail από Αγγλία και είναι εδώ Αθήνα. Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.
μαγκες δεν εχει καθολου καλη συμμετοχη... παγος.... οταν λεμε παγος παγος...Υπάρχει msn/τηλέφωνο της γοητευτικής τσεχοαγγλίδας κυρίας;
για να γινω πιο σηγκεκρινος, φιλι στο στομα οχι... κωλο οχι γενικα πολυ μαζεμενη....μαγκες δεν εχει καθολου καλη συμμετοχη... παγος.... οταν λεμε παγος παγος...
Τεταρτη, 09/09/09: ραντεβου 10:00 το βραδυ, ηρθε :30 εγω ειχα παει νοριτερα... πολυ νοριτερα (σορρυ η κοπελα ηταν η γνωστη Εβα). Γλυκια, ομορφη, ευγενικη, καθαροτατη...με το που εκανε μπανιο το πρωτο που εκανε ηταν να πιασει κ να με γλυψει.. με μανια σαν λισαρα δεν μου εχουν ξανα κανει τετοια πιπα, 2 φορες 2ωρες...!!!!! Η κοπελα δε παιζετε... οποιος ξανα πει οτι ειναι ψωνιο ή οτι διαλεγει πελατες θα ειναι λαλακας... κ να πω κ κατι διλαδη τι πρεπει να πηγενει κ με πρεζακια δε το καταλαβενω, δεν ειναι υποχρεομενη, εχω αδικο μαγκες?
Μαλλον απο εδω κ περα σταματαω το ψαξιμο... θα γηνω μονογαμικος... Δε κανω πλακα
μηπως θυμασαι τι ελεγες μια σελιδα πιο πριν???Διαφωνω εγω μια χαρα περναω μαζι της...!!!! Εκτως κ αν εχεις καμοια καλητερη στιλε πμ αλλα οχι να διαλεγουνε κ οι Βιζιτες με ποιονθα πανε.... !!! οποιος καταλαβε καταλαβε.... το λεω ξεκαθαρα νομιζω
εχετε απολιτο δοικιο τα περνω ολα πησω κ οφηλω κ μια δημοσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ....!!!!!!μηπως θυμασαι τι ελεγες μια σελιδα πιο πριν???
παιδια οπος ξανα ειπα τη πηρα κ το εχω σκυλομετανιωσει.... οχι ελευθερο... οχι κολο φιλι οχι γλωσσα μονο χιλει... χαχα πως τη πατησα σαν πρωταρης... μου λετε? Δε μιλαω για συμετοχη... αφιστε το αφυ εβαλα ενα φιλαρακι να με παρει να φηγω..... οτι κ καλα εγηνε κατι...
tomito φιλε μου πες τα κ εσυ.... κ παλλη οφηλω μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ.... ελπιζω να με συνχορεσει... Εβιτα Σορρυ...Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας σε 3 διαφορετικά νήματα...
Μην ψάχνεστε χωρίς λόγο. Η Ευα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό
Αυτη δεν ειναι η τσεχα?
για να γινω πιο σηγκεκρινος, φιλι στο στομα οχι... κωλο οχι γενικα πολυ μαζεμενη....
Ναι Συναγωνιστη μακρια...
μαγκες δεν εχει καθολου καλη συμμετοχη... παγος.... οταν λεμε παγος παγος...
ειδατε οτι οταν εχω κατι το λεω κ σας σοζω απ το να τα πεταξετε...Ναι αυτή είναι. Θελει κανείς να τα πετάξει ?
Ναι αυτή είναι. Θελει κανείς να τα πετάξει ?
τπτ φιλαρακο.... Α μη ξανα ακουσω ευχαρηστω... απο κανεναν.... οτι λεω το πηστεβω... αυτος/αυτη που το ειπε ξερει τι ενοω....!!! οκ?Φιλε με γλυτωσες 120 ευρω. νασαι καλα........
+1000000000000000000000000000Τεταρτη, 09/09/09: ραντεβου 10:00 το βραδυ, ηρθε :30 εγω ειχα παει νοριτερα... πολυ νοριτερα (σορρυ η κοπελα ηταν η γνωστη Εβα). Γλυκια, ομορφη, ευγενικη, καθαροτατη...με το που εκανε μπανιο το πρωτο που εκανε ηταν να πιασει κ να με γλυψει.. με μανια σαν λισαρα δεν μου εχουν ξανα κανει τετοια πιπα, 2 φορες 2ωρες...!!!!! Η κοπελα δε παιζετε... οποιος ξανα πει οτι ειναι ψωνιο ή οτι διαλεγει πελατες θα ειναι λαλακας... κ να πω κ κατι διλαδη τι πρεπει να πηγενει κ με πρεζακια δε το καταλαβενω, δεν ειναι υποχρεομενη, εχω αδικο μαγκες?
Μαλλον απο εδω κ περα σταματαω το ψαξιμο... θα γηνω μονογαμικος... Δε κανω πλακα