kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.062
- Πόντοι
- 7.885
Ναι τύπε... φαίνεται και στη πρώτη σελίδα.
Ο πούσι βάγκον είναι ο μπαμπάς σου πιρφόρε στέκα,όσες ψηφοφορίες και να κάνεις βλάκα.
Ναι τύπε... φαίνεται και στη πρώτη σελίδα.
Ο πούσι βάγκον είναι ο μπαμπάς σου πιρφόρε στέκα,όσες ψηφοφορίες και να κάνεις βλάκα.
Λες να βγω φωτο τυπε με λευκο Μινερβα του στρατου μεσα σε μπουρδελο στο Μεταξι να αναψει λιγο το παιχνιδιΤύπε δεν είναι τόσο τραγικό αυτό! Μπορείς να πάρεις λίγο απο την αυρα του για όσο διαρκεί η ισοβαθμία και να νιώσεις σκληρός και αδίστακτος Βαλκανιοπουτσιστής!!!
και που να δεις τον px να φοραει κιλοτα σκατωμενη εκει να δεις γελια.Λες να βγω φωτο τυπε με λευκο Μινερβα του στρατου μεσα σε μπουρδελο στο Μεταξι να αναψει λιγο το παιχνιδι:S :S :S
Πήγες στις ΗΠΑ σκεπτόμενος ως αριστερός Ελληνας που θεωρεί ότι με τουριστική visa μια χαρά θα τους κοροϊδέψεις επειδή είσαι μάγκας.
Οπότε πριν ξαναδοκιμάσεις μάθε πρώτα το νομικό πλαίσιο και μην ακούς την κα Τασία του ΣΥΡΙΖΑ...
Αν θες να δεις προκοπή....
α ρε κακομοιρη σου χει σαλεψειΜη μου τρίβεσαι ρε συριζαίικη μπάμια. Δε γαμάω πουστράκια.
ο νομος λεει ότι οποιος παει αμερικη με τουριστικη βιζα και μεινει πανω από 3 μηνες εχει απελαση και ταυτόχρονα μπαινει στην μαυρη λιστα με λιγα λογια δεν του ξαναδινεται τουριστικη βιζα.Πες μας μωρή συριζαίικη κουράδα αν ισχύει αυτό που λέει ο βολταίρος, ότι μας πουλάς παραμύθια πως θα ξαναπάς στην Αμερική.
παντως κάθε μηνα θα σου στελνω κιλοτες αρκει να συνεχισεις να κανεις τον γελοτοποιο στο σαιτΚαταλάβαμε μωρή συριζαίικη μπίχλα. Πάλι μας φλόμωσες στις παπαριές.
λεγε και αλλα πηγαινω και τα λεω στην κουμουνδουρου κάθε πρωι και σκαμε στα γελια.Εσύ μωρή συριζαίικη κατσαρίδα ούτε από πανεράκι στην Αιόλου δε θα'χες να αγοράσεις αν δε σε χαρτζιλίκωνε το κόμμα.
ο νομος λεει ότι οποιος παει αμερικη με τουριστικη βιζα και μεινει πανω από 3 μηνες εχει απελαση και ταυτόχρονα μπαινει στην μαυρη λιστα με λιγα λογια δεν του ξαναδινεται τουριστικη βιζα.
εγω εχω βρει παραθυρακι με βοηθησε ενας ομογενης και ενας δικηγόρος για να μην μπω στη μαυρη λιστα αλλα τωρα κοιταω να βγαλω βιζα εργασιας .
Εσύ μωρή συριζαίικη κατσαρίδα ούτε από πανεράκι στην Αιόλου δε θα'χες να αγοράσεις αν δε σε χαρτζιλίκωνε το κόμμα.
Τύπε τις γυμνίστριες γριές τις έχουμε τεράστια ανάγκη.
Τι νομικό πλαίσιο ρε τύπε και @δια καπαμά;
Αν είχε πάει με τουριστική βίζα και έμεινε πάνω από 3 μήνες δεν πρόκειται να ξαναπάει στον αιώνα τον άπαντα.
Να πήγε με βίζα H1 που δίνεται σε εξαιρετικά εξειδικευμένα στελέχη με την ανάλογη εκπαίδευση ή πρακτική εμπειρία την οποία ο εργοδότης πρέπει να ζητήσει συγκεκριμένα δε νομίζω.
Διότι η εξειδίκευση "ποστάρω παπαριές ολημερίς στο bou.com" δεν είναι από αυτές που ζητούν οι εργοδότες στις ΗΠΑ.
ο νομος λεει ότι οποιος παει αμερικη με τουριστικη βιζα και μεινει πανω από 3 μηνες εχει απελαση και ταυτόχρονα μπαινει στην μαυρη λιστα με λιγα λογια δεν του ξαναδινεται τουριστικη βιζα.
εγω εχω βρει παραθυρακι με βοηθησε ενας ομογενης και ενας δικηγόρος για να μην μπω στη μαυρη λιστα αλλα τωρα κοιταω να βγαλω βιζα εργασιας .
ο διαγωνισμός πρέπει να αρχίζει τον δεκέμβριο,
με την πρόωρη έναρξη χάνονται διαμάντια.
Μη μου τρίβεσαι ρε συριζαίικη μπάμια. Δε γαμάω πουστράκια.
Τύπε πόσοι ειναι η όμιλοι;Ο Jhonny64 αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει, ήδη έπιασε την 5η θέση.
Θυμίζω πως οι 4 πρώτοι τίθενται επικεφαλής των ομίλων!!!