alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Στηριζω πουλι και συνιστω να κανεις το ιδιο τυπεΩχ μωρέ και εσύ.
Στηριζω πουλι και συνιστω να κανεις το ιδιο τυπεΩχ μωρέ και εσύ.
Μαλλον εχετε μπερδεψει την εννοια του "μαλακα" με αυτον που λεει αληθειες και εχει αποψη
Το οτι το πουλι παει για ημιτελικο ενω υπαρχουν εδω μεσα τύποι που δεν μπορεις να μιλησεις μαζι τους πανω απο πεντε λεπτα χωρις να σου ξεθωριασουν τον εγκεφαλο απο τις μαλακιες, με ξεπερνα.
Στηριζω πουλι και συνιστω να κανεις το ιδιο τυπε
αυτο ειναι το μελλον...δημοσια διαλεκτηρια οπου ο καθε καμμενος θα επιλεγει γυναικα...
Το εχεις σε γρουσουζια?Αν θυμάμαι καλά ποτέ δεν έχω ψηφίσει σε ψηφοφορία του bou.com.
Ούτε καν σε εκείνη για το Δημοψήφισμα.
Μαλλον εχετε μπερδεψει την εννοια του "μαλακα" με αυτον που λεει αληθειες και εχει αποψη
Το οτι το πουλι παει για ημιτελικο ενω υπαρχουν εδω μεσα τύποι που δεν μπορεις να μιλησεις μαζι τους πανω απο πεντε λεπτα χωρις να σου ξεθωριασουν τον εγκεφαλο απο τις μαλακιες, με ξεπερνα.
Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι αυτο που συμβαινει μεταξυ σας ειναι μια τεραστια παρεξηγησηενω το πουλι που φαντασιώνεται δημοσια διαλεκτηρια οπου ο καθε καμμενος θα επιλεγει γυναικα τον εχεις για πιο φυσιολογικο απο τον emperor η τον picker
το πουλι περιμενοντας τον βυσματικο διορισμο φαινεται να εχει διαβασει αρκετα λογοτεχνικα και εχει εφεση στο γραψιμο
αυτο δεν σημαινει ομως πως αυτα που γραφει δεν ειναι μαλακιες
τυπε ο αλεξ μπουχτισε με την αδικια που γινεταιΤο οτι παιρνεις ολη αυτη την ιστορια στα σοβαρα και περιμενεις μαλιστα εδω μεσα να υπαρξουν σοβαρες τοποθετησεις με ξεπερνα ακομα περισσοτερο...
Το τι ειναι σοβαρο εδω μεσα και τι οχι ειναι εντελως υποκειμενικοΤο οτι παιρνεις ολη αυτη την ιστορια στα σοβαρα και περιμενεις μαλιστα εδω μεσα να υπαρξουν σοβαρες τοποθετησεις με ξεπερνα ακομα περισσοτερο...
Είπαμε είναι δυνατός παίχτης όχι αξεπέραστος σαν άλλα ταλέντα που διεκδικούν επάξια την πρωτιάΜαλλον εχετε μπερδεψει την εννοια του "μαλακα" με αυτον που λεει αληθειες και εχει αποψη
σε εχω ξεμπροστιασει 100 φορες
με δικα σου ποστ
που μας ελεγες οτι πινεις σαμπανιες στην ελβετια και 1 χρονο πριν οτι δεν ειχες λεφτα να παρεις ενα σμαρτφον της προκοπης
οτι γυριζεις την ευρωπη για να γαμας γκομενες μοντελα και ενα χρονο πριν οτι στη γυφτοπεριοχη που εμενες σου κλεβανε οι γυφτοι τις χαλκοσωληνες
ψεμα και παραμυθι για να πεσει χειροκροτημα απο τα ναυαγια εδω μεσα και να αυτοεπιβεβαιωθεις που εισαι μια μειονεκτικη καχεκτικη κομπλεξικη beta male καρπαζοεισπρακτορισσα
να ξερεις οτι εκτος απο τη λιστα που τηρειται με οσους με καταψηφιζουν, οι οποιοι την εχουν βαψει αλλα δεν το ξερουν ακομα, υπαρχει και λιστα με τους συμπαθουντες και υποστηρικτες οι οποιοι εν καιρω θα ανταμοιφθουνΕπειδη παντα ημουν με τους αδυναμους, τους κατατρεγμενους κ τους αδικημενους σ αυτη την ζωη, οπως ο σιλβεστρο, το κογιοτ και οι ινδιανοι, στηριζω πουλι...... :S :S :S
τσιμπα και μια φωτο απο business class της Lufthansa
κλαιω κλαματα με το μαλακα
δεν θελω ανταλλαγματα τυπε, ειδα μια αδικια κ αντεδρασα......τωρα κ ενα γαμοπιλαφο με γιδα, θα το χτυπαγα....να ξερεις οτι εκτος απο τη λιστα που τηρειται με οσους με καταψηφιζουν, οι οποιοι την εχουν βαψει αλλα δεν το ξερουν ακομα, υπαρχει και λιστα με τους συμπαθουντες και υποστηρικτες οι οποιοι εν καιρω θα ανταμοιφθουν
εχεις περιοπτη θεση εκει
τα πιλαφια σου βραζονται και οι παρθενες σου λουζονται as we speak
Και να επισημάνω οτι, ότι γράφω το κάνω με ύφος πειραγματος και όχι για να θίξω το μυαλό κάποιου. Έτσι και αλλιώς για μένα ολα αυτά γίνονται κυρίως για πλάκα και με μεγάλη δόση χιουμορ. Τουλάχιστον έτσι τα βλέπω Εγώ
Εεετσι!!!εδω μιλαμε μονο σοβαρα τυπε, δεν παιζουμε...