barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.161
- Πόντοι
- 5.506
καλα δεν μεγαλωσατε, ακομη με αυτοκινητακια παιζετε;
Οχι, τωρα με σενα παιζουμε, οταν σε βαρεθουμε θα ξαναπιασουμε τα αυτοκινητακια μας.
καλα δεν μεγαλωσατε, ακομη με αυτοκινητακια παιζετε;
ολα καλα baorock γυρισα και ειμαι ετοιμος σαν μελος του διοικητικου της μπουεφα να γλενταω γκει και συριζαιους
οτι μπορει φιλε κανει ο καθενας για να μην μενει πισωΔηλαδη ειναι ΤΕΜ (Τεχνολογικα Εξελιγμενος Μαλακας)
οτι μπορει φιλε κανει ο καθενας για να μην μενει πισω
στειλτου φιλακια μας χαιρετησε
μην κλαις θα έρθει άλλο παιχνίδι...Ρε σεις, αφου σας ειπα να τον κρατησουμε λιγες ωρες ακομα να παιζουμε
δεν ειναι κοντα μας πιαbarock δεν τον ενοχλο τον τυπο στον αφηνω να τον λειωσεις
εσυ γιατι εχεις μονο 11ψηφουςμην κλαις θα έρθει άλλο παιχνίδι...
με περνάς ...εσυ γιατι εχεις μονο 11ψηφους
[move]ψηφιστε anon. για μια νεα Ελλαδα [/move]
Τύπε την έχεις δει;Η πενταγιω ειναι πιο χοντρη και πιο ασχημη απο ανδρα, οποτε δικαιωματικα μας συναγωνιζεται στον διαγωνισμο...
τυπε φημες λενε οτι αν τη δεις η πουτσα σου θα γινει στηλη αλατοςΤύπε την έχεις δει;
Ναι οκ ,εγώ ρωτάω τον άλλον τύπο που φαίνεται ότι έχει άποψη!τυπε φημες λενε οτι αν τη δεις η πουτσα σου θα γινει στηλη αλατος
ενσταση αντικανονικης συμμετοχης για 5Ι
οι MRS μαλακισμενες θα επρεπε να εχουν δικο τους διαγωνισμο...
Τύπε την έχεις δει;
κουμπαρουλη και εσυ του χρονου τι νομιζεις ολο λαδι θα την βγαζεις
Παντως από της δυο-τρεις φώτο που είχε βάλει της είδα και εγώ ..ενταξει έχει κάποια κιλά παραπάνω άλλα δεν ειναι και μπάζω τελείως όπως την περιγράφεις..Ειχε ανεβασει κατι φωτο της εδω μεσα με κατι γαμπες σαν φιαλες πετρογκαζ, κατι μπουτια σαν φιαλες οξυγονου δυτη και ηταν και μες στην βρωμα απο τα ψιχουλα (ποιος ξερει τι σκατα μασαμπουκωνε παλι το παχυδερμο κτηνος)... :S
Κουμπαρουλι ημουν από τον ύπνο και έκανα μια χαζή ερώτηση ..οκ!κουμπαρουλη και εσυ του χρονου τι νομιζεις ολο λαδι θα την βγαζεις