Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.331
- Πόντοι
- 2.606
εσυ μωρη τρουμπα του 1960 παντα ηξερα οτι ησουν μια σιχαμερη σαρανταποδαρουσα
ο θείος είναι πολύ εντάξει θείος...
εσυ μωρη τρουμπα του 1960 παντα ηξερα οτι ησουν μια σιχαμερη σαρανταποδαρουσα
ριχνεις το επιπεδο...εσυ μωρη τρουμπα του 1960 παντα ηξερα οτι ησουν μια σιχαμερη σαρανταποδαρουσα
για μιστερ χαλιφαξ να ψαρευεις ναυτακια καλος εισαιριχνεις το επιπεδο...
μικρος ημουνα γιασεμις...για μιστερ χαλιφαξ να ψαρευεις ναυτακια καλος εισαι
αν τις ελεγα τωρα δεν θα ηταν πρωτοφανεις οταν θα επερχονταν
απλα για να δωσω μια ιδεα περιλαμβανουν οργη, μωλωπες, καμμενα πισι, αποκλεισμο απο το μπου, πρωκτικο απο gay νανους και μουρουνελαιο
εχεις χιλια δικια...το δογμα ... παντουΟ τύπος πουλί ειναι κεφαλαιο για το μπου κομ
Η ατυχια του ειναι οτι επεσε πανω στο συνασπισμο των γαβρων και πληρωνει οτι λεει μονο αληθειες
τυπε εχει γινει μια ανιερη συμμαχια πιρφορων - πουστηδων - ΑΜΕΑ - μπαχαλακηδων και κωλογαυρων εναντιον μουΟ τύπος πουλί ειναι κεφαλαιο για το μπου κομ
Η ατυχια του ειναι οτι επεσε πανω στο συνασπισμο των γαβρων και πληρωνει οτι λεει μονο αληθειες
το πουλι ειναι δημοκρατικο, οπου θες
απλα εχω προειδοποιησει ολους οσους θελουν να με ψηφισουν για γκραντε μαλακα οτι θα υποστουν τρομακτικες, πρωτοφανεις συνεπειες
εντωμεταξυ στο προηγουμενο ζευγαρι ο πουσυ πηρε 53 ψηφους σε 1 βδομαδα κι εγω εχω 54 σε 1 μερα
λυσσαξανε με την παρτη μου τα μουνοσκυλα
Δε θέλω να επηρεάσω το κοινό και τα μέλη που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη αλλά από την ώρα που [size=20pt]ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΥΛΙ[/size] όλα μου πάνε από το καλό στο καλύτερο.
Ετσι κανανε και με μενα το 2014 και με στειλανε τελικο τύπεεντωμεταξυ στο προηγουμενο ζευγαρι ο πουσυ πηρε 53 ψηφους σε 1 βδομαδα κι εγω εχω 54 σε 1 μερα
λυσσαξανε με την παρτη μου τα μουνοσκυλα
θείο κέρδισες τζόκερ?
τυπε ευελπιστω οτι στον ημιτελικο θα ερθουν στα συγκαλα τους και οι υγιεις δυναμεις του μπου θα με απαλλαξουν απο αυτη την ξεφτιλα που με εβαλε ο στεκας ο τζουτζες και τα τσιρακια τουΕτσι κανανε και με μενα το 2014 και με στειλανε τελικο τύπε
τυπε εχει γινει μια ανιερη συμμαχια πιρφορων - πουστηδων - ΑΜΕΑ - μπαχαλακηδων και κωλογαυρων εναντιον μου
με μισουν ολα τα ναυαγια ενω στην πραγματικοτητα ειμαι ενα θεσπεσιο ατομο
ποιος ειναι ο μπαροκ;Αλλά είναι περίεργο ,γιατί, αφού ψηφίζεις ΝΔ
γιατί τα βάζει μαζί σου ο Μπαρόκ ;
Λες αλήθειες και αυτό ενοχλεί.
If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they'll kill you.
Oscar Wilde
Αλλά είναι περίεργο ,γιατί, αφού ψηφίζεις ΝΔ
γιατί τα βάζει μαζί σου ο Μπαρόκ ;
α εσυ εισαι;Δεν τα χω μαζί του απλά στηρίζω μπραδερ ραοπαοδενπαο. :S :S